İlk denemesinde çift embriyo transferi yaptırabilen var mı?

Benim doktorum çift embriyo koyalım dedi bende kendisine bıraktım süreci benden iyi bildiği kesin :) ilk denemem ve yaşım 37 :)
Yaa. Allah gönlünüze göre versin, inşallah sağlıkla güzel bebeğinize (belki de bebeklerinize) kavuşmanızı diliyorum ben de doktora bırakırım kararı, aynı fikirdeyim sizinle :)

Yaa. Allah gönlünüze göre versin, inşallah sağlıkla güzel bebeğinize (belki de bebeklerinize) kavuşmanızı diliyorum ben de doktora bırakırım kararı, aynı fikirdeyim sizinle :)
Ben transferden hemen önce öğrendim embriyoların kalitesini falan bi anda eşimle konuşmaya başladık işin içinden çıkamadık en son doktorum ben karar veriyim mi dedi ohh be dedim çok teşekkürederim bakalım

Bize de işte kalitelerini söyledi, dondurmak isteyip istemediğimizi sordu sağolsun ne planlıyo filan fikrimiz yok. Emanet ettik kendimizi artık nolacaksa olsun

Bize de işte kalitelerini söyledi, dondurmak isteyip istemediğimizi sordu sağolsun ne planlıyo filan fikrimiz yok. Emanet ettik kendimizi artık nolacaksa olsun
Ohh ne güzel en azından dondurulcak embriyolarınız var :) benden 8 yumurta alındı 6 sı sağlıklıymış 3 ü döllendi 2 si koyuldu diğeride ilerlemedi olduda bitti gibi oldu benimki biraz

Bizim doktorumuz da transfer sabahi çift koymayı öneriyorum siz ne diyorsunuz dedi deli cesareti tamam dedik ama biri tuttu sağlıkla dogdu cok şükür :) kalan embriyolarda muhtemelen tek isterim ilki için yine sorsa yine ikiye tamam derdim.

Ahh süper okuyunca hafifledim sağlıkla büyüsün çocuğunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…