Ilk dogumgününü nasıl geçire biliriz?

Askhikayemm99

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
103
55
13
35
Slm canlar, du korona artık kabak tadı vermeye başladı.
Kafamı biraz başka şeylere veriyim derken, oğlumun ilk yaş doğumgününü kutlama kararı verdim gibi.
Haftaya doğumgünü var ben şu hastalık yüzünden herşeyden korkmaya başladım, elbet önlem almak iyi ama biraz olsada eğlenmek güzel vakit geçirmek şart diye düşünüyorum.
Babasınla ayrıyız fakat iyi anlaşıyoruz ve beraber bir şeyler yapmaya karar verdim.
Şimdi ise bir kaç fikire ihtiyacım var. Anne baba olarak çocuğumuzun ilk doğumgününü nasıl geçire biliriz kalabalık ortama girmemek şartıyla.
Yorumlarsanız çok sevinirim. Sağlıkla kalın.

Babasının yakın zamanda yurtdışı bağlantısı yoksa evde oturup oynayabilirsiniz. Bol bol fotoğraf çekersiniz. Normal zamanda da 1 yaş doğum gününden bir şey anlamaz ki bebek. Yapılan aktivite yakınlar için olur. Bu durumda ailecek toplanılmaz da.

Ailecek toplanmak istemiyorum. Evde yapmaktanda açıkçası biraz çekiniyorum. Dışarıda birbirimizle konuşuyoruz ama eve henüz çağırmadım

Şahsen gerekirse bu sene tek başımıza oğlumun doğum gününü kutlayacağız. Benim doğum günüm için aslında yurtdışı çıkma planı vardı, onada bay bay Bence bu günlerde fazla büyük plan yapmayın. Heleki kalabalık planları hic. Aile büyükleri de varsa hele. Geçen sene oğlumun doğumgününe sağlık sebeplerden kutlayamadik. Sonradan evde Kostüm partisi yaparak kutladık.

Twitterda okuduklarımın gazıyla geldim, yani şöyle bir ortamda ve durumda çocuğunuzun sağlığı mı? İlk yaş günü mü önemli demek istiyorum?
Sağlığını tehlike altına atmadım sürece ben bunda fazlada bir sorun göremedim. Hemen ön yargıylan yaklaşmayı nekadar çok seven bir toplumuz.. illa şehirin göbeğindeki AVM de gezmek zaten benimde şu sıralar yapmak istediğim aktivelerde yok.

Sanki aklınız eski eşinizde kalmış gibi..
Benim
Sanki aklınız eski eşinizde kalmış gibi..
Size öyle mi geldi? Şahsen öyle bir durum yok. Ama eski eşim böyle bir düşünceye kapanabilirmi? Sonuçta oda bir baba ve cocuğunla o gün vakit geçirmek ister diye düşündüm. Acaba yanlış ben mi düşünüyorum?

eski eşinizi evinize çağırmak istemiyorsanız, açık havada bir iki saatlik sembolik bir kutlama yapabilirsiniz. yanılmıyorsam açık havada hele de tenha bir yerse tehlike yok. ben mesela yarın termosuma çay koyup evimin yakınında açık havada biraz oturmayı planlıyorum. siz de park deniz kenarı gibi bir yerde çay sandviç minicik bir pastayla kutlayabilirsiniz

En mantıklı yorumu sizden aldım saolun. Evet iyi bir fikir fakat mümkün oldukça dışarıya çıkmıyorum. Eve çağırsam acaba başka düşüncelere kapıla bilirmi?

En mantıklı yorumu sizden aldım saolun. Evet iyi bir fikir fakat mümkün oldukça dışarıya çıkmıyorum. Eve çağırsam acaba başka düşüncelere kapıla bilirmi?
onu en iyi siz bilirsiniz. ama kafanızda şüphe oluşacaksa çağırmayın eve. evin yakınında minik bir park filan illa ki vardır. yarım saat bir saat kalır gelirsiniz. önemli olan ilk doğumgününe dair hatırlayacak bir sahne, bir iki kare fotoğraf değil mi.

bir yas dpgumgununu biraz anneler olarak kendimiz icin yapiyoruz. ortamimiz modumuz degissin diye. bence cocuga hatira olarak bir fotograf cekimi yaptirin.

Açık alanda insanlardan uzak bir yerde yapabilirsiniz. Balonlarla suslersiniz. Bir kaç hatıra fotoğraf çekilir o güne ait .

Bu günlerde büyük planlar yapmayın. Anlık durum değişiyor ve yarını bilmiyoruz.

e dısarda cafeler falan kapalı kı ? dısarda yapamazsınız
evde de kalabalık toplanamazsınız
cocugunuzun dogum gununu sız kutlar guzel resmını cekersınız
bu sene boyle artık yapacak bırsey yok maalesef

bence evi süsleyin bol bol foto çekin. Biz öyle yaptık. O adamla yan yana fotom olsun istemiyorum ama söz konusu oğlum olunca bir sürü hatıra bırakmak adına bolca foto Çektik. Müzik açtık danslar ettik hediyeleri görüntülü arayıp(dedeleri) açtık eğlenceli geçti memnun kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…