Ne bi de kalınsa öyle mi oluyor hani o ince bir zardı sadece :18:
Herkesin yapısı farklı güzelim, kiminde ince kiminde kalın

Ama merak etme öyle atardamarını kesmişler gibi değilmiş kastettiği

Damla damla, korkulacak bir şey yok yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bi de kalınsa öyle mi oluyor hani o ince bir zardı sadece :18:
geçti çok şükür bende 10 gün sizin bu anlattıklarınızı yaşadım malesef
Evet kızlar bugün gittim ve eczaneden kas gevşetici ilaçı aldım . Evlendikten sonra ilk kez ek bişe alarak deneyeceğim :18: cok heycanlıyım dualarını eksik etmeyin![]()
ve şunu da söylemek istiyorum bazı arkadaşlarımız diyorlar ki mum ışıgı hafif bir müzik filan ama olmuyor anacımmm olmuyorro an aklın tek yerde oluyor acıyacak ,canım yancak, cok kan akcak filan filan valla ne mum ne hafif bir müzik istiyorum biran önce bitsin istiyorum ben bunu atlatayım ozaman romantik birşeyler düşünürüm elbet
![]()
Öyle duş yap, mum ışığı falan eşim dedi de ben biliyorum bana da sökmez onlar
Ha mum yanmış ha yanmamış ben yanıyorum orda zaten
Afferin tubixx ya ilk yazdığın yorumlara göre ne kadar kararlı ve cesaretlisin farkında mısın?
Hepimizin korktuğu kısım kanaması, yırtılması
Zaten farkında olmayacaksın bile ve o kısım bittiğinde de korkmayacaksın, garantiliyorum![]()
bu kas gevşeticiyi içtikten sonra nasıl hissettiniz kızlar
ben de denedim bi kas gevşetici ismi lazm değil
hiç etki etmedi yaa
kollarımda hafiff hiç hissedilmeyecek derecede uyuşma oldu o kadar :26:
hem de 2 tane içmiştim
benim derdim bacaklarımda yahu dedim kullanmadım bi daha da
iyiyse bunu alayım ben de![]()
Herkesin yapısı farklı güzelim, kiminde ince kiminde kalın
Ama merak etme öyle atardamarını kesmişler gibi değilmiş kastettiği
Damla damla, korkulacak bir şey yok yani![]()
rahat ol sankı elıne bır anda ıgne batıp ıs dersın ya okadar bır acı hıssedersın bende korkardım ama korktugu kadar degılmıs bence esını tatmın edersın guzel seksı kıyafetlerını gıy ve kadın oldugunu goster bana guvenMerhabalar bayanlar
Derdim şu...
Eşimle ilk kez bugün beraber olmayı denedik ama ben beceremedim, 2 saat boyunca uğraştık ama çok az olabildi ama yapamadım hemen kasılıyorum denediğinde, kaçıyorum istemeden de olsa. Aslında canım da acımıyor ama aklıma geliyor kanayacak, çok acıyacak görüntüleri, düşünceleri geçiyor kafamdan deli gibi korkuyorum. Aslında çok da istiyorum eşimi, arzuluyorum, evlilik öncesi de yakınlaşırdık ve tutardık kendimizi ama o zamanlar çok kolay olacak gibi geliyordu, çok da istiyordum o zamanlar da yapmayı, ben hayalkırıklığına uğradım ilk denemede olacak gibi düşünmüştüm, bulutların üstüne çıkmayı hayal etmiştim, onun kadını olmayı ama olmadı onun yerine cıyak cıyak bağırdım, kaçtım, bitsin artık dedim ama olmadı
Aşkım seni seviyorum ve çok doğalsın, kendinsin, zorlamayalım şimdi istersen sen kendini hazırla biraz toparlan haftaya tekrar deneriz şimdi zorlarsam bir yerlerin yırtılır, acır, telaşlanma elbet olur dedi (işi dolayısıyla bir hafta yok, şimdi de uyuyor kendisi içeride)
Ama ben üzüldüm, onu mutlu edemedim çünkü bugünNasıl yapabileceğim, nasıl zevk alabileceğim, eşim zamanla alışacaksın diyor ama ben çok evhamlıyımdır hemen umutsuzluğa düştüm bu bir haftada kendimi nasıl toplayıp hazırlayabilirim, sürpriz yapayım, mutlu olsun döndüğünde istiyorum...
