• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece başarısızlığı :( Vajinismus muyum dersiniz :(

Merhabalar bayanlar

Derdim şu...

Eşimle ilk kez bugün beraber olmayı denedik ama ben beceremedim, 2 saat boyunca uğraştık ama çok az olabildi ama yapamadım hemen kasılıyorum denediğinde, kaçıyorum istemeden de olsa. Aslında canım da acımıyor ama aklıma geliyor kanayacak, çok acıyacak görüntüleri, düşünceleri geçiyor kafamdan deli gibi korkuyorum. Aslında çok da istiyorum eşimi, arzuluyorum, evlilik öncesi de yakınlaşırdık ve tutardık kendimizi ama o zamanlar çok kolay olacak gibi geliyordu, çok da istiyordum o zamanlar da yapmayı, ben hayalkırıklığına uğradım ilk denemede olacak gibi düşünmüştüm, bulutların üstüne çıkmayı hayal etmiştim, onun kadını olmayı ama olmadı onun yerine cıyak cıyak bağırdım, kaçtım, bitsin artık dedim ama olmadı :(

Aşkım seni seviyorum ve çok doğalsın, kendinsin, zorlamayalım şimdi istersen sen kendini hazırla biraz toparlan haftaya tekrar deneriz şimdi zorlarsam bir yerlerin yırtılır, acır, telaşlanma elbet olur dedi (işi dolayısıyla bir hafta yok, şimdi de uyuyor kendisi içeride)

Ama ben üzüldüm, onu mutlu edemedim çünkü bugün :5: Nasıl yapabileceğim, nasıl zevk alabileceğim, eşim zamanla alışacaksın diyor ama ben çok evhamlıyımdır hemen umutsuzluğa düştüm bu bir haftada kendimi nasıl toplayıp hazırlayabilirim, sürpriz yapayım, mutlu olsun döndüğünde istiyorum...

Bana tavsiye verirseniz sevinirim, kendinizden olmak zorunda değil, anlatmak istemezsiniz, anlarım ama ne bileyim tavsiye, başka bildiklerinizden örnek falan aranızda varsa benim gibi özelden dertleşsek beraber aşsak olmaz mı? Bana mail atsanız ya da mesaj? Çok mu şey istiyorum :14: Çok yalnız ve umutsuz hissediyorum bu konuda, çevremde konuşacağım kimse de yok zaten utanıyorum :14:

Bunu ilkinde başaramamam doğal mı ya :14:

EDIT:

Kızlar korkacak hiçbir şey yokmuş ya :52:
Hemen anlatıyorum
Ben bugün tamamen hallettim, kanamam da oldu
Öyle hiç de foşur foşur kanamıyor, uydurmaymış hep onlar
İki peçeteyle hallettim
Doktor bile öyle demişti çok kanar bu bilmem ne
Hep aklımıza hurafeler sokmuşlar doktorundan tutun bilmemkim teyzesine kadar :20:
Yırtılırken de hiçbir şey hissetmedim, hatta baktım aa kan
Nasıl oldu ya hiç fark etmedim dedim
Sinek ısırığı kadar bile acımadı
Ben de kasmadım tabi canlar
Kasmayınca rahat rahat oluyor
Hadi sizden de bekliyorum artık güzel haberler
Şimdi 1 hafta önceki halime dönüp bakıyorum, saçmalamışım ya
Neler yazmışım öyle buralara :1:
Ayrıca güzel bir şeymiş :17:
Eşim çok tatlıydı ya gerçekten görünce bir kez daha aşık oldum. Şu an o kadar duygusalım ki ağlayacağım ama hep beni duygularını gösterme, ağlama, sakla hislerini, erkek adam ağlamaz diye yetiştirdiler ağlayamıyorum dedi ve gözleri doldu :16:
Çok mutluyum çok :16:

tebriklerr şimdide aynı sorunu ben yaşıyorum ne yapmalı dersin? :(

merhaba.eşimle bugün birkaç defa denememize rağmen beceremedik.şuan hafif canm acıyor ama fazla zorladım galiba ne denediysek olmadı.korkumda yok kendimide çekmiyorum ama yapamadık.eşiminde canı çok sıkıldı benimde.o bana hissettirmemeye çalışıyo ben ona..ne yapmalı nasıl yapmalı kızlar varmı yardımcı olabilecek :26:

tebriklerr şimdide aynı sorunu ben yaşıyorum ne yapmalı dersin? :(

canım ilk gün biz denedik olmadı hatta burayada yazmıştım.yazımdan sonra sonra burda okuduğum yöntemi denedik hemen oldu ben bile şaşırdım.eşinin pe...ne ve senin vajinana kayganlık sağlayacak kadar zeytinyağı sür.biz ilk denemeyi en kolay yöntemle yaptık.yatağın ucuna ben oturur gibi yattım ayaklarım aşağı gelecek şekilde eşimde ayakta ben ayaklarımı eşimin omzuna yük vermeden attım ve zeytinyağı mucizesiyle kendimi hiç kasmadan oluverdi.tabi ön sevişmeyi unutmayalım çok uzun tutmadık biz biraz meraktan sabırsızlandık galiba :) ilk 2 yöntemimiz buydu ki zeytinyağı ile inan hiç acıma bile olmadı.sadece yavaş yavaş yapın dicem ama yağ olunca sen acı hissetmeden oluyo bile.sonrasında zaten yağa gerek kalmadan senin vajina sıvın yetiyo.çok tekrarlama bu yöntemi çünkü bizim ilişkiye hazır olduğumuzu gösteren mucizevi sıvımız var zaten.çok özel olacak ama sonrasında istediğin pozisyon oluyo.kendine güzen ve sakın kendini sıkma inanki hiç korktuğun gibi değil.şimdiden kolay gelsin

Moral bozacak hiçbir şey yok. Çünkü normal ve gayet büyük bir adım atmışsın tebrik ederim tubixx :40: Hem de pes etmem deyip kafaya koymuşsun ve bana kalırsa 2-3 güne o cümleyi senin de ağzından duyacağız :ssz: Kayganlaştırıcının adı gleitgelen di, kas gevşetici de muscoflex canım ben iki tane almıştım

kas gevseticiyi tavsiye eden arkadas allah senden razı olsun ya 43 günlük evliyim esimle kac sefer denedik evlendgmizden beri hic bir ilerleme olmadı cok istekliydim ama zaten 2 haftadır falan hic denemiyorduk bile sagolsun esimde anlayıssız biri degildi aramzda büyük bi sorun olmadı ama yinede esimi mutlu etmek istiyordum dün öyle bi bakayım dedim bu sayfaya baktım kas gevsetici vs. yazıyor bi deneyim dedim annemden herhangi bir kas gevsetici aldım ictim zaten bünyem cok zayıf ne zaman ilac icsem bi tuhaf olurum ıkı tane kas gevsetici ictim etkisini gösterdi daha sonra her zamanki gibi esim önce 1 parmagını daha sonra 2 parmagnı soktu p....le deneyelim dedi yok olmaz acır falan dedim acımycak dedi birden soktu ne oldugunu anlamadım cok hafif saniyelik bi acı oldu oda fazla degil birden gecti icimdeyken acıdan cok baskı hissettim icinde oldugu zaman canın yanmıyo zaten sadece bi baskı var bu kadar sonuc olarak oldu dün gece hemen yazayım dedim inanın yaptıgıma kendim bile emin olamadım nasıl yani girdi mi simdi icerde mi vs. dedim o kadar büyütmüsüm ki gözümde kanlar akcak canm yancak aglycam diye hic düsündüğüm gibi olmadı bunun icin mi bu kadar üzülmüstüm sıkmıstım kendmi yani falan dedim hic korkulcak bisey yok p....ni sonuna kadar soktu ama hic kan gelmedi....bide basınca baglı sanırım ıcımdeyken popoma baskı oluyo sanki tuvaletmi yapcak gibi oluyorum umarım zamanla düzelir korkmanıza hic gerek yok gercektenn :64:

Back
X