İLK GEBELİK VE EPİLEPSİ

beyazyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
8
2
1
Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamile olduğumu yeni öğrendin. Fakat depakin crona 750mg olarak kullanıyorum 17 senedir nöbet olayım olmadı çok şükür. bebek düşündüğümüzü daha önceden dr. belirttik ilaçları kesmem gerktiğini söyledi. şimdi kadın doğum dr. değişsin veya kesilsin deyip aklımızı karıstırıyorlar. Depakincrona kullanıp hamilelik geçiren var mıdır? morallimiz çok bozuk.

Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamile olduğumu yeni öğrendin. Fakat depakin crona 750mg olarak kullanıyorum 17 senedir nöbet olayım olmadı çok şükür. bebek düşündüğümüzü daha önceden dr. belirttik ilaçları kesmem gerktiğini söyledi. şimdi kadın doğum dr. değişsin veya kesilsin deyip aklımızı karıstırıyorlar. Depakincrona kullanıp hamilelik geçiren var mıdır? morallimiz çok bozuk.
bende 4 yıldır epilepsi hastasıyım.ilk ilaca depakinle başlamıştım.3 yıldır önce gittiğim doktorum ilacımı değiştirdi gerekçesi ise depakinin gebelik için uygun olmamasıymış.ama sizin dozunuz çok yüksek değil inşallah olumsuz bir durum yoktur.

Hanımlar hamileliğiniz Nasıl gidiyor
merhaba şuan hamileliğin 14 haftasındayım. Çok şükür herşey yolunda ikili testlerim güzel çıktı. nisan 27 tekrar kontrolum var. İnş. güzel haberlerle sizleride sevincimi ortak ederim.Herkese Sağlıklı Mutlu günler

bende 4 yıldır epilepsi hastasıyım.ilk ilaca depakinle başlamıştım.3 yıldır önce gittiğim doktorum ilacımı değiştirdi gerekçesi ise depakinin gebelik için uygun olmamasıymış.ama sizin dozunuz çok yüksek değil inşallah olumsuz bir durum yoktur.
İnş. ikili testim güzel çıktı kontrolum var. hayırlısıyla inş. bu da güzel geçer. Allahım kimseyi Sağlık yokluğu vermesin.

İnş. ikili testim güzel çıktı kontrolum var. hayırlısıyla inş. bu da güzel geçer. Allahım kimseyi Sağlık yokluğu vermesin.
İnş cnm sağlıklı bişekilde kucağımıza alırız.bende 11+5günlük oldum pazartesi ıkılıye giricem umarım bişey cıkmaz.cinsiyetini öğrendinmi peki doktor bi tahminde bulundumu

Ben de epilepsi hastasıyım Bebek düşünüyorduk ama bi ay önce nöbet geçirdim :( şimdi çok korkuyorum

Ben de epilepsi hastasıyım Bebek düşünüyorduk ama bi ay önce nöbet geçirdim :KK43: şimdi çok korkuyorum
Korkma canım korkunca insan daha tedirgin oluyor şükür temmuzdan beri geçirmiyorum suan 14haftalık hamıleyım ılaclarımı düzenli içiyorum ve hiç aklıma gelmiyo evde yanlız kalıyorum uçakla tek başıma yolculuk yapıyorum düşünmemeye çalış

Korkma canım korkunca insan daha tedirgin oluyor şükür temmuzdan beri geçirmiyorum suan 14haftalık hamıleyım ılaclarımı düzenli içiyorum ve hiç aklıma gelmiyo evde yanlız kalıyorum uçakla tek başıma yolculuk yapıyorum düşünmemeye çalış

Teşekkür ederim. Hamileliğin bi zorluğu oluyor mu Peki

Hanımlar konu sahibi olarak şuan ki durumum çok şükür bir sıkıntımız yok. 20 haftalık olduk ikili üçlü taramalarımız temiz çıktı. Ayın 30 da ayrıntılı ultrasona gidicez. Tüm detaylar ayrıntılı ultrasonta saklıymış.Nerolog doktorum mutlaka ayrıntılı yaptırmamı istedi. Ben ilaçlarımı halen kullanmaya devam ediyorum. Zaten en son 16 sene önce nöbetim olmuştu. Her şey Allah tan hiç aklıma bile getirmiyorum kötü şeyleri, sizlere tavsiyem sizde pozitif olun ;) Bebişlerimiz üzülmesin..

merhaba tamda böyle bir konu arıyordum, benımde epilepsi rahatsızlıgım var 2,5 senedir nöbet geçirmedim, artık bebek düşünüyoruz önceleri iki ilaç kullanıyordum biri trileptal biri kepra yaklaşık bi senedir ilaç dozu düşürüyoruz şuanda epixx 500 kullanıyorum, doktorum bu ilacın gebelikte en masum ilaç olduğunu söyledi, ama insan ister istemez tedirgin oluyor. Sizinde epilepsi olup hamileliğinizin güzel gitmesi içime su serpti, inşaallah isteyen herkes sag salim bebeğine kavuşur

Bnde 19.haftadayım çok şükür bişey olmadı 1senedir nöbet geçirmiyorum aç kalmamaya uykusuz kalmamaya çalışıyorum lamictal 50mg alıyorum günde umarım sorunsuz bi şekilde kucagımıza alırız sağ salim

merhaba tamda böyle bir konu arıyordum, benımde epilepsi rahatsızlıgım var 2,5 senedir nöbet geçirmedim, artık bebek düşünüyoruz önceleri iki ilaç kullanıyordum biri trileptal biri kepra yaklaşık bi senedir ilaç dozu düşürüyoruz şuanda epixx 500 kullanıyorum, doktorum bu ilacın gebelikte en masum ilaç olduğunu söyledi, ama insan ister istemez tedirgin oluyor. Sizinde epilepsi olup hamileliğinizin güzel gitmesi içime su serpti, inşaallah isteyen herkes sag salim bebeğine kavuşur
merhaba 22 haftadayım ayrıntılı ultrasonumu oldum çok şükür herşey yolunda paşamız kıpır kıpır :) sağlıklı günler tüm annelere Rabbim sağlıkla büyükmeyi nasip etsin hepimize :)

Back
X