• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece başarısızlığı :( Vajinismus muyum dersiniz :(

:1: :1: hehehe o ses olayına ben de çok güldüm yaaa. o anda aklıma gelirse çook gülerim:1: :1: :1:

Aman sen gül gül böyle benim gibi saçmalayacağına gül daha iyi canım :1:

Yapamazsak vajinismus topicinde görüşecez ya da yardımlaşırız canım :18:

Ama böyle düşünmek yok, sakiniz. Huf.

Son düzenleme:
Yeni evlenip ilişkiyi korku filmi gibi anlatan arkadaşlarna sakınnn inanma :34: O pıt sesi ne Allah aşkına yahu :60:
Zor bir iş de değil zaten. Sadece beynimizin bi oyunu. Vajinamızda sinir ucu bile yokken nasıl acıyabilir acaba :26::1:

bende bilmiyorum oyle anlati kizcaz bana.. hani basima gelse bilirim. ayyy rezil oldummmm simdi k. bakmayin.:/

Kaba tabir değil ne deseniz haklısınız valla ilk denemeden olmuyor diye böyle evhamla buraya koştum ama sandım ki bir ben böyle delirdim çıldırdım bağırıp çağırdım yani herkes korkuyordur elbet de çok abarttım gibi geldi bana :26:

bak biraz sakin düşününce sende farketmişsin bu bile bir adımdır bence eminim başarıcaksınız canım :34:

Ay lütfen yaz canım ya baktım mesaj hakkın var da her türlü tavsiyeye açığım :3:
Ee niye yazaniyorum ozaman 😳.. Neyse yazim buraya gitsin ya amann nolcak :)))) bana kuzenim tavsiye etmisti , bende baktim bu is olmuyo onun yontemini yaptik.. Bacaklarini esinin omuzlarins koy .. O pozizyon p... Icine rahat girmesi icin okadar uygunki.. Ben o sekilde acildim.. Umarim sendede ise yarar ☺.. Ve tabiki altin kural rahat ol kasilma.. Gerisi mi ? Sivri sinek isirigi :)) o pirt olaylari vb gibi olaylarada kulaklarini kapa.. ;)
Dene ve haber ver bana:)

Ee niye yazaniyorum ozaman .. Neyse yazim buraya gitsin ya amann nolcak :)))) bana kuzenim tavsiye etmisti , bende baktim bu is olmuyo onun yontemini yaptik.. Bacaklarini esinin omuzlarins koy .. O pozizyon p... Icine rahat girmesi icin okadar uygunki.. Ben o sekilde acildim.. Umarim sendede ise yarar ☺.. Ve tabiki altin kural rahat ol kasilma.. Gerisi mi ? Sivri sinek isirigi :)) o pirt olaylari vb gibi olaylarada kulaklarini kapa.. ;)

Canım ayıp görmüyorum yazdıklarını merak etme rahat ol, aslında eşim de onu önerdi ama ben kaçınca olmadı

Ama tavsiyeni dikkate alıcam ve şu 1 haftada reglim ve eşimin işi aradan çıksın, dönsün eve sana haber vericem, söz, burdan ilan edicem hatta :52:

canım korkutma kendini bende vajinusmustum ilk zamanlar.. bende her yerde kızlık zarırnın değil vajina kaslarının ilişkiye engel olduğunu okumuştum.. rahat bırak kendini bi kere sonrası hep rahat olursun zaten :34:

ama benim vajinamda çok dardı. kızlığım bozuldu ama 1-2 ay her ilişkide şakır şakır kanamam ve vajinada resmen yırtılır gibi açılmam oldu. doktor vajinan gelişememiş dedi ama şükür evliliğin 3. ayında yoluna girdi. eşimde sağolsun hem sağlıkçı çektiğim acıyı anlıyordu hemde çok anlayışlı davrandı.malum acile böyle vakalarda geliyomuş.

