İlk gece

Aslında cevap verilecek tıynette değilsiniz yazdığınız laflara bakınca ama o zaman alıntı yapıp desteklediğiniz mesajları iyi okuyun.
Ha siz kanı duvarlara fışkıranları da gördüyseniz bilemem tabii :)

İşin aslı niye hala ilk ilişkisinde ağrısı olmayan herkesi azgın teke olup kocaman şeyi hissetmemekle itham edebilen birine cevap yazdığımı da bilmiyorum.

Bundan sonra lütfen muhatap olmayalım.

Buyrun şimdi dilediğinizi yazın. Meydan sizin.

Benim ilk gecem olmadı ki hiç ablaaaa. (küçük emrah bakışı)

Üzerinize afiyet vajinusmustum, 4 ay sürdü benim ilk gece. Yarım yarım oldu, azar azar, ilk geceyi dört aya böldüm

İşte böyle saçma sapan takıntılar, söylemler beni bile etkilemiş yani, içime atmışım, farkında değilmişim. Nasıl bir bilinçaltım varsa çöplük gibiymiş ilk gece konusunda da haberim yokmuş. Ne biçim korktum ilk geceden, şimdi kendime kızıyorum, yapmayın kardeşceğizlerim, oraya takılı yaşamayın sonra siz üzülürsünüz.

benim iş bir ay olmadı ama ben kendimden emindim 1 ayın sonunda iç çamaşırıma geldi omuda eşim görmedi ve sormadı bile ben yine gösterdim

Ben düğünün sonuna kadar o kurdela ile durdum bir akıllı da demedi ki çıkar artık onu

Kocaman şey derken Türk erkeklerini mi kastediyorsunuz?

Bebeğim sen kurbanlık kontenjanından yararlanıyorsun o fışkıranlarla..
Sana değil onun lafları.
Sen kocaman şeyi hissetmeyecek türde bir kadın mısın aaa
Hiç alınma, biz alınacağuk.

Seks sırasında acı çekmeyen, orgazm olabilen kişi "azgın teke" mi oluyor yani?
Acı çekenler ne oluyor? Kutsal falan mı sayılıyorlar?
Acıyı yüceltmek hoş karşılanmaz hiçbir çevrede limoncu, aman dikkat derim.

kib.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…