- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi tazegelin96
Hayirli olsun. Bol bol vakit gecerin esinizle 9 ay. Tadini cikarin. Sonra bebis gelsin yuvaniz senlenir. Kariyerinize ara vermeden baslaesiniz bir iki seneye. Genc anne olmak da super 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerı cekme korunma yolu degıldır bunu ınsanlar defalarca soyluyor hıc okumuyor musun bu zamanda pes.. hanı dogum kontrol hapı yada spıralle kalsan hadı olabılır dıcem.bu bıle bıle ladesKorunmadim daha doğrusu eşim geri çekilecekti fakat o anda ikimizde zaten heyecandan panikten benim korkum da eklenimce napcagimizi bilemedik benimkihihiç istemek değil biraz zaman geçsin istiyodum sadece eşim çok sevindi bu arada
ruzgarimbat .!.:Bebeği gördüğün anda mutlaka iyiki olmuş diyeceksin evlat sevilmez mi :)
Annemde bana ilk geceden hamile kalmış , boşver artık
en korktugum şeydi benimde25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben![]()
Ne güzel tebrik ederim. ALLAH (c.c) aratmadan vermiş...
Bende 1.5 senelik evliyim. 2 aydır istiyoruz. Darısı benim gibi isteyenlerin başına olsun inşaALLAH (c.c)...
Annelikten korkma bak annelik duygusu kadına doğuştan veriliyor ben buna inanıyorum. Onu kucağına aldığın ilk anda nasıl da becereksin anneliği...
geri çekilme yönteminin korunmak olmadığını bilmiyormusunuz?Korunmadim daha doğrusu eşim geri çekilecekti fakat o anda ikimizde zaten heyecandan panikten benim korkum da eklenimce napcagimizi bilemedik benimkihihiç istemek değil biraz zaman geçsin istiyodum sadece eşim çok sevindi bu arada
Ader tarihine gore hesapliyorlar benim de evlilige gore fazla cikiyorduDaha bir ay oldum evleneli ve bana 6 haftalık hamilesin diyolar benim mantığın almiyo
Peki herkes yadirgamadimjAder tarihine gore hesapliyorlar benim de evlilige gore fazla cikiyordu
bunda yadırganacak ne var.Peki herkes yadirgamadimj