- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
hayatım birde şöyle bir sorun var. eşim de parmak egzersizine karşı çıktı zaten. bekaretimi ben bozmamalıymışım. benim de canıma minnet zaten ki istesem de yapamam.
neden biz de normal yollarla yapamıyoruz tüm insanlar gibi diyo. haklı da tabi. ama her seferinde korkudan titremeye ağlamaya başlıyorum. napcam bilmiyorum.
bebek beklentileri de arttı bu arada. hiç böyle bir sorun yaşayacağımı düşünmezdim. kendime inanamıyorum
Niye normal yollarla yapamadığınız açık değil mi canım? Sen vajinismuslusun. Senden normal şeyler beklemesi hata.

O titreme krizlerini, ağlamaları ben de yaşadım. Beni gördükçe eşim benden fazla kahroldu. Şimdi bu hastalığa yakalanan insanlar bekareti falan bi kenara koysun. Ben parmak egzersizi yapmama rağmen benden kan geldi ayrıca

Yani zaten kadını vajinismus eden bu tabular, korkular, bekareti ölümüne korumalar... Bence eşinle konuş, ne yap et başla bi yerden. Yoksa çok üzülürsün.
Eşinin destek olması şart. Egzersiz yaparken kan gelmiyor zaten. Bekaretine zarar gelmez eğer çok kalın bişey sokmazsan.