ilk evlilik yıl dönümünü benim kadar kötü geçiren varmı acaba :(

kardelen_40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
32
0
86
İstanbul
dün evliliğimizin ilk yılıydı ben eşime hediyemi falan aldım hatta dayanamayıp 3 gün önceden verdim peki dün eşim ne yaptı dersin hiç bişey ya hadi bişey almadın bi tane gül bari alsaydın yada yemeğe çıkarsaydın bu kadarda duyarızlık olmaz ama parası falan olmasa anlarım ama alakasıda yok ya daha ilk yılımız ve ben 5 aylık hamileyimde çok mutsuz oldum çok. ama dün öyle yaparak bana ömrüm boyunca unutamıcam bi gün yaşatmış oldu :(:(:( :oklava::oklava:kaydirigubbakcemile

canım çok zor bir durum gerçekten. hamile olduğun için buraya açtın galiba konuyu ama derdim var kısmı daha uygun sanırım...
peki söyledinmi eşine sonuçta dalgınlık insanlık hali konuştunuzmu

Canım ya üzülme erkekler özel günlere bizim kadar önem vermiyorlar bu gayet açık bir durum
ama en azından onunla konuşup bu davranışının seni ne kadar üzdüğünü senin için önemli olduğunu ona aktarırsan belki biraz düzelir diye düşünüyorum ne dersin ?

ay canım erkekler boyle unutuyorlar ama ben 6yılı devırdık 20hazıran yıldonumuzdu bende oda unutuk osıcakda ısguc derdınde bende evdekızıma yok yemek yedı yemedı dagıtı batırdı bırde hamıleyım karnımdakı bebek ıyımı saglıkmı dıye duşunmekten unutuk gıttı bende ona sen hatırlasaydın dıye cıkısdıgımda bana guzel bır masa hazırlasaydın mumlar falan gıyınseydın suslenseydın suprız yapsaydın dıye uste cıktı:oklava:amann ne halın varsa gor dedım bende:oklava:sadece ılk 2sene hatırladı kutladı okadar :umursamaz:

aslında kocam çok iyi birisi çok seviyorum onu bi tek sorunu var oda böyle düşünceszlikleri daha önce aynı şeyi sevgililer günündede yaşadık anlatıyorum anlatıyorum bi türlü anlamıyo yaa tamam hatalıyım farkındayım diyo özür diliyo başka bi olayda yine aynı bende böyleyim işte diyo bunu duyunca cinnet geçiriyorum resmen. ama ben onun için bişey yaparsam çok mutlu oluyo diyorum bak sen sevindim bazen sende beni sevindir diyorum tama diyo ama niye bi icrat yok bende bu sefer küstüm konuşmuyorum işe gittiğinde mesaj yazdım içimdekileri döktüm.

senin 2 sene hatırlamış ya benim daha ilk senem ve dediğim gibi 5 aylık hamileyim bende istiyodum çocuğum olsun diye ama o benden daha çok istiyodu ama bi hareket yok istiyo işte

Ya ben ne yapayım.. Daha hiç evlilik yıldönümü kutlayamadım. 2 yıllık evliyim ve ikisi de boş geçti. Resmen şok oldum yani. Normalde eşim doğum günümü de, sevgililer gününü de hatırlayıp hediye alaan bir insan ama söz konusu evlilik yıldönümü olunca, hiçbirşey yapmış değil..daha da çözemedim olayı. Ben normalde günler öncesinden dayanamayıp hediyesini veriyorum..sonra olmadı tam gününde de birşeyler vermem gerek diye gidip ufak tefek bişiler daha alıyorum ama eşimde tık yok.Normalde herşeyi yapabilecek durumu da var. ılkinde çok bozulmuştum ama ikincisinde niye diye sormadım bile.

Hem ilk yıldönümü hemde hamilesin.....Ne dyim Allah mustakını versin ozaman.....

canım yaa kıyamam sana hamişsin ya o yüzden bu kadar üzülmüşsün sanırım tabii daha hassassın...
ama erkekler malesef özel günleri kutlamak açısından oldukça başarısız... bence yılma her seferinde hatırlat... mutlaka bir gün karşılığını alacaksın...
benim kocam da çok iyidir mükemmeldir hatta ama sevgili olduğumuz dönemde bile çiçek -sürpriz falan huyları hiç yoktu malesef. evlendikten sonra ben kocama sık sık ben çiçek istiyorum alırsan çok mutlu olucam dedim ama baya uğraştım yanii, sonra bi baktım başlamış benim ki... şimdi arasıra bile alıp geliyor çok şükür :))

benimki de aynı canım. hiç önem vermez öyle özel günmüş falan. doğumgünümde sevgililer gününde bana git kendine istediğin bişey al dedi.sanki ben hediye bekliyorum ondan.bizim gibi özel günleri yok onların. eee geçen sene bugün evlendik işte ne var bunda diyor. boşver takma..

