ilk geceden hamile kaldim:(

Bak bugün yine bi hayal kırıklığı karnımda ağrı oturuyorum.Rabbime şükür oglum var ama oda hic kolay olmadı.Biz neler yapiyoruz neler deniyoruz olsun diye ama zamani degil belli ki..Bence dua edip sukretmelisin.tabiki bikac ay sonra olsaydı senin icin daha iyi olurdu ama kısmet ışte..sagsalim kucağına alırsın inşallah

İnşallah.. sizinde allah gönlünüze gore versin daha iyianlıyorum simdi
Aminn canm inşallah isteyen herkese.bebisin hicbizamn onu istemedigini düşünmesin sıkıca sarıl ona

Spiralle bile çevremde hamile kalip doğuran bir sürü kadin var kendim onceden çok buyuk konusup iki kere kazaya (!) ugramis biri olarak birsey diyemiyorum. Ama inan bebek olunca bambaşka dusuneceksin.
Ben hamile kaldim diye ilk ayda surekli aglamistim. Bu sekilde nasil bir evlilik olacak diye dusunurken bazen eşimi sevdigim sorun olmadigi halde bebegi aldirip boşanmayi bile dusundum.
Simdi de diyorum her zaman iyi ki hemen olmus oğlum yoksa bana kalsa iki sene istemezdim. Ona iki yıl daha geç kavusmaktansa hemen gelmesi cok iyi oldu.

25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben:KK43:
Aynı şeyi bende yaşadım hayatım düzende bile değildi hamile kaldım hiç istemedim ağladım sürekli ama aldıramadım da yapamadım şimdi 8 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var herşeyim can yoldaşım sırdaşım minik Prensesim resmen aşık oldum kızıma :))Allah'ın gücüne gitmesin ama çok pişman olduğum Zaman olmuyor değil evliliğim sorunlu olduğu için sadece onun dışında asla değilim çok zor bir karar hazır olmadan hele ki bütün herşeyin bir anda değişiyor iyi düşün zor bir yol ama bir o kadar da güzel hayırlısı olsun Can'ım

20 yaşında hamile oldam ben de dehşete kapılırsım, konu sahibesine nankör diyenler ne kafa arkadaş ?!??

Yani ben çözemedim konu sahibesi daha korunma yöntemlerinden habersiz, kendi çocuk zaten neden evlenmiş neden acelecetmiş hayret ettim...neyse şu saatten sonra söylenecek bir şey yok artık.

İnsanlar konuşa konuşa anlaşır derler...
Sen nasıl bir türsün acaba??

İste boyle terbiyeden yoksun kisiyse x kişisi

Ne türsün derken kendi karakterini belli eder zaten

cevap veripte seviyeyi,eeennn aşağıya çekmek hiiiiç benim tarzım değil

Türü cinsi değişik olanlar zaten kendilerini hemen belli ederler

Fazla kasmamak gerek

bazen tek bir smile herseyi anlatir
Anlayabilene

:kusmuk:

oyyy kıyamam 96lısın hem de :) ne diyim birlikte buyuyeceksiniz demek ki hayırlı olsun canım ikinci cocuk icin artık 4-5 sene daha beklersin ara vermis olursun hem:)

Bebegin sana şans getirsin canım ilerde iyiki olmuş diyeceksin elbette zorlanacaksin bunun yaşla alakasi yok bende uc cocugumda karamsarliga kapildim iyi bir anne olabilirmiyim bakabilirmiyim diye ama bisekilde oluyo Allah guc kuvvet veriyor

Çok sanslisin cnm bende 4 buçuk aydir evliyim ilk günden beri istiyorum olmuyor d'un test yaptim négatif o pozitifi gormek isteyen binlerce insan var güle güle büyut bebegini cnm

25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben:KK43:
Aldırın.

Yanlızca sperm değil zevk sıvısıda gebe kalmaya sebeptir bu sebepten korunmanız gerekirdi. Keşke biraz araştırsaydınız.

Olan olmuş uzulmenin faydası yok.Bence iyi tarafindan bakmalisin.yıllarca çocuk yolu gozleyenler var ne güzel sizinki hemen olmuş.hiç uğraşmadan bu sizinle imtihan de edebilirdi

Hiç canını sıkma, çok büyük bir hediye var elinde. Kimilerinin milyarlar vererek uğraştığı. Şu anda hazırlıksız hissediyorsun muhtemelen ve çok küçüksün. Ben de 3.ayımda hamile kalmış,22 yaşında anne olmuştum. O zaman evliliğimi yaşayamadım gibi gelmişti. Şimdi iyi ki olmuş oğlum diyorum. Her anı çok keyifli geçti. Ki biZim maddi sıkıntımız vardı o dönem. Sanırım eşimle beni oğlumun sevgisