Paralar bi and aktı mıBenim de kızım var. Hımmm bak bu açıdan hiç düşünmemiştim.
Yok bir anda akmadı ama hamile kalmadan hemen önce güzel bir iş buldu eşimParalar bi and aktı mı
İnşallah biz de atanırız diye diye yıllar geçiyo bee.. Bu iç çekişim atanamayan öğretmenlere gelsin tey tey teyyYok bir anda akmadı ama hamile kalmadan hemen önce güzel bir iş buldu eşim☺
Amiiiiinnnnnnnnnn..... En yakın arkadasım sosyalciİnşallah biz de atanırız diye diye yıllar geçiyo bee.. Bu iç çekişim atanamayan öğretmenlere gelsin tey tey teyy
İnşallah.. Hayır 3 yıl geçti 4 e giriyorum.. Bildiklerimi unutuyorum ona yaxık.. İnşallah atanırsam bi de yeniden ders çalışmam gerekecek pfff... Neyse konu kız evlatAmiiiiinnnnnnnnnn..... En yakın arkadasım sosyalciinşaallah en kısa zamanda aramanız olır
Atanında ders calışmak sıkıntı olsun ya o kolayİnşallah.. Hayır 3 yıl geçti 4 e giriyorum.. Bildiklerimi unutuyorum ona yaxık.. İnşallah atanırsam bi de yeniden ders çalışmam gerekecek pfff... Neyse konu kız evlat
Allah kızımın şansını bahtını açık etsin de bizim şansımız dönmese de olur der imzamı atarım
Amiinn..Atanında ders calışmak sıkıntı olsun ya o kolay
Amin kızınızın bahtı güzel olsun
En onemli sey saglik. Ama bunu yasayanlar var mi merak ettim cunku hep soylenir. Diri diri gommelerini duymak bile istemiyorum nasil vahsi. Ama bu zamanda bile kiz evlatlarini ayiranlar var cok kotuevladın kızı erkeği olmaz..
eskiden kızları diri diri gömmesinler , sadece erkekleri üstün tutmasınlar diye , cahil halkı böyle teselli ediyorlarmış hani bak kız da bereket diye..
inanmayın şunlara.
sağlık dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?