aynen ya banada bi kaç gün öncesinde dediki sen bi mağza bak istediğini beyen gidip alalım hafta sonu hediyem olur sana. ya sabır sanki benim kıyafete ihtiyazcım var benim derdim bişey alınması değil ki bana verdiği değeri bi şekilde göstermesi konuşsun veya mesela bi film alsın onu izleyelim ne biliyim ya bahçeden çiçek koparıp getirsin onada rağzıyım. dedim belki yemeğe götürür diye akşam yemeği yemedim götürmedi bende sinir oldum gece aç yattım. ya üstelik çok istifra ediyorum hiç bişey yiyemiyorum anca dışarıdan bişeyler olursa yiyorum.

deseydin ya beni yemeğe götür bari, götürürdü o zaman, senin derdin kendi hatırlasın, özel bişeylar yapsın anladım ben ama böyle şeyler anlatmakla olmuyo ya, içinden gelmesi lazım
şimdi sırf senden korktuğu için bişeyler yapsa daha mı mutlu olcan sanki
içinden gelmiyo, allahın günü diye bakıyo demek ki
özel güne değil tüm günlere bakcan bu durumda, birbirimizi seviyoruz diyosun boşver takma kafana hamile halinle
:teselli:

senin 2 sene hatırlamış ya benim daha ilk senem ve dediğim gibi 5 aylık hamileyim bende istiyodum çocuğum olsun diye ama o benden daha çok istiyodu ama bi hareket yok istiyo işte

boş ver canım sıkma canını bebışınde uzulur sen uzuldugunle kalırsın ben herseye uzule uzule sac kıran oldu saclarım dokuluyor 5senedır gecmedı gene dokuluyor allahım amansız dert vermesin dun bızde pc yuzunden tartıştık kumam oluyor kendılerı aksam yemegını bıtırıp hemen basına oturur cay getır meyve getır su getır duzgun bıseyede baksa oyun oynuyor kulaklıgıda takıyor ohhh baska alemde uzay gemısı oynuyor:dilcikar:sınrlendım oan ya kulaklıgı barı cıkar arada konuşalım dedım bebışım tekme attı onu duşunerek sakınledım ve kızımda uyumamıştı uzatmayayım cocuk uzulur dedım ne halın varsa gor dedım :umursamaz:boşver sen bebışını kucagına alcagın gunu duşun saglıklı ve mutlu hamılelık gecırmen dılegıyleopuyorumnanaktan

ah be yaaa kızlar sorun ettiğiniz şeye bakın. bundan 10 yıl öncesi olsaydı bende aaaaa özel günler mutlaka hatırlanmalı diye düşünürdüm, iyiki o zaman evlenmemişim, yoksa böyle basit nedenler yüzünden çok mutsuz olurdum.
tatlım bak her erkekten empatik olmasını beklemek anlamsız olur zira beyinlerimiz ve işleyişleri o kadar farklı ki..
ayrıca özel günler neden özel? evlilik yıldönümü mesela?? siz o gün hayatlarınızı birleştirdiğiniz için değil mi? peki pişman mısın hayatınızı birleştirdiğinize, sana değer vermiyor mu? saygı duymuyor mu? sana karşı sevgi dolu ve şefkatli değil mi? zulüm mü ediyor her gün? dövüyor mu? aldatıyor mu? ya da ne bileyim sözlü hakaretler falan? tatlım bunların biri dahi varsa özel günlerde bari hatırlanmak istemeni anlayabiliyorum fakat hiçbirini yapmıyorsa eşin etme be güzelim.
başını omuzuna yaslayınca huzur bulabiliyorsan, işte bu benim sevdiğim erkek diyebiliyorsan, onun için özene bezene sofralar hazırlayıp giyinip süslenebiliyosan, onun bir parçasını 5 aydır karnında taşıyorsan bu düzmece özel günler için hiç mutlu yuvanı afra tafralarla sarsma.
benim eşim de özel gün falan hiç bilmez, düşünmez. ama bir alışverişe çıkalım hep bana bişiler bakar, bişi canım çeksin geceyarısı dahi olsa koşar alır, yorgunsam ayaklarıma masaj yapar, canım yemek yapmak istemiyorsa gider o bişiler hazırlar. ama ne sevgililer günü ne doğumgünü böyle şeyleri hiç bilmez. anneler gününde bile tek hediye almamış daha bugüne kadar. arasak olmaz mı? benim annem bişey istemez falan diyo söyleyince. peygamber efendimiz hediyeleşin, hediyeleşmek muhabbeti arttırır dedim, accık değişti. bence mutluluk böyle bişey. mutluluk dizilerde gördüğünüz sahte yaşamlar değil arkadaşlar. hem lütfen kızmayın ama sevgililer günü, anneler günü gibi düzmece günler emperyalist güçlerin piyasayı canlandırmak için düzenlediği tarihlerden ibarettir. anneler günü adet olmuş artık anneme hediye almassam küser ama asla ve asla bir sevgililer gününde sevgimi ıspatlamam. ay çok uzun oldu umarım yanlış anlaşılmamışımdır. kimseyi kırmak istemem sadece anların tadını çıkarın özetle, mutluluk o kısacık anlarda saklı çünkü. a.s.

