- Konu Sahibi tuana951453
-
Aslında cevap verilecek tıynette değilsiniz yazdığınız laflara bakınca ama o zaman alıntı yapıp desteklediğiniz mesajları iyi okuyun.alakası yok cevremde bahsettigim kız arkadslarım öyle koca karı seylerine inanmasalarda agrısı olan yürüyemeyen coktur haa kız cok azgın teke olur o kocaman seyi hissettemez o ayrı ama genelleme yapmayın bence burda tiye alınınca gercekler degismez yani
Benim tek problemim yorgan kılıfı yıkamaktıHani kan gelmemesi bu kadar problem yaa
Benden de çok gelmişti oda problem Di de ben mi üzerine düşmedim diye düşündüm
Ben şok geçirmiştimBenim tek problemim yorgan kılıfı yıkamaktı
Ben hiççç beklemiyordum o miktarı.
Evet siz mega ultra bakiresiniz.Ben şok geçirmiştim
Bu durumda ben çok çok çok namuslu mu oluyorum yani
O kırmızı kemeri takmak istemeyince annem beni evlatlıktan reddedecekti nerdeyseçıplak gidebilirsin düğüne ama o hediyelik paket kurdelası takılacak illa! Herhalde abimin kocama armağanıydım , abim tarafından ambalajlanıp verildim kocama
alakası yok cevremde bahsettigim kız arkadslarım öyle koca karı seylerine inanmasalarda agrısı olan yürüyemeyen coktur haa kız cok azgın teke olur o kocaman seyi hissettemez o ayrı ama genelleme yapmayın bence burda tiye alınınca gercekler degismez yani
alakası yok cevremde bahsettigim, kız arkadslarım öyle koca karı seylerine inanmasalarda agrısı olan yürüyemeyen coktur haa kız cok azgın teke olur o kocaman seyi hissettemez o ayrı ama genelleme yapmayın bence burda tiye alınınca gercekler degismez yani
Kısmet evlimisin peki şimdiEvet siz mega ultra bakiresiniz.
Benimki kocam değildi ben oradan kaybettimGidiş yolundan puan alsaydım bari
Evet siz mega ultra bakiresiniz.
Benimki kocam değildi ben oradan kaybettimGidiş yolundan puan alsaydım bari
Bebeğim sen kurbanlık kontenjanından yararlanıyorsun o fışkıranlarla..Aslında cevap verilecek tıynette değilsiniz yazdığınız laflara bakınca ama o zaman alıntı yapıp desteklediğiniz mesajları iyi okuyun.
Ha siz kanı duvarlara fışkıranları da gördüyseniz bilemem tabii :)
İşin aslı niye hala ilk ilişkisinde ağrısı olmayan herkesi azgın teke olup kocaman şeyi hissetmemekle itham edebilen birine cevap yazdığımı da bilmiyorum.
Bundan sonra lütfen muhatap olmayalım.
Buyrun şimdi dilediğinizi yazın. Meydan sizin.
Hayır. Hala bekarımKısmet evimisin peki şimdi
Seks sırasında acı çekmeyen, orgazm olabilen kişi "azgın teke" mi oluyor yani?alakası yok cevremde bahsettigim kız arkadslarım öyle koca karı seylerine inanmasalarda agrısı olan yürüyemeyen coktur haa kız cok azgın teke olur o kocaman seyi hissettemez o ayrı ama genelleme yapmayın bence burda tiye alınınca gercekler degismez yani
kib.alakası yok cevremde bahsettigim kız arkadslarım öyle koca karı seylerine inanmasalarda agrısı olan yürüyemeyen coktur haa kız cok azgın teke olur o kocaman seyi hissettemez o ayrı ama genelleme yapmayın bence burda tiye alınınca gercekler degismez yani
KısmetHayır. Hala bekarım
Oh be rahatladım.Bebeğim sen kurbanlık kontenjanından yararlanıyorsun o fışkıranlarla..
Sana değil onun lafları.
Sen kocaman şeyi hissetmeyecek türde bir kadın mısın aaa
Hiç alınma, biz alınacağuk.
Kurban kesmiş gibi oluk oluk kan geldi ve eşim de aldı kanı alnına sürdü.o gün bugündür eşime kurbanım.hey allam ya.
Ayrı yasıyoruz su an saol cnm bnde saabır istyorum allahtanEşin insan mı şüphe ettim şuan cidden ,senin için üzüldüm halen bu adamla isen sabır diliyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?