Bana tavsiye verirseniz sevinirim, kendinizden olmak zorunda değil, anlatmak istemezsiniz, anlarım ama ne bileyim tavsiye, başka bildiklerinizden örnek falan, bir de bu ikinci üyeliğim olduğu için başka konuda kullanamıyorum (vajinismus topicinde falan kullanamam) aranızda varsa benim gibi özelden dertleşsek beraber aşsak olmaz mı? Bana mail atsanız ya da mesaj? Çok mu şey istiyorumÇok yalnız ve umutsuz hissediyorum bu konuda, çevremde konuşacağım kimse de yok zaten utanıyorum
Bunu ilkinde başaramamam doğal mı ya
EDIT:
Kızlar korkacak hiçbir şey yokmuş ya
Hemen anlatıyorum
Ben bugün tamamen hallettim, kanamam da oldu
Öyle hiç de foşur foşur kanamıyor, uydurmaymış hep onlar
İki peçeteyle hallettim
Doktor bile öyle demişti çok kanar bu bilmem ne
Hep aklımıza hurafeler sokmuşlar doktorundan tutun bilmemkim teyzesine kadar
Yırtılırken de hiçbir şey hissetmedim, hatta baktım aa kan
Nasıl oldu ya hiç fark etmedim dedim
Sinek ısırığı kadar bile acımadı
Ben de kasmadım tabi canlar
Kasmayınca rahat rahat oluyor
Hadi sizden de bekliyorum artık güzel haberler
Şimdi 1 hafta önceki halime dönüp bakıyorum, saçmalamışım ya
Neler yazmışım öyle buralara
Ayrıca güzel bir şeymiş
Eşim çok tatlıydı ya gerçekten görünce bir kez daha aşık oldum. Şu an o kadar duygusalım ki ağlayacağım ama hep beni duygularını gösterme, ağlama, sakla hislerini, erkek adam ağlamaz diye yetiştirdiler ağlayamıyorum dedi ve gözleri doldu
Çok mutluyum çok![]()
bana şu kas gevşeticiyi anlatır mısınız deneyenler![]()
zaten şu kanama hurafesı yuzunden erkeklerde baya bı kan beklıyor normalde pembemsı bı kan oluyor bu hurafe yuzunden erkeklerde bekarete ınanmıycak
Ben bana en ağırından ver dedim eczacıya kadın tip tip baktı suratıma
En ağırı bu herhalde yani bilemiyorum psikolojik mi yoksa fizyolojik mi ama bende etkisi oldu, daha rahattım, kasmadım :44:
Zaten ben en başından beri diyorum kızlık zarı bozuldu mu insanın içi rahatlıyor, kasmıyor çünkü esas korkumuz onun bozulması...
Denemekten zarar çıkmaz bence...
1 aylık evliymişsin daha, hemencik hallet, rahatla :)
sanırım sen bızım sayfadakı kız ısın
bır ev mevzunuz vardı nısan atılması soz konusu ıdı
yenı bır hayattakı ?
Karıstırıyormuyum
sen bana kızmıstın benım nıck yd ıdı ama sen ısyan soyledı zannetın o anda yorumlar krısmıs herneyseev mevzusu yüzünden ayrılık yaşadık evet, ama ben sonra yıldırım nikahı ile evlendim
herhalde karıştırmıyorsundur ama bilemedim çok uzun zaman oldu çünkü:26: