- 18 Temmuz 2013
- 119
- 35
- 48
- Konu Sahibi melekpamukipek
-
Korkudan ölüyorum nolur yardım edin uyuyamıyorum yemek yiyorum hep aklımdautancımdan kimseye diyemiyorum da ve nasıl korunuyorsunuz doğum kontrol hapları?????? çok ağrımaz değil mi
yok arkadaşım daha neler rahat olman gerekiyor, bu kadar tedirgin oluyorsan ilk gece hurra mevzuya girmeyin, ufak ufak öpüşün koklaşıncanım doğru söylüyorsun değil mi? inanamıyorum bi türlü içim soğumuyorkeşke erkek olsaydım hep çok ağrır diyorlar çevremde
Sevdigin adamla bu hayatta yasanabilecek en guzel seyi yasayacaksin
Hic korkma dusunme gozunde buyutme
Sevdigine doyasiya saril, kokusunu icine cek
Kendini onun killarina birak
Ve sadece mutlu ol
Dunyadaki en guzel seyin cinsellik oldugunu soyluyorlar
Guzel dusun ki her sey guzel olsun
Ne kadar sansli oldugunu dusun
Kendi ulkemizde yanibasimizda kizlar istemedikleri adamlarla evleniyor
Tanimadigi sevmedigi bir adamin koynuna giriyor
Sevdigin adamla evlenecegin icin cok cok sanslisin
Lutfen bunu kendine zehir etme
çok teşekkür ederim hepinize gerçekten. kendimi ne kadar teskin etsem de rahatlamayı başaramıyorum. evet arkadaşlar sevdiğim adamla evleniyorum çok seviyorum hem de:)zaten bu kadar sevmesem bu korkuya tahammül edemez kaçardım:) şu an rahatım ama eminim 5dakika sonra yine başlayacak içimin burulması :18: bi geçseydi şu ilk gece ya aklımı kaçırcam artık. ben hipotiroidit hastasıyım, doğum kontrol hapı kullanırsam zararı olur mu bilmiyorum, hiçbişey bilmiyorum kafam allak bullak
bende cok korkuyorum tedirginim 5 gün sonra düğünüm var..korkum acımasından değil dee..ilk defa yaşıcam kız olmucam artık kadın olucam o yüzden tedirginim..
Geceyi ne kendine nede ona zehir et sevdigim adamla yasayabilecegin en guzel an bu tadini cikar korkma rahat ol gevse biraz akisina birak bosuna korkmusum diyeceksin sabah olunca
bende cok korkuyorum tedirginim 5 gün sonra düğünüm var..korkum acımasından değil dee..ilk defa yaşıcam kız olmucam artık kadın olucam o yüzden tedirginim..
kız dişiim ne ettin sen öylee,gözlerim dolduu,nasıl geçer bu günler
düğün ne zaman canım?
seni aşırı çok korkutmuşlar canım ya,takma kimsenin lafını..
hatta konuşabiliyosan nişanlınla(bilmiyorum nişanlımısınız ama) konuş.. eminim rahatlarsın..
tek derdin bu olsun sıkma canını
maşallah ne güzel 5 gününüz kalmış
tebrik etmeden geçemedim,inşallah bizde böyle son günleri saydığımız günleri görrürüz
kız dişiim ne ettin sen öylee,gözlerim dolduu,nasıl geçer bu günler
düğün ne zaman canım?
seni aşırı çok korkutmuşlar canım ya,takma kimsenin lafını..
hatta konuşabiliyosan nişanlınla(bilmiyorum nişanlımısınız ama) konuş.. eminim rahatlarsın..
tek derdin bu olsun sıkma canını
nişanlıyım canım evet tam 2 ay sonra da düğün.konuşuyorum canım, benim saçma sapan hareketlerimden de anlamış zatenzaten onun telkinleri ve bu anlayışı olmasa ben delirirdim:18: o bu kadar anlayışlı oldukça ben kendimi daha kötü hissediyorum onu mutlu etmek istiyorum, üzülüyor benim yüzümden ve bu adam benim ilk sevdiğim
maşallah ne güzel 5 gününüz kalmış
tebrik etmeden geçemedim,inşallah bizde böyle son günleri saydığımız günleri görrürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?