tşk ederim ama ben eşimi görünce korkudan ölüyorum. sürekli sorun çıkarıyorum sırf ilişkiye girmek istemesin diye. biliyorum yanlış yapıyorum ama ne yapabilirim lanet olası şu korkudan bi türlü kurtulamadım.. krem olarak ne önerirsiniz doktara gitmem gerekiyo mu. jinekoloğa
ben seni cok iyi anlıyorum. bende aksam olacak ve eşim eve gelecek diye korkuyordum. hatta kavga ettip küstügümüz zamanlar üzülsemde aslında bir sekilde içimden gizlice seviniyordum bugun denemeyecegiz diye. ben evlenmeden öncede evlilik fikrini düşündügümde tek korktugum konu bu idi. tüylerim ürperiodu. ama sonra karar verdim kendim ile savas verdim. eşim beni nereye kadar idare idare edecekti. ona karsı görevlerim vardı. kavgalar ve ilişkisiz yasamımız bi gun onu beni aldatmaya itebilirdi ve bunu ben kendi elimle yapmıs olacaktım. bu yuzden kendime savas actım. zorlansam da hep denedim. biraz biraaz. acı duyunca dur die bagırarak. sukur sonunda oldu. esim beni cok sukur kırmadı kucuk görmedi öyle olsa bu guveni kendimde bulamazdım.
krem kullanmadım ve bunu ile ilgli doktora gitmedim. ama az daa basaramasam gidecektim. cunku hergun aglayan huzursuz bi kadın olmustum. doktora ilişkiye girdikten sonra rutin kontrolde gittim ve ona acım oldugunu durumu anlattım. o da 6aya kdr normal bu durumda dedi. ama o kdr surmedi.
krem kullanmadım. vajina hijyeni içinde kullanacagın kreme dikkat et. bence krem kolaylastıracaktır.