- 5 Ocak 2020
- 103
- 55
- 13
- 35
- Konu Sahibi Askhikayemm99
-
Babasının yakın zamanda yurtdışı bağlantısı yoksa evde oturup oynayabilirsiniz. Bol bol fotoğraf çekersiniz. Normal zamanda da 1 yaş doğum gününden bir şey anlamaz ki bebek. Yapılan aktivite yakınlar için olur. Bu durumda ailecek toplanılmaz da.Slm canlar, du korona artık kabak tadı vermeye başladı.
Kafamı biraz başka şeylere veriyim derken, oğlumun ilk yaş doğumgününü kutlama kararı verdim gibi.
Haftaya doğumgünü var ben şu hastalık yüzünden herşeyden korkmaya başladım, elbet önlem almak iyi ama biraz olsada eğlenmek güzel vakit geçirmek şart diye düşünüyorum.
Babasınla ayrıyız fakat iyi anlaşıyoruz ve beraber bir şeyler yapmaya karar verdim.
Şimdi ise bir kaç fikire ihtiyacım var. Anne baba olarak çocuğumuzun ilk doğumgününü nasıl geçire biliriz kalabalık ortama girmemek şartıyla.
Yorumlarsanız çok sevinirim. Sağlıkla kalın.
Ailecek toplanmak istemiyorum. Evde yapmaktanda açıkçası biraz çekiniyorum. Dışarıda birbirimizle konuşuyoruz ama eve henüz çağırmadımBabasının yakın zamanda yurtdışı bağlantısı yoksa evde oturup oynayabilirsiniz. Bol bol fotoğraf çekersiniz. Normal zamanda da 1 yaş doğum gününden bir şey anlamaz ki bebek. Yapılan aktivite yakınlar için olur. Bu durumda ailecek toplanılmaz da.
Dışarıda yapılabilecek bir şey kalmadı çayır çimen hariç.Ailecek toplanmak istemiyorum. Evde yapmaktanda açıkçası biraz çekiniyorum. Dışarıda birbirimizle konuşuyoruz ama eve henüz çağırmadım
Sağlığını tehlike altına atmadım sürece ben bunda fazlada bir sorun göremedim. Hemen ön yargıylan yaklaşmayı nekadar çok seven bir toplumuz.. illa şehirin göbeğindeki AVM de gezmek zaten benimde şu sıralar yapmak istediğim aktivelerde yok.Twitterda okuduklarımın gazıyla geldim, yani şöyle bir ortamda ve durumda çocuğunuzun sağlığı mı? İlk yaş günü mü önemli demek istiyorum?
BenimSanki aklınız eski eşinizde kalmış gibi..
Size öyle mi geldi? Şahsen öyle bir durum yok. Ama eski eşim böyle bir düşünceye kapanabilirmi? Sonuçta oda bir baba ve cocuğunla o gün vakit geçirmek ister diye düşündüm. Acaba yanlış ben mi düşünüyorum?Sanki aklınız eski eşinizde kalmış gibi..
En mantıklı yorumu sizden aldım saolun. Evet iyi bir fikir fakat mümkün oldukça dışarıya çıkmıyorum. Eve çağırsam acaba başka düşüncelere kapıla bilirmi?eski eşinizi evinize çağırmak istemiyorsanız, açık havada bir iki saatlik sembolik bir kutlama yapabilirsiniz. yanılmıyorsam açık havada hele de tenha bir yerse tehlike yok. ben mesela yarın termosuma çay koyup evimin yakınında açık havada biraz oturmayı planlıyorum. siz de park deniz kenarı gibi bir yerde çay sandviç minicik bir pastayla kutlayabilirsiniz
onu en iyi siz bilirsiniz. ama kafanızda şüphe oluşacaksa çağırmayın eve. evin yakınında minik bir park filan illa ki vardır. yarım saat bir saat kalır gelirsiniz. önemli olan ilk doğumgününe dair hatırlayacak bir sahne, bir iki kare fotoğraf değil mi.En mantıklı yorumu sizden aldım saolun. Evet iyi bir fikir fakat mümkün oldukça dışarıya çıkmıyorum. Eve çağırsam acaba başka düşüncelere kapıla bilirmi?
Slm canlar, du korona artık kabak tadı vermeye başladı.
Kafamı biraz başka şeylere veriyim derken, oğlumun ilk yaş doğumgününü kutlama kararı verdim gibi.
Haftaya doğumgünü var ben şu hastalık yüzünden herşeyden korkmaya başladım, elbet önlem almak iyi ama biraz olsada eğlenmek güzel vakit geçirmek şart diye düşünüyorum.
Babasınla ayrıyız fakat iyi anlaşıyoruz ve beraber bir şeyler yapmaya karar verdim.
Şimdi ise bir kaç fikire ihtiyacım var. Anne baba olarak çocuğumuzun ilk doğumgününü nasıl geçire biliriz kalabalık ortama girmemek şartıyla.
Yorumlarsanız çok sevinirim. Sağlıkla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?