İlk Gece Ertelenmeli mi Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde mecburiyetten ilk gecem olmamıştı çünkü evimiz daha hazır değildi kaçtığımız için. ortalık ayaktaydı eşyalar bi tarafat çeyizler bi tarafta ve ben de zaten psikolacik olarak hazır değildim travma yaşamakla meşguldum. hiç uyumadan yola çıktık sabahında ertesi gün balayına gittiğimizde ilk gecemiz oldu

yorgunsanda dinlenirsiniz biraz sositososito
heycandan uyumak mümkün degil ki zaten o gün :asigim:

bende ertelemek zorundayim
dügün memlekette olucak ama evimiz baska yerde.
memlekette bize düzülü bi oda olmayacagi icin mecburen ertesi gün balayina ertelemek zorundayiz
tabi benim sözlüm rahat durabilirse, ki bundan süphem var aklinialirimsmile

valla hatunlar ertelerde beyler için işkence gibi olur heralde. sabahın köründe dürtüyomuş biri :) hadi kalk kalk diye kaydirigubbakcemile3

bence ertelenmeli...millet tutturmus ilk gece ilk gece giye...zaten cok yorgun oluyor gelin ve damat bi de seksle mi yorulsunlar yani yazik deel mi onlara? zemuszemus

ahh ahh, bende sormustum nisanliyken korkarsam beklermisin beni diye, sen istemezsen olmazki zaten demisti... bende cok anlayislisin diyip boynuna sarilmistim hahaha :)

bencelede ertelenmemeli heyecanı orda o gecenin özelliği bozuluyor.Ama çoğu erteliyor kimisi de uyuya kalıyor (bir komşumun kızı evlendi eşi uyuya kalmış yorgunluktan) XD

Ertelenip ertelenmemesi diye birşey yok bence..
O ana bağlı bir durum...
Kimi erteleri kimi ertelemez...
Ertelemeyen erkek seni düşünmüyor yok anlamıyor gibi bir durum yok bence..
Sonuçta erkekte bayan da yoruluyor...

bizde o gecenin ertesin de kız şık bişeyler giyer tabi bunun için sabahın kör ünde kalkmak şart millet görmeye gelir konu komşu herkes.. Gelenekler değişmiyor umarım kapıda bekleyen birileri olmaz yoksa tam bir rezillik olur.. :))

sevgili nişanlımın bekleyeceğindede emin değilim ztn. bi nevi mecburiyetten erteleyemicez.

27 haziranda düğün var.ertesi gün balayına gitmeyi düşünüyoruz.şimdi balayında olmasımı daha iyi yoksa evinde olmasımı daha iyi buna karar veremiyorum : ))

ay canım hiç öyle düşünme evinde tabiki yaaa
çünkü hatırası evinde olmalı bence!....

valla benimkine kalsa asla ertelemeyecek ama göreceğiz bakalım düğüde baya tepinince hala ayaktadurabilecekmi benim için farketmez diyorum şimdilik ama o an için bilemem :)) ama yaa canımı sıkan bişey oldu çok sinirim bozuldu yaa hani nişanlanırken alınan gecelik takımı vrya satenden falan takım iç çamaşırı vs. bi sürü şeyi vr ay onu aldım tabi satıcı erkek ve annem ve kayınvaldemin içnde doğru düzgün acıp bakamadım içine, dışındaki resimden hoşuma gitti ama gecen bir actım ne varmış diye baktım resmen hayal kırıklığı yaşadım yaa çok çirkinmiş yaa kataloktakine hiç benzemiyor iç çamaşırı baby dollü falan alakası yok zaten resimdekiyle, alalı 1 yıl oldu değiştirme imkanım yok ama çok sinir oldum yaa ben onu giymeyi düşünüyordum şimdi uydurktan bişey çıktı yaa ay çok iğrenç bişey çıktı ya fırlatıp atasım geldi off ne yapacam ben şimdi ne giyecem ogün gelince lmaz: :kedi:

bencede ya ilk gece adı ustunde yani..ilk gece olması daha anlamlı die düşünüorum..
ama erkek ertelemek isterse de çok doğal bence..yanlş anlaşılcak bi durum olmaz..zaten sevdiğin snçta bi ömür senin ... oda sizinn :)))) aaahhh aaahhhh o gun gelincee bu kadarr rahat konuşablcekmiyimm acabaaa :)))

ay canmm vala benmde en büyük korkum o biliomusun...hadi nişanlın kendin annen satıcı falan neyse de insan kaynananın yannda çok çekinirr yaa..bence o yine kalsın sen git kendi zevkine göre uygun bişe al fazladan bişi olmaz...ben olsam öle yapardım heralde cnm.moralini bozma o gece için çok gusel şeler var kendin alırsın artık sanırım baişka yapıcakk bişi yokk şu durumda...vereliniortak

ertelemek die bişiy olamıyoki saten geliyosun duşunu alıyosun o yastığa başını koydun zaman sevdiğin insan yanında olunca herşey çok farklı oluyor ne yorgunlukta ne bişe :) herşey kendiliğinden geliişiyor o anda gelde ertele:))
ben o geceyi hatırlamıyorum bileee keşke tekrar evlensekk:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…