ben kardelen bu konuyu açan buda başka bir nick im evet dediklerinde haklısın önceden bende pek aslına böyle şeylerin üzerinde durmazdım ama bu hamileliğim dönemimde yapamıyorum bunu çok zoruma gitti sadece evlilik yıl dönümü için bişey yapmaması değil sürekli ilgi kötü durumdayım kusup duruyorum yemek yiyemiyorum yediğim zaman miğdem ağrıyo geceleri aç yattığım oluyo bunları oda biliyo ve ben böyle zamanlardada bekliyorum ilgisini yapsa bile yetmiyo işte bu evlilik yıl dönümüde tuz biber oldu mutsuzluğuma ya diyorum bunları hamilelikten dolayı hissediyorum ama kızmamın sinirlnmemin üzülmemin önünede geçemiyorum. anlayış istiyorum anlayış evliliğin başından sonuna kadar hep kadınlar anlayış gösteriyo herşeye ama bu durumdaa ben istiyorum oda yapmak zorunda yoksa ben üzülürsem onuda böyle küserek trip yaparak ben üzerim :(

Bizim ewliliğimiz biras karışık 01.07.2007 de nikahımız olmuştu.08.07.07 de istanbulda düğünümüz, 14.07.07 de eşimin memleketinde düğünümüz olmuş bol düğünlü yıldı yani:) Hangisini kutlayacaz ikilemde kaldık:) En uygunu ilk düğünümüz kanımca, Benimde dün ewlilik yıldönümümdü sağolsun eşim çiçek göndermiş.akşamları birlikte ewe gidiyoruz ne yemek yapacaksın dedi bende yemeğe götürmeyecekmisin dedim,gittik:):umursamaz:Bazı şeyleri istemek gerekio gereksiz üzülme bence:)

ah be yaaa kızlar sorun ettiğiniz şeye bakın. bundan 10 yıl öncesi olsaydı bende aaaaa özel günler mutlaka hatırlanmalı diye düşünürdüm, iyiki o zaman evlenmemişim, yoksa böyle basit nedenler yüzünden çok mutsuz olurdum.
tatlım bak her erkekten empatik olmasını beklemek anlamsız olur zira beyinlerimiz ve işleyişleri o kadar farklı ki..
ayrıca özel günler neden özel? evlilik yıldönümü mesela?? siz o gün hayatlarınızı birleştirdiğiniz için değil mi? peki pişman mısın hayatınızı birleştirdiğinize, sana değer vermiyor mu? saygı duymuyor mu? sana karşı sevgi dolu ve şefkatli değil mi? zulüm mü ediyor her gün? dövüyor mu? aldatıyor mu? ya da ne bileyim sözlü hakaretler falan? tatlım bunların biri dahi varsa özel günlerde bari hatırlanmak istemeni anlayabiliyorum fakat hiçbirini yapmıyorsa eşin etme be güzelim.
başını omuzuna yaslayınca huzur bulabiliyorsan, işte bu benim sevdiğim erkek diyebiliyorsan, onun için özene bezene sofralar hazırlayıp giyinip süslenebiliyosan, onun bir parçasını 5 aydır karnında taşıyorsan bu düzmece özel günler için hiç mutlu yuvanı afra tafralarla sarsma.
benim eşim de özel gün falan hiç bilmez, düşünmez. ama bir alışverişe çıkalım hep bana bişiler bakar, bişi canım çeksin geceyarısı dahi olsa koşar alır, yorgunsam ayaklarıma masaj yapar, canım yemek yapmak istemiyorsa gider o bişiler hazırlar. ama ne sevgililer günü ne doğumgünü böyle şeyleri hiç bilmez. anneler gününde bile tek hediye almamış daha bugüne kadar. arasak olmaz mı? benim annem bişey istemez falan diyo söyleyince. peygamber efendimiz hediyeleşin, hediyeleşmek muhabbeti arttırır dedim, accık değişti. bence mutluluk böyle bişey. mutluluk dizilerde gördüğünüz sahte yaşamlar değil arkadaşlar. hem lütfen kızmayın ama sevgililer günü, anneler günü gibi düzmece günler emperyalist güçlerin piyasayı canlandırmak için düzenlediği tarihlerden ibarettir. anneler günü adet olmuş artık anneme hediye almassam küser ama asla ve asla bir sevgililer gününde sevgimi ıspatlamam. ay çok uzun oldu umarım yanlış anlaşılmamışımdır. kimseyi kırmak istemem sadece anların tadını çıkarın özetle, mutluluk o kısacık anlarda saklı çünkü. a.s.

