- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
Aynısını başka bir konumda yaşamıştım B blondecat canım hamilelik takvimi oluşturmuşum o gebeliğim düşükle sonuçlandı ardından hamilelik testi paylaştım fikir almak için senin bebek koşacak sen ne testi paylaşıyorsun diye tepki verilmişti konun çok ama çok gereksiz ve önemsiz kısımları Ne hikmetse bizim hatunların dikkatini çekmişAllah aşkına yeter yahu. Nasıl yılmıyorsunuz. Ne de düşüncelisiniz tanımadığınız insan hakkında. Bu kadar iyi niyetliyseniz pişmanlıktan günahtan yok ondan yok bundan laf edeceğinize soruma yardımcı olun
İşte onu sizin misyoner yani üstte olduğunuz pozisyonda yer değiştirin.Hahah doğru tabi makine değilaman alkol falan demeyelim yine yanarız atılırız falan acıdan açıkçası pozisyon değiştiremedik bile ama en acısız denildiği için misyoner ile denedik
Aa aklıma bir şey daha geldi. Pozisyon. Her pozisyonda temas edilen bölge yada nokta farklı olduğu için bazısında ağrı yada acı duyabilirsin. Değiştirip deneyin bir de.2 haftalık aradan sonra bir daha kanamadım. O yüzden zar ile ilgili durum kaldığını düşünmedim. Ama korkum var açıkçası. Acının başlarda olabileceğini kabullendim ama bu dozun normal olduğuna emin değilim
Alkollü seks off kombo yaptıkHahah doğru tabi makine değilaman alkol falan demeyelim yine yanarız atılırız falan acıdan açıkçası pozisyon değiştiremedik bile ama en acısız denildiği için misyoner ile denedik
Bu nasıl düşüncelilik ben çözemedim valla. Biz kıymet bilmiyoruz sanırımAynısını başka bir konumda yaşamıştım B blondecat canım hamilelik takvimi oluşturmuşum o gebeliğim düşükle sonuçlandı ardından hamilelik testi paylaştım fikir almak için senin bebek koşacak sen ne testi paylaşıyorsun diye tepki verilmişti konun çok ama çok gereksiz ve önemsiz kısımları Ne hikmetse bizim hatunların dikkatini çekmiş
Soruna gelecek olursak canım bence kadım Doğum uzm görüşünü almalısın belki tahrişten çok acı çekiyorsun yada inşallah değildir yara vs vardır o durumdaysa acıyı tetikler yapılması gerekenleri yapmışsın diğer yorum yazan arkadaşların önerilerine göre bence öncelinin kadın Doğuma gitmek olsun canım
Tanimadigim insan bir yaninin fizyolojik durumu hakkinda olmayacak bilgi istio.Belli ki sikinti var git doktora.Yok 1 de olmadi yok 2 de olmadi adam becerememis iste.Atla deve degil yaaaa 2 3 5 derken alasacaksin.Sende haklisin yap yaptigin kisinin kizkardesi de yapiorsa o da evettttt kardesimmm tebrik ederim medeni olalim el ele medeniyete kosalimmm diyodur.Eminim boyledirAllah aşkına yeter yahu. Nasıl yılmıyorsunuz. Ne de düşüncelisiniz tanımadığınız insan hakkında. Bu kadar iyi niyetliyseniz pişmanlıktan günahtan yok ondan yok bundan laf edeceğinize soruma yardımcı olun
Şimdi düşünebilirler biz günah yapmadık yapmayız diye. Ama yahu millete sallarken atıp tutarken günahını sevabına karar verirken müslüman nasıl olunuyor? Sen yapmadın senden çıkmadı ee yapmadığın yapmayacağın anlamına mı geliyor? Ya uyarsan şeytana? Ya çoluğun çocuğun yaparsa? Napacaksın o zaman?Ya bize ne insanların sevistiginden ya da size ne? Şu yorumlara bakın evli ya da değil sorduğu başka birşey yargılamak için neden yorum yapıyorsunuz ki ? Öyle olsa bile kınamayın kınadığınız şeyi yaşamadan ölmeyeceksiniz.
Hahah sen isteyeceksin aksine diyenleri anlamak istiyorum artıkAlkollü seks off kombo yaptık
Misyoner kimi kadında daha zor olabiliyor. Genelde hakimiyetin kadında olduğu pozisyonlarda birleşme daha rahat oluyor ama acıdan korkuyorsanız bunda da yapamayabilirsiniz.
O zaman size bol bol pratik yazıyoruz
Yalnız bu kadar acıyorsa tahriş etme ihtimaliniz de yüksek, ona da dikkat edin.
Ya böyle zor bir şey değil gerçekten, bir çözseniz sorunlarınızı tık tık gidecek bu iş
Şimdi düşünebilirler biz günah yapmadık yapmayız diye. Ama yahu millete sallarken atıp tutarken günahını sevabına karar verirken müslüman nasıl olunuyor? Sen yapmadın senden çıkmadı ee yapmadığın yapmayacağın anlamına mı geliyor? Ya uyarsan şeytana? Ya çoluğun çocuğun yaparsa? Napacaksın o zaman?
Sabri bey, sabri beyTanimadigim insan bir yaninin fizyolojik durumu hakkinda olmayacak bilgi istio.Belli ki sikinti var git doktora.Yok 1 de olmadi yok 2 de olmadi adam becerememis iste.Atla deve degil yaaaa 2 3 5 derken alasacaksin.Sende haklisin yap yaptigin kisinin kizkardesi de yapiorsa o da evettttt kardesimmm tebrik ederim medeni olalim el ele medeniyete kosalimmm diyodur.Eminim boyledir
Olabilir çünkü kendinizi kasıyorsunuz, kuruluk da oluyorsa bu ikisinden ötürü tahriş olabilir. O yüzden kayganlaştırıcıyla deneyin bence.Hahah sen isteyeceksin aksine diyenleri anlamak istiyorum artıkevet korkudan dolayı üstte olmak zor gelmişti açıkçası bana. çok da zorlamadı ama kasmadan dolayı tahriş olma ihtimali var mı
Ahaha ben istedim diye cevap da yazarım umarımOlabilir çünkü kendinizi kasıyorsunuz, kuruluk da oluyorsa bu ikisinden ötürü tahriş olabilir. O yüzden kayganlaştırıcıyla deneyin bence.
Siz isteyeceksiniz ahaha ben de dedim, eksik kalamam hiçbir şeyden
İlk denemeden sonra rapor bekliyoruz artık, bunu foruma borçlusunuz bence.Ahaha ben istedim diye cevap da yazarım umarım
Hahah kesinlikle borçlandım artık. Kayganlaştırıcı alkollü ben istedim yorumu için geri geleceğim. Ama en önemlisi bol yanmalı cevapları görmek iÇin sabırsızlanıyorumİlk denemeden sonra rapor bekliyoruz artık, bunu foruma borçlusunuz bence.
Hayır derdim bir an önce sorunu çözün de yanacak olmaya değsin bari
Bu arada eğer prezervatif kullanıyorsanız lateksten dolayı da vücudunuz tepki veriyor olabilir. Tam olarak nasıl reaksiyonlar veriyor bilmiyorum ama acı olarak hissediyor olabilirsiniz belki.
Bende daha seçenek kalmadıHahah kesinlikle borçlandım artık. Kayganlaştırıcı alkollü ben istedim yorumu için geri geleceğim. Ama en önemlisi bol yanmalı cevapları görmek iÇin sabırsızlanıyorumkuruluk yapar daha zor olur diye prezervatif kullanmak istemedik o seçeneği de eleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?