Tubixxciğim neler oldu sen deneyecektin salı günü?
senin adına o kadar mutlu oldum canım :)
ama ben cok mutsuzum ya cok olmadı gene kastım kendimi ağlama titreme ya icine giriyor ama devamın da nasıl bir korku bu ya tükendim artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tubixxciğim neler oldu sen deneyecektin salı günü?
ama ben cok mutsuzum ya cok olmadı gene kastım kendimi ağlama titreme ya icine giriyor ama devamın da nasıl bir korku bu ya tükendim artıkcanım eşim biricik kocam üzülme diyor ağlama diyor yavaş yavaş olur diyor beni tesselli ediyor daha cok kahroluyorum bana bu kadar anlayışlı sevdiğim eşim icin bir kendimi kasmadan duramıyorum kendimi yeyip bitiriyorum
hiç jel, zeytin yagı kas gevşetici denemedim anlmaıyorum parmakla gayet iyi onunla da ucu giriyor ya sonrasında tıkanıyorum off offf offf
![]()
Aaaaa inanmıyorum tubixx! Neden üzülüyorsun kızım sen ya! Ben çok şaşırdım açıkçası bu kadarını da yapmamışsındır ondan üzülüyorsundur diye düşündüm ya çok şaşkınım şu an! Ya hem de hiçbir şey kullanmadan yapmışsın bunları, bence büyük cesaret. Ben zeytinyağlana yağlana bir hal olmuştum, hiçbir şey kullanmadan cesaretim yoktu seni tebrik ederim valla. İlk denemem benim de öyleydi ki canım yazdım ya buraya hatırlamıyor musun? Hep itiyordum eşimi, kasıyordum. Ama üçüncüde oldu tamamen ve çok çok rahatladım. Kendini yiyecek hiçbir şey yok çünkü aylardır denemiyordum, bunu bile yapamıyordum diyorsun. Yani yaşadığın çok normal ve senin için çok büyük bir gelişme, yarın sakın kaçma yine dene olur mu? Biz de yavaş yavaş deneyelim kendiliğinden olur dedik bak üçüncüde oluverdi ve inan hiç anlamadım bile yırtıldığını hissetmedim, kan görünce anladımO hissettiğin acı kasmandan dolayı oluyor, bugün hiç kasmadım, hiç de acı çekmedim. İstersen sen de benim gibi dene kas gevşetici ve kayganlaştırıcıyla isimlerine bakıp yazabilirim sana istersen
![]()
Hah aynen bunu demek istiyorum canım ya o kadar dalga geçtik bu pıt pıt hırt hırtla ama aynen öyle hissediyorum acaba çok sıktığımız için mi dersin? yani bu hırt hırt1:) olayı bir bende yokmuş ben yine rutin muayene sırasında bunu soracağım dün çok taktım kafama çünkü ama sen de yaşıyorum diyorsun gerçi bunu ilk kez deneyenlerin çoğu diyormuş bir duvar var gibi falan ama yolu buluyormuş sonradan eşler biz bugün böyle bir problem yaşamadık ama dün çok canımı sıkmıştı bu konu
Bugün tamamen hallettim ben bir sonraki mesajımda yazacağım
Uzun süre dediğin ne kadar mesela?
ama ben cok mutsuzum ya cok olmadı gene kastım kendimi ağlama titreme ya icine giriyor ama devamın da nasıl bir korku bu ya tükendim artıkcanım eşim biricik kocam üzülme diyor ağlama diyor yavaş yavaş olur diyor beni tesselli ediyor daha cok kahroluyorum bana bu kadar anlayışlı sevdiğim eşim icin bir kendimi kasmadan duramıyorum kendimi yeyip bitiriyorum
hiç jel, zeytin yagı kas gevşetici denemedim anlmaıyorum parmakla gayet iyi onunla da ucu giriyor ya sonrasında tıkanıyorum off offf offf
![]()
aslinda haklisin, benim yapmama nedenimde buydu. Bir cok kadinin aslinda hosuna gidiyor, ama bizim gibi bayanlar korkunc degilde, aslinda aci hisediyor. ama bunu sen degilde, esine burak.Bir şey söyleyeyim mi kendi parmağını sokmak fikri şeyi sokmaktan çok daha korkunç geliyor :18:
Kendi kendime nasıl yaparım kendime öyle bir şeyi aman yarabbi :18:
![]()
evet canım ilk denememiz de sonra denemeler de de hiç birşey kullanmadım. o kadar şeyi başarıyorum ama orda tıkanıyorum ya . inan akşam hüngür hüngür ağladım eşim neler neler yaptı beni güldürmek icin canım o benim ya herşeyim. pes etmek yok bu akşam tekar deneyeceğim bu defa eczaneden kas gevşetici alıcam eğer önerdiğin varsa onu alayım . o olmadı kayganlaştırıcı artık gercekten bitsin istiyorum bende demek istiyorum ya bumuymuş ne kadar büyütmüşün ben bunu cok söylemek istiyorum moralim cok bozuk sadece ama pes etmek yok yola devam
mens oldugumda valla ramazandada bizde tık yok
yanı en azından söyle diyim ben 3 gün olmasa en fazla öyle hissediyorum
ama o ses başta çıkmadı sonra farkettim ama hep olmuyor
madem ucu girmiş gerisi kolay zzaten ilk girişte acıyo bidaha acımıyo o hisettiğin acıdan daha fazlası olmaz bu kadar ağlama üzme kendini. benimde kasmaktan bacaklarım titremişti kasma demesi kolay ama uygulaması zor
Bide kızlar doktor (kadın doğumcu) bana muayenedeyken şey demişti kızlık zarın çok kalın baya kanar bu onu da unutamıyorum şimdi hep aklımın bir köşesinden baya kanıcak diye bu da tam benim gibi birine söylenecek laf zaten :18:
Pıt pıtlıyoruz biz canımSeninki geçti mi
![]()
ya tubix sana inanamıyorum. ben o aşamaya gelsem gerisi çok kolay olurdu heralde. üstelik hiçbişey kullanmadan.
mutlaka kayganlaştırıcı al.eminim başarıcaksın. darısı başıma
madem ucu girmiş gerisi kolay zzaten ilk girişte acıyo bidaha acımıyo o hisettiğin acıdan daha fazlası olmaz bu kadar ağlama üzme kendini. benimde kasmaktan bacaklarım titremişti kasma demesi kolay ama uygulaması zor
Moral bozacak hiçbir şey yok. Çünkü normal ve gayet büyük bir adım atmışsın tebrik ederim tubixxHem de pes etmem deyip kafaya koymuşsun ve bana kalırsa 2-3 güne o cümleyi senin de ağzından duyacağız
Kayganlaştırıcının adı gleitgelen di, kas gevşetici de muscoflex canım ben iki tane almıştım
ya evet iki sefer oldu bu ses korktum kemik kırıldıda ses geliyor sandım..
o bu değilde ben en çok şeye gülüyorum kan gelecek diye o kadr hazırladım ki kendimi yapamazken bile etrafı havlu
peçetelerle kapladım hemen tutacam filan, yapıncada bir hışımla yaptım ama gelmedi
bundan sonrada gelmez harelde