ah be yaaa kızlar sorun ettiğiniz şeye bakın. bundan 10 yıl öncesi olsaydı bende aaaaa özel günler mutlaka hatırlanmalı diye düşünürdüm, iyiki o zaman evlenmemişim, yoksa böyle basit nedenler yüzünden çok mutsuz olurdum.
tatlım bak her erkekten empatik olmasını beklemek anlamsız olur zira beyinlerimiz ve işleyişleri o kadar farklı ki..
ayrıca özel günler neden özel? evlilik yıldönümü mesela?? siz o gün hayatlarınızı birleştirdiğiniz için değil mi? peki pişman mısın hayatınızı birleştirdiğinize, sana değer vermiyor mu? saygı duymuyor mu? sana karşı sevgi dolu ve şefkatli değil mi? zulüm mü ediyor her gün? dövüyor mu? aldatıyor mu? ya da ne bileyim sözlü hakaretler falan? tatlım bunların biri dahi varsa özel günlerde bari hatırlanmak istemeni anlayabiliyorum fakat hiçbirini yapmıyorsa eşin etme be güzelim.
başını omuzuna yaslayınca huzur bulabiliyorsan, işte bu benim sevdiğim erkek diyebiliyorsan, onun için özene bezene sofralar hazırlayıp giyinip süslenebiliyosan, onun bir parçasını 5 aydır karnında taşıyorsan bu düzmece özel günler için hiç mutlu yuvanı afra tafralarla sarsma.
benim eşim de özel gün falan hiç bilmez, düşünmez. ama bir alışverişe çıkalım hep bana bişiler bakar, bişi canım çeksin geceyarısı dahi olsa koşar alır, yorgunsam ayaklarıma masaj yapar, canım yemek yapmak istemiyorsa gider o bişiler hazırlar. ama ne sevgililer günü ne doğumgünü böyle şeyleri hiç bilmez. anneler gününde bile tek hediye almamış daha bugüne kadar. arasak olmaz mı? benim annem bişey istemez falan diyo söyleyince. peygamber efendimiz hediyeleşin, hediyeleşmek muhabbeti arttırır dedim, accık değişti. bence mutluluk böyle bişey. mutluluk dizilerde gördüğünüz sahte yaşamlar değil arkadaşlar. hem lütfen kızmayın ama sevgililer günü, anneler günü gibi düzmece günler emperyalist güçlerin piyasayı canlandırmak için düzenlediği tarihlerden ibarettir. anneler günü adet olmuş artık anneme hediye almassam küser ama asla ve asla bir sevgililer gününde sevgimi ıspatlamam. ay çok uzun oldu umarım yanlış anlaşılmamışımdır. kimseyi kırmak istemem sadece anların tadını çıkarın özetle, mutluluk o kısacık anlarda saklı çünkü. a.s.