hatta açılmam olunca acı hissetmemiştim öyle çok kanamam olmuştuki eşimde kanlar içinde kalmıştı acillik olmamızdan çok korktu :1: meğer benim sorun farklıymış canım..geçti gitti çok şükür

kendimi korkudan hep kasıyordum canım öyle çok yanıyoduki ilk zamanlar ama rahat bırakınca hiç bir sorun olmuyor..hatta yaramazlık yapıyorum ara sıra ilişki esnasında kaslarımı kasıyorum eşim hissediyor :1:

aslında iyi bi kasgevşetici alın öncesinde ve güzel istediğiniz bir ortam yaratın. ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutun (ama gerçekten uzun) . burda önemli olan sensin. gerçekten zevk aldığında ve istediğinde yersiz korkularını bi kenara bırakıp (yapmalıyım diye kendini zorlamadan) bi kadın olarak tamamiyle isteyerek bunu yaşayabileceğini düşünüyorum. =))

hiç utanma ve sıkılma. günümüzün hastalıklarından bi tanesi. böyle saçma bi nedenle kaç evlilikte yersiz sıkıntı yaşandı kim bilir. kaç kadın kendini suçlu hisseti yersiz yere, üzüldü? yapmayın bunu kendinize, çok masumane düşünüyosunuz. =)) malesef toplumda daha küçücük kızken anlatılmaya başlayan bu hurafeler, abartılı korkulu hikayeler yüzünden yıllarca eşiyle mutlu ve sağlıklı şekilde birlikte olamayan, acı çeken çook kadın var. valla o yok patlamalar çatlamalar yazılmış hala, hiç hoş değil.

canım hiç korkulacak bişi yok. bi kaç damla regli gibi kanı böyle size anlatılan bi sürü bi sürü acılar gibi vahşet gibi düşünmeyin asla. yok öyle bi dünya, yok öyle bişii =))

Ee niye yazaniyorum ozaman .. Neyse yazim buraya gitsin ya amann nolcak :)))) bana kuzenim tavsiye etmisti , bende baktim bu is olmuyo onun yontemini yaptik.. Bacaklarini esinin omuzlarins koy .. O pozizyon p... Icine rahat girmesi icin okadar uygunki.. Ben o sekilde acildim.. Umarim sendede ise yarar ☺.. Ve tabiki altin kural rahat ol kasilma.. Gerisi mi ? Sivri sinek isirigi :)) o pirt olaylari vb gibi olaylarada kulaklarini kapa.. ;)

ben omzuna koymadım hemen kramp giriyo bacaklarıma :37: ama bizde ilk o şekilde oldu gerçekten ilk ilişki için en rahat pozisyon :17:

canım korkutma kendini bende vajinusmustum ilk zamanlar.. bende her yerde kızlık zarırnın değil vajina kaslarının ilişkiye engel olduğunu okumuştum.. rahat bırak kendini bi kere sonrası hep rahat olursun zaten :34:

ama benim vajinamda çok dardı. kızlığım bozuldu ama 1-2 ay her ilişkide şakır şakır kanamam ve vajinada resmen yırtılır gibi açılmam oldu. doktor vajinan gelişememiş dedi ama şükür evliliğin 3. ayında yoluna girdi. eşimde sağolsun hem sağlıkçı çektiğim acıyı anlıyordu hemde çok anlayışlı davrandı.malum acile böyle vakalarda geliyomuş.

hatta açılmam olunca acı hissetmemiştim öyle çok kanamam olmuştuki eşimde kanlar içinde kalmıştı acillik olmamızdan çok korktu :1: meğer benim sorun farklıymış canım..geçti gitti çok şükür

kendimi korkudan hep kasıyordum canım öyle çok yanıyoduki ilk zamanlar ama rahat bırakınca hiç bir sorun olmuyor..hatta yaramazlık yapıyorum ara sıra ilişki esnasında kaslarımı kasıyorum eşim hissediyor :1:

Hep de başıma böyle bir iş gelecek diye düşünüyorum gece gece acillik olacağız falan, dar olduğunu nasıl anlıyorsunuz peki? İlişkiye girmeden anlaşılmıyordur sanırım. Eşim yapısı küçük diyor ama bilmiyorum sizce başıma gelir mi :18: Tabi hiç açılmadığı için de öyle duruyor olabilir...

Son düzenleme:
aslında iyi bi kasgevşetici alın öncesinde ve güzel istediğiniz bir ortam yaratın. ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutun (ama gerçekten uzun) . burda önemli olan sensin. gerçekten zevk aldığında ve istediğinde yersiz korkularını bi kenara bırakıp (yapmalıyım diye kendini zorlamadan) bi kadın olarak tamamiyle isteyerek bunu yaşayabileceğini düşünüyorum. =))

hiç utanma ve sıkılma. günümüzün hastalıklarından bi tanesi. böyle saçma bi nedenle kaç evlilikte yersiz sıkıntı yaşandı kim bilir. kaç kadın kendini suçlu hisseti yersiz yere, üzüldü? yapmayın bunu kendinize, çok masumane düşünüyosunuz. =)) malesef toplumda daha küçücük kızken anlatılmaya başlayan bu hurafeler, abartılı korkulu hikayeler yüzünden yıllarca eşiyle mutlu ve sağlıklı şekilde birlikte olamayan, acı çeken çook kadın var. valla o yok patlamalar çatlamalar yazılmış hala, hiç hoş değil.

canım hiç korkulacak bişi yok. bi kaç damla regli gibi kanı böyle size anlatılan bi sürü bi sürü acılar gibi vahşet gibi düşünmeyin asla. yok öyle bi dünya, yok öyle bişii =))

Utanmıyorum, sıkılmıyorum canım hiç ailem bile böyle bir baskı kurmadı benim üstümde zaten, bakire olup olmamam da umrunda değildi eşimin ama bu hal ve tavırlarımdan sonra anlamıştır bakire olduğumu zaten :1: Hani biliyorum yapmak istiyorum zaten olması gereken bu ama o kadar kurulmuşum ki korumam lazım gibi düşünüyorum, sanki kimden koruyosam :37: Oldu da bitti maşallah yapar mıyız şu regli bitsin hemen ya :37:

Son düzenleme:
bu konunun yeri başka değil mi jinekoloji bölümünde var bu konulardan

Öncelikle bekarım ve hiç cinsellik yaşamadım ancak yaşım 23 çok fazla arkadaşım, ablam dediğim insan evlendi. Ee haliyle bi'dünya gerdek hikayesi dinledim kız toplantılarında çay yudumlarken kikirdeye kikirdeye:27: Ayrıca annem de 3 kız çocuğu olduğu için rahatça anlatır acı var mı yok mu:ssz:

Önce annemin hikayesinden başlamak isterim: Annem 18-19 yaşlarında 40küsür kiloda narin bir kız çocuğuyken evlenmiş:21:*Annemi gerdeğe (adı ne iğrenç ya:27:)hazırlayan baba tarafımdan akraba yaşlı teyze "ay bu kız çok zayıf, küçük nasıl dayanıcak o acıya vah vah" demiş. Sonuç annem gerdekte salya sümük iki gözü çeşme ağlamış. Asıl sonuç köyde olmalarının verdiği "olmalı" psikolojisiyle olmuş ve gündüzünde kadına içinden bi'güzel küfür mü dersin, beddua mı dersin saymış durmuş. Tek dediği "sinek veya karınca ısırdığında gıcık bi'acı hissedersin ya okadar bi'şey o da ben kendimi söylenenlerden korkup, kasmamdan bence" der hep.

*İkinci olarak benden bir yaş büyük evlenmeden önce kız sohbetlerinde "ahaha bu kız çok fena, bu kadar meraklı olma be" diye dalga geçtiğimiz arkadaşımız X. Ne hikmetse odada başbaşa kalınca sen bi'güzel kork, kas kendini bacaklarını dahi açamamış. Hatta duyan her arkadaş "o bile korktuysa biz yandık, battık" dedi. Aradığında "kızım her şey iyi güzel ama malum yerde hissedince irkiliyorum" du. 2 ay uğraştı, 2 ay da olmadı. Sonra bi'gün koca kahkahalı bi'sesle "olduuuu!" diye bizi aradı ve sonrası bol gülüşme. Neden olmadı bunca zaman dersen kafada illa olacak ama acır ya diye kendine çok baskı yaptı oyüzden her hazırlanıp, mumları yaktığında korku aldı kızı. Olduğu günse bi'konudan tartışmışlar ve barışma evresinde hiç kafada "olacak" kelimesi yokken spontane gelişmiş. Bu arkadaşın sonuç kısmında ise "ayy salak gibi korkmuşum he hiç hissetmedim olup bittiğini". Dipnot: Sonraki evrede bizi şaşırtmadı korkusuz devam etti, yani bi'kere korkuyu yenince tamamdır:27:

*Üçüncü arkadaş kısa sürede evlendi sanırım flört dönemi 6 aydı. Hatta biz bu arkadaş için de "sen nasıl yapıcan be ahaha" derdik çünkü hem narin hem de panik atağı vardı. Evlenmeden önce gerdek muhabbeti için panik atak tedavisi de oldu, aşmıştı baya bi'. Ancak o da sanırım 2 ay olmadı ve eşi "rezil ettin her şeyi, bizi" gibi moral bozucu cümleler sarfetti, soğuk durdu. Nitekim bu arkadaşımız da pes etmeyip denemeler sonucunda yine "zerre" anlamadan korktuğu şeyden kurtulmuş oldu. Hatta inanmamış kızlık zarının yırtıldığına, eşiyle tam birleşme olduğuna:1:

Son olarak dördüncü arkadaş ise ilk gece korka korka girdiği yatakta eşi korktuğunu anlayıp elimi tut demiş ve sürekli söylemiş. Yani doğal değil de daha çok haber vererek gelişmiş atılan adımlar. O ise "kızlık zarı bozulduğunda anlıyosun bi'rahatlama, bi'ateş basması gibi bi'şey oluyo ama acı gibi değil" demişti.

Toparlarsak güzel beynimizin yıllardır "aman kızım dikkat et, aman kızım oranı koru aman aman"lar yüzünden bize lanet bi'oyunu.
Allah aşkına düşünsene ne kadar acıyabilir ki?? Tek sorun oraya bi'şey girebilme ihtimalinin beynimizde "cıss" olması. Tıpkı bi'lens gibi. İlk takışta göz kırpmaktan taktırmaz taktırsa da kan çanağı olmuştur "ne acıdı be" dedirtir ama beyine sürekli onun zararsız olduğu sinyalini verince saniyede tık tık aynasız takarsız aynı mantık olay hep BEYNİN.
Oyuna Gelme LİVAVA! Her şey çok güzel olacak:7:

ben omzuna koymadım hemen kramp giriyo bacaklarıma :37: ama bizde ilk o şekilde oldu gerçekten ilk ilişki için en rahat pozisyon :17:

Konu açılmışken ben de bekar gelinlik çağda bi'kız olarak sorayım:37: Evlendiniz adamın yanında ilk kez çıplak oluyorsunuz o pozisyonda utanma olmuyor mu yoksa akışına bıraktığınız için rahat mı oluyorsunuz:1:Ay ne biliyim sonradan hani olur da ilk gece için fazla mı geliyo bana bilemiyorum rahat edemem sanırım utanırım ilk geceden:27:

Canim bende 10 aylik evliyim 2. Evliligim ikk evliligimde hic olmadi , neyse bundada biraz xor oldu korktum kafada buyuttugum biseydi ama esim yumusak davranmadi dovmedide tabi bagirmadida ama simarmadimda vajinismus kadinlarinin en zayif noktalari ay desiginde iflahi kesilen kocalar
Kendinle ilgili yapabilecegin pek bisey yok telkin etmeye calisirsin kendini bence kocana is dusuyo bana bi hafta on gun sonrq dese ben yapamazdim sanirim

Korkunc biseye benziyo diyen arkadasada guldum bir hani dunyadaki en guzel seylerden biri

korkulcak bişey olsa 13 14 yaşındaki veletler nasıl yapar şimdi düşün yaa çok keyifli bişey sakın kasma kendini. hee eşine de aman aman dedimi söyle durmasın e biraz korkuların üstüne gitmek lazım :1:

Back
X