• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece başarısızlığı :( Vajinismus muyum dersiniz :(

tşk ederim ama ben eşimi görünce korkudan ölüyorum. sürekli sorun çıkarıyorum sırf ilişkiye girmek istemesin diye. biliyorum yanlış yapıyorum ama ne yapabilirim lanet olası şu korkudan bi türlü kurtulamadım.. krem olarak ne önerirsiniz doktara gitmem gerekiyo mu. jinekoloğa

ben seni cok iyi anlıyorum. bende aksam olacak ve eşim eve gelecek diye korkuyordum. hatta kavga ettip küstügümüz zamanlar üzülsemde aslında bir sekilde içimden gizlice seviniyordum bugun denemeyecegiz diye. ben evlenmeden öncede evlilik fikrini düşündügümde tek korktugum konu bu idi. tüylerim ürperiodu. ama sonra karar verdim kendim ile savas verdim. eşim beni nereye kadar idare idare edecekti. ona karsı görevlerim vardı. kavgalar ve ilişkisiz yasamımız bi gun onu beni aldatmaya itebilirdi ve bunu ben kendi elimle yapmıs olacaktım. bu yuzden kendime savas actım. zorlansam da hep denedim. biraz biraaz. acı duyunca dur die bagırarak. sukur sonunda oldu. esim beni cok sukur kırmadı kucuk görmedi öyle olsa bu guveni kendimde bulamazdım.
krem kullanmadım ve bunu ile ilgli doktora gitmedim. ama az daa basaramasam gidecektim. cunku hergun aglayan huzursuz bi kadın olmustum. doktora ilişkiye girdikten sonra rutin kontrolde gittim ve ona acım oldugunu durumu anlattım. o da 6aya kdr normal bu durumda dedi. ama o kdr surmedi.
krem kullanmadım. vajina hijyeni içinde kullanacagın kreme dikkat et. bence krem kolaylastıracaktır.

Bana bir sürü özel mesaj geldi, geri cevap atamıyorum ama saklıyorum, taktik de vermişler bir sürü sağolsunlar :)

Bence çabaladığını hissediyorsa eşin problem yok ama onu itmen daha büyük problemlere yol açmaz mı? Sadece cinsel anlamda da değil diğer anlamlarda da sorun çıkartıyorum dedin ya o yüzden diyorum canım o zaman senden uzaklaşıp başka yerlere kaymasın aklı, Allah korusun da bence eşine sahip çık zaten sana anlayış gösteriyordur herhalde :(
bilmiyorum ya... bunaldım artık. kimseye anlatamıyorum derdimi. evin içinde yapayalnız tek başıma derdimle kalıyorum. kadın doktoruna gitmeye bile korkuyorum.. aama aşama neler yapmam gerektiğini anlatan bi arkadaş olsa çok iyi olur.. net anlatsa.. acı gerçek ne biliyor musunuz ben sosyoloğum. aile danışmanlığı eğitimi aldım...ama terzi kendi söküğünü dikeiyo....

Vajinismus ney ya.. Valla ne zaman foruma girsem hep bu konuyu görüyorum, Vajinismus da Vajinismus.. Biri beni aydinlatsin malum evli falan da degilim Allah korusun beni su lanet olasi Vajinismusdan :D

bilmiyorum ya... bunaldım artık. kimseye anlatamıyorum derdimi. evin içinde yapayalnız tek başıma derdimle kalıyorum. kadın doktoruna gitmeye bile korkuyorum.. aama aşama neler yapmam gerektiğini anlatan bi arkadaş olsa çok iyi olur.. net anlatsa.. acı gerçek ne biliyor musunuz ben sosyoloğum. aile danışmanlığı eğitimi aldım...ama terzi kendi söküğünü dikeiyo....

