• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece korkusu vajinismus

yenigelinimsi

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
286
Yer
Konya
Ben şu an nişanlıyım düğünüme çok az kaldı. Nişanlımla daha önce cinsel anlamda yakınlaşmalarımız oldu ama gerek yaşadığım kültür gerek tabularım cinsel birleşme istemedim. Ama birkaç kere denedik tabi ki olmasın diye çok kastım kendimi çok ittirdim ve başarısız oldu. Şimdi açıkçası çok korkuyorum ilk gece ya yapamazsak ya vajinismussam diye. Cinsel isteğim çok ama birleşme ihtimali beni çok korkutuyor ve kasıyorum. İlk gece önerileriniz nedir, kas gevşeltici kullanmalı mıyım

Ben de korkuyordum ilk 3 gün olmadı. Sonra ben biraz burda vajinusmus konuları okudum, birtakım egzersizleri yapmaya çalıştım. Hem kendimi serbest bırakmaya çalıştım hem eşime yavaş olmasını bana zaman tanımasını söyledim. Beraberce aştık.

Ben şu an nişanlıyım düğünüme çok az kaldı. Nişanlımla daha önce cinsel anlamda yakınlaşmalarımız oldu ama gerek yaşadığım kültür gerek tabularım cinsel birleşme istemedim. Ama birkaç kere denedik tabi ki olmasın diye çok kastım kendimi çok ittirdim ve başarısız oldu. Şimdi açıkçası çok korkuyorum ilk gece ya yapamazsak ya vajinismussam diye. Cinsel isteğim çok ama birleşme ihtimali beni çok korkutuyor ve kasıyorum. İlk gece önerileriniz nedir, kas gevşeltici kullanmalı mıyım
Ben de cinsellik yaşamadım öncesinde.İlk gece korkum vardı.Sırf bu yüzden düğünün tadını çıkaramadım stresten.İlk gün çok ağrım olunca eşim yaklaşmaya çekindi.Dördüncü gün dedim benim alışmamı beklersen çok beklersin.Bas gitsin dedim.Kayganlaştırıcı falan hiç kullanmadım.İlk zamanlar ağrı oldu sonra alıştım

inan bana o yorgunluk ve heyecanla aklına bile gelmiyor korkmak acele etmeden denendiğinde herşey sadece zevk oluyor

Back
X