Bende senin gibi istiyodum ama faiz olayi bizdede konusuldu suan kahverengi dolapli bi mutfagim var gorsen bayilisinNişanlımla biraz sorun yaşıyoruz bu konuda. Ben bankadan ev alalım diyorum kira olacaksa da sıfır ev olsun istiyorum sonuçta Yen'i evliyiz eski bişey olsun istemiyorum ama nişanlım banka faiz olur diyo sıfır evide sana nerden bulayım diyo aksamdan beri sinir oldum ya ben bi avize bile alamayacakmıyım kahverengi dolaplı evde oturmak istemiyorum Ne yapıcam ben ya
Bende senin gibi istiyodum ama faiz olayi bizdede konusuldu suan kahverengi dolapli bi mutfagim var gorsen bayilisinyapcak bisey yok malesef
sen yine cesurmussun ben risk almadim yapiskanli kagitla halledeyim dedim ama sonradan vazgectim 50 liralık dolaplar bisey falan olur yenisini yaptirirlar falanOyle demeyin ya benimde dolaplarim kahverengiBende beyaza boyamak istedim ev sahibi kizar diye dokunamiyorum
sen yine cesurmussun ben risk almadim yapiskanli kagitla halledeyim dedim ama sonradan vazgectim 50 liralık dolaplar bisey falan olur yenisini yaptirirlar falancingenelikte yapamam cok ciciyim yeni gelinler oyledir ya
Benimkide karşı evin mutfağı manzarali kim ne yapiyo herseyi biliyorum mesela kucuk oglu gizli sigara iciyoKiyamam ben sana
Bende dokunamadim kahve dolaplarla idare edicez artik Allahtan evin ici yapili, salon bagimsiz, banyosu temiz bide manzarali yoksa hic cekilmezdi
Ama inaniyorum birgun kor talih bize de gulecek bizimde guzel evlerimiz olacak
Benimkide karşı evin mutfağı manzarali kim ne yapiyo herseyi biliyorum mesela kucuk oglu gizli sigara iciyoamaan banada eglence iste olur olur zamanla
Ya işte insanın kendi evi olsa dizaynını felan istediği gibi yapar ama kira olunca bi çivi bile çakamıyorsun
ah canım güzelim be, daha nişanlıyken bu kadar bunaltma adamı. bulabiliyorsan kendin bul uygun fiyatlı sıfır evi, bak burayı tutalım de, ama bulamıoyrsanız da bakımı iyi durumda bir evde oturmak da dünyanın sonu değil
Evlendiğiniz zaman geçim derdiniz başladığında, en ufak bir tartışmada, huzursuzlukta vs de sıfır evin ankastre eşyaları, spot ışıkları, gıcır dolapları düzeltmeyecek hiçbirşeyi.
daha ne sıkıntılar çıkacak karşınıza, geçmişe dönüpte bu açtığın konuya tekrar rastlarsan çok gülersin şu problemine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?