canım bunun egitimle alakası yokki. zaten okudugum ve arastırdıgım kadarıyla egitimli kadınlarda görülme durumu daha yuksekmiş ülkemizde. ben de iki üniversite bitirmiş biriyim gel görki daha evlenmeden önce titremeye basladım bu konuyu düşündükce. hersey bizim kafamızın içinde. bu kadar zamandır biza ögretilenler, kafamıza yerleşenler ve bir sürü sey. izlemen gereken yol bence su olmalı. öncelikle kocanla kavga etmeyi kesmelisin. ailende huzur kalmadı mı hersey her gun daha da tersine gidecektir. kendini telkin etmelisin. krem al önce onla dene. hergun cok az cok az. ona guven. tum dunya bu işi yapıyor o kdr zor olmamalı unutma :D
kocana da durumunu psikolojini anlat sana destek olmasını iste. bi de internette görmüştüm ben yapmadım gerek kalamdı bi bak vajinusmus için yapılacak egzersizler işine yarar diyorsan onları da uygula. baktın olmuyor hala. bu sefer muhakkak doktora git. belkide psikolojik degildir. cunku bazı fizyolojik sebeplerde agrı ve avıya sebep oldugu için kadınalr ilişkiye giremiyormus. doktorun buna bakar o da değilse zaten sanıyorum psikolojik bir destek alacaksın. umarım tum bunlara gerek kalmaz. önce esinle sevgi dolu ortamına dönersin ve birlikte basarırsın. bir sorun olursa bana herzaman sora bilirsin. inş. yardımım olur. cunku bende bu hesaptan milyon kere baslık acmaya kalkıp sonra vazgectim. cok zor biliyorum

biz odaklamışız kendimizi acıya.
ben yaklaşık bir ay sınırsız sayıda tekrardan sonra becerebildim.
hep bu bilinçaltı yüzünden.
rahat ol kendini eşine bırak, az az dahi olsa oluyo bir gün...
bi de aklından sunu cıkar. o anda seni öldürmüyolar; yani kan revan içinde kalmıyosun.
mutlu olmaya odakla kendini. insanlar istediği kişiyle beraber olabilmek için savaş açmış etrafa. senin sevdiğin yanı başında ...

eşim çok sıkıldı bu duumdan. oda çok üzgün ve mutsuz.. bir senedir anlayış gösterdi.. kaynanam he gittiğimde çocuk çocuk diye tutturuyo. en sonunda bana cocuk yapmasan bu eve gelme dedi.. doguda anlayış böyle. cocuk yaparsan sevilirsin...:17:

o kayınvalidene de ki, çocuğu ben yapmıyorum allah veriyor. ilişkiyi başarmak hamile kalmanın garantisi mi? 7 yıl hamile kalamadım ben tüp bebekle bile. 7. yılda kendiliğinden hamile kaldım. bu çocuk işi bizim elimizde değil ne yazıkki, allah verirse olur vermezse olmaz.

eşim çok sıkıldı bu duumdan. oda çok üzgün ve mutsuz.. bir senedir anlayış gösterdi.. kaynanam he gittiğimde çocuk çocuk diye tutturuyo. en sonunda bana cocuk yapmasan bu eve gelme dedi.. doguda anlayış böyle. cocuk yaparsan sevilirsin...:17:

ben izmirliyim ama eşim diyarbakırlı. eşinin ailesinin baskısıını tahmin ediyorum daha birinci aydan başladılar cocuk yapın olmadı mı demeye. bizde ne kadar cabuk cocuk yaparsa gelin o kdr cok sevilir demeye. o zmn dusun bizde senin gb ilişkiye bile giremiyoruk. iyice stress oluyordum. simdi hala diyorlar cocuk da cocuk. olmuyorsa doktora git diolar. ama dioyorum biz izmirliler hemen cocuk yapmıyoruz. tabii hersey kısmet ona da zmn gelecek ama simdi deil

ben izmirliyim ama eşim diyarbakırlı. eşinin ailesinin baskısıını tahmin ediyorum daha birinci aydan başladılar cocuk yapın olmadı mı demeye. bizde ne kadar cabuk cocuk yaparsa gelin o kdr cok sevilir demeye. o zmn dusun bizde senin gb ilişkiye bile giremiyoruk. iyice stress oluyordum. simdi hala diyorlar cocuk da cocuk. olmuyorsa doktora git diolar. ama dioyorum biz izmirliler hemen cocuk yapmıyoruz. tabii hersey kısmet ona da zmn gelecek ama simdi deil
bende eşimde diyarbakırlıyız. eşim erkamda duruyo ailesine karşı beni savunuyo. benim çocuğum kimseyi ilgilendirmez diyo ama sonra eve gelince oda mutsuz oluyo. oda cocuk istiyo. sonra yine sorunlar başlıyo. boşanmak bile istedik. 2 hafta önce ama yine barıştık. herşey düzelecek dedik. geldi annemlerden aldı beni devam edelim dedik. bende kendimi hazırladım bu sorundan kurtulacam dedim ama ramazan ayı geldi. eşim yoğun ben oruçlu. olmadı yine.. galiba ben yine korkuyor ve kaçıyorum ilişkiye girmekten.. off ya offf

