ilk geceden hamile kaldim:(

Hayırlı olsun canım. Sakın üzme kendini. Herşeyde vardır bir hayır. Çok tanıdığım var yıllardır herşeyi deneyipte hamile kalamayan. Ben de 15 aydır çocuk hasretiyle yanıyorum. Rabbim büyüktür verdiği de vermediğide başımızın üstüne.

Buraya konuyu açtığımdan beri moralimi bozanlar olsada beni anlayıp benim için iyi dileklerde bulunanlar bana dua edenler biraz olsun gulmemi saglayanlara tesekkur ederim çok.iyi geldiniz bana inanim

Bak bugün yine bi hayal kırıklığı karnımda ağrı oturuyorum.Rabbime şükür oglum var ama oda hic kolay olmadı.Biz neler yapiyoruz neler deniyoruz olsun diye ama zamani degil belli ki..Bence dua edip sukretmelisin.tabiki bikac ay sonra olsaydı senin icin daha iyi olurdu ama kısmet ışte..sagsalim kucağına alırsın inşallah

İnşallah.. sizinde allah gönlünüze gore versin daha iyianlıyorum simdi

Hayırlısı olsun.inşallh evliliğiniz dahada guzrlleşir çocuk ile birlikte.artık çocugu buyutur gezersiniz:)her işte bir hayır var ...

Hayırlı , hayırlısı olsun.

10 senede geçse hiç bir anne tam olarak hazır olamıyor . Zamanla , inşaallah bebeğinizi elinize aldığında hazır olacaksınız :)

Yaparsın yaparsın....
inan o gücü buluyorsun
yani kıyaslama gibi olmasın da ben yapabiliyorsam herkes yapar bu bebek işini....ben senden fenaydım...korkudan tedirginlikten aldırcaktım nerdeyse
müMkün değil bakamam diyordum ben beceremem....ve bildiğin tek başıma büyütuyorum
öyle güzel beceriyorsun ki şaşıp kalıyorsun...

Hic korkma canim sen simdiden beslenmene dikkat et folik asidini kullan doktorun verir zaten.hayaller kur guzel seyler dusun.20 de 30 da 40 da olsan hep bir acemilik heyecan stres olur zaten.gezme tozma nereye kadar evladinla gezersin.evladin herseyden kiymetli oluyor..kalp atislarini bi duy yaz buraya duygularini kizim uyuyor yan odada uyansa da opsem koklasam diyorum ozluyorum ayni evde..Rabbim isteyenlere hayirlisiyla versin de onlar da mutlu olsun diye hep dua ediyorum arkadaslarimiza.

Korunmus muydunuz? Hazir olmamak kotu bir sey. Esin ne diyor peki istiyor mu? İki tarafin da istemesi sart dunyaya bir cocuk getirmek icin. Sanirim ben olsam aldirirdim.
Nee aldırırmıydınız!!!O canı senmi verdinde sen alacaksın bence bu zihniyette olanlar kendini aldırsın bu dünyadan yazık yaaa

Zaten 5 sene gezıp eglenmissinizdr dolu dolu aşkınızı yasamassnzdr diye düşünüyorum . Pozitif olun o bebis ikinzn parçası biraz mantıklı düşünebilirseniz çabuk kabullenirsiniz bence

Back
X