walla tiffciğime sonuna kadar katılıyorum kızlarr

benim ikinci evliliğim ve ilk evliliğimin ilk yıldönümünde taiwanlı bir güzelle aldatıldığımı öğrendimmmmm ki yazılmış ne aşk maillerii ooof anamm oofff saklarım hala bir nusubet bin nasihattan iyidir diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yani kızlar ben bunu acitasyon için anlatmıyorum diycem odurki beterin beteri var bırakın yaww almasınlar hediyeee size değer veriyorlarmı bunu gösteriyorlarmı bitti gitti hormonlardan insan elbette dahada hassas oluyor ama tek sıkıntı bu olsun

hehe bence de boşuna üzülme ben de ilk evlilik yıldönümümüzde akşam 8e dek çalıştım o evdeydi:) o gün de yıllık izne çıkacağız benm annemlere uğrayacağız eve gelip valiz hazırlamam uzun olur diye ona bulaşık makinesi dolu ben gelene dek aç da bari onu bitsin diye beklemeyelim dedim ama kime demişim:) bir eve geldim beyefendi bilg. başında, bulaşık makinesi açılmamış:) açtım yemeği hazırladım yedik valizi hazırladım akşamın bir vakti oldu daha çıkmadık yola nasıl da kızdım kocama o gün, gecenin 1i oldu daha yolumuz var bir de bir tesiste durup çay içmez mi... iyice fitil oldum... annemlere varınca da yatak odasına geçtik ben yerde yattım beyefendi yatakta:) bir de sabah aaaa sen niye yerde uyudun demez mi...
erkekler bu konularda çok rahat canım, seni anlıyorum ama ben 3 yıllık evliyim daha hiç yıldönümü filan kutlamadık hatta ilk bebeğimiz sözde çok da istedik ancak ne var ki ilk anneler gününü de boş geçtik:)
onlar bizim kadar ince düşünemiyor, ayrıntıcı değiller. ben de sık sık süprizler yapıyorum ona fikir veriyorum ah sen d eşöyle yapsan nasıl sevinirdim filan ama hep boş çıkıyor umutlarım, artık istemiyorum bir şey, biz böyle yaşıyoruz ne yapalım...

beterin beteri var demişken bende anlatayım kendimi. bu ayın 19unda evlililğim ilk yılı dolacak ve ben şu anda eşim olacak herifle ayrıyım (11 aydır ayrıyız) beni terk etti anlayacağın. ayın 19unda ne yapacam bilmiyorum. sanırım sabaha kadar ağlarım ve düşüne düşüne deli olurum.

beterin beteri var demişken bende anlatayım kendimi. bu ayın 19unda evlililğim ilk yılı dolacak ve ben şu anda eşim olacak herifle ayrıyım (11 aydır ayrıyız) beni terk etti anlayacağın. ayın 19unda ne yapacam bilmiyorum. sanırım sabaha kadar ağlarım ve düşüne düşüne deli olurum.

neden kendini kahredesin zeynepçim ya, bence o günü kutla kurtuşuluş günün olarak, üzülerek neden başkalarını sevindiresin ki:teselli:

Back
X