bende eşimde diyarbakırlıyız. eşim erkamda duruyo ailesine karşı beni savunuyo. benim çocuğum kimseyi ilgilendirmez diyo ama sonra eve gelince oda mutsuz oluyo. oda cocuk istiyo. sonra yine sorunlar başlıyo. boşanmak bile istedik. 2 hafta önce ama yine barıştık. herşey düzelecek dedik. geldi annemlerden aldı beni devam edelim dedik. bende kendimi hazırladım bu sorundan kurtulacam dedim ama ramazan ayı geldi. eşim yoğun ben oruçlu. olmadı yine.. galiba ben yine korkuyor ve kaçıyorum ilişkiye girmekten.. off ya offf

en azından eşin ailesinin yanında seni ezdirmiyor yanında duruyor. bir yıldır bu sorunun var ama yine yanında. dogulu erkekler batılar gibi olmuyor. biz bi kac sene cocuk istemeyiz evlilik otursun doya doya yasayalım ilk gunlerimizi diye ama dogulular öyle deil bunu eşim ve arkadaslrından gördüm tümü neredeyse ilk yıldan bebek yaptılar. eşimin de içi gidiyor biliyorum ama o benim hayat tarzıma göre erken oldugunu biliyor. siz ikinizde aynı kültürden geliyorsunuz bu sizin işinizi daha zorlaştırıyor. canım benim bulundugun cevrede de sanıyorum rahat rahat doktora gidip bu derdini anlatamıyorsun. böyle konular oradalarda daha tabu seklinde. ama sen hiç bir bahanenin arkasına sıgınma kolay yolu secme. sevgi kolay bulunmuyor. kolay basit nedenden de kaybetme. ne cevre, ne oruc , ne kocanın işleri, ne baska sey bahanen olmasın. kendine inandır. kocandan da destek al ve dene. emin ol olacaktır. hemen olmayacak ama sık sık denemezsen hiç olmayacak. ben simdi dusunuyorum iyiki sıksık denemişiz yoksa o kavgalarımıza sıgınsam kesin bizde bosanırdık.

güzellikler kkaderim saolsun bi sürü dua ediyorum ona : zeytinyağı ile denedik ve resmen acısız oldu .. lütfen bunu deneyinnnnnn ..
ilk gece yıllardır sevdiğim adamla beklediğim gün saydığım aşkımla olmayınca o kadar üzüldüm ki kafamda o aptal düşünceler aman her yer kan olcak içim yırtılcak ses çıkacak ya hu ne kadar saçma sapan yalan yanlış düşünce varsa hepsi düşman gibi yerleşmişler bilinç altımıza .. siz önce kararlı olun ve zeytinyağını sürerek deneyin parmak egzersizine bile gerek kalmadan zeytinyağı ile denediğimiz ilk gün hallettik biz darısı hepinizin başına =) korku yok kararlılık ve zeytinyağı var =))

ayrıntılar için kkaderim e başvurun :

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html

bende vajınısmustan cektıgım ıcın yazma geregı duydum.tedavıyle yendım sıze tavsıyem su kayganlstıcı kullanın mutlaka.ben bebeyagı kullanmıştım dr um onu vermıştı ama burdan mantar yaptıgını okudum ultrason jelını onerıyolar medıcalcılerde vrmış.bu ısın puf noktası kendını kasmamak.hıç oyle gozumuzde buyutlen bışey degıl.kasınca acı oluyo halıyle ama kendını serbest bırakınca acı fılan yok ve tam o anda nefes verın dısarı ıkınır gıbı buda kolaylaştırıyo.kas gevsetıcınınde fydası olcagını dusunuyorum.vajınusmus hastalıgının bır dgr adı erteleme hastalıgı.bunu ertelemeyın kızlar erteledıkce daha zor gelcek hıç olmıycak gıbı gelcek gozunuzde hepten buyuycek bır o kdrda stres artcak

Canım kegel egzersizi yap çok faydası oluyor tecrübeyle sabittir.

Ben biraz pamuklu çubukla deniyim dedim ama inanın bulabildiğim zaten pamuklu çubuğun başı kadar hatta o kadar bile değil bir delik oldu ya çok özür dileyerek bu kadar açık yazdım ama böyle olması normal mi yoksa gerçekten mi çok dar ve küçük denilen tabir edilen tipte mi yine korkmaya başladım buraya hiçbir şey girmez :(

Son düzenleme:
Ben biraz pamuklu çubukla deniyim dedim ama inanın bulabildiğim zaten pamuklu çubuğun başı kadar hatta o kadar bile değil bir delik oldu ya çok özür dileyerek bu kadar açık yazdım ama böyle olması normal mi yoksa gerçekten mi çok dar ve küçük denilen tabir edilen tipte mi yine korkmaya başladım buraya hiçbir şey girmez :(
Tatlım dar olması problem değil eğer kasma olmazsa ilişki esnasında açılma oluyor zaten... Muhtemelen kendini fena kasıyorsunuz. Ben de ilk hafta bunu yaşadım fakat çabuk atlattım. Çok affedersin tuvaletini yaparken idrarını tutmaya çalış bir kaç kere bu egzersizi yap. Hatta her lavabo ihtiyacında bunu yapabilirsin zamanla kaslarını kontrol edeceksin acizane tavsiyem...

inan yazdıklarını okurken ağladım , aynılarını yaşıyorum 7 ay oldu evliyim cok istiyorum hatta cocugum olsun anne olayım ama yok yok senin dediğin gibi aklıma cok acıyacak cok kanamam olacak gibi bir sürü şey geliyor kendimi istem dışı sıkıyorum ne kadar tamam desem de kasılıyorum kasmamaya uğraşıyorum olmuyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum

bende vajınısmustan cektıgım ıcın yazma geregı duydum.tedavıyle yendım sıze tavsıyem su kayganlstıcı kullanın mutlaka.ben bebeyagı kullanmıştım dr um onu vermıştı ama burdan mantar yaptıgını okudum ultrason jelını onerıyolar medıcalcılerde vrmış.bu ısın puf noktası kendını kasmamak.hıç oyle gozumuzde buyutlen bışey degıl.kasınca acı oluyo halıyle ama kendını serbest bırakınca acı fılan yok ve tam o anda nefes verın dısarı ıkınır gıbı buda kolaylaştırıyo.kas gevsetıcınınde fydası olcagını dusunuyorum.vajınusmus hastalıgının bır dgr adı erteleme hastalıgı.bunu ertelemeyın kızlar erteledıkce daha zor gelcek hıç olmıycak gıbı gelcek gozunuzde hepten buyuycek bır o kdrda stres artcak

kas gevşeticisi işi yarar mı ?

Bir gelisme varmi canim ?

Canım var evet ben vajinismus değilim bence. Parmak çalışmaları çok başarılı gitti yani başta korktum ama az az da olsa yapabiliyorum bu vajinismus değilim demek değil mi? :17: Eşim bu gece geliyor kızlar bana dua edin, inşallah güzel haberlerle giricem bu siteye :16:

inan yazdıklarını okurken ağladım , aynılarını yaşıyorum 7 ay oldu evliyim cok istiyorum hatta cocugum olsun anne olayım ama yok yok senin dediğin gibi aklıma cok acıyacak cok kanamam olacak gibi bir sürü şey geliyor kendimi istem dışı sıkıyorum ne kadar tamam desem de kasılıyorum kasmamaya uğraşıyorum olmuyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum

Canım hiç egzersiz, kayganlaştırıcı tarzı şeyleri denemediniz mi? Ben çok üzüldüm ilkinde başaramadığım için belki de üstümde baskı hissettim ondan ama bak dünden beri parmak egzersizi yapıyorum baya ilerleme kat ettim :ssz: Sanki dünyaları fethetmiş gibi mesajlar attım eşime :9: Sen de ufak ufak parmakla başlayabilirsin, bence hiç vakit kaybetmeden başla :17:

Anlık cesaret lazım. Eşin sonuçta ya onla olmayacak kimle olacak değil mi ama neyi bekliyorsun, bekliyorum, bekliyoruz :52:

Ay heyecanlandım :52:

Son düzenleme:
parmak egzersizini eşimle birlikte yapıyoruz ama onda bile korkuyorum benim sadece korkum var aslında canım o kadar da acımıyor acımaya başladığı zaman cok kanamam olacak daha fazla canım yanacakmış gibi hissediyorum

Bana bir sürü özel mesaj geldi, geri cevap atamıyorum ama saklıyorum, taktik de vermişler bir sürü sağolsunlar :)

Bence çabaladığını hissediyorsa eşin problem yok ama onu itmen daha büyük problemlere yol açmaz mı? Sadece cinsel anlamda da değil diğer anlamlarda da sorun çıkartıyorum dedin ya o yüzden diyorum canım o zaman senden uzaklaşıp başka yerlere kaymasın aklı, Allah korusun da bence eşine sahip çık zaten sana anlayış gösteriyordur herhalde :(

bana da atın kurban olayım ya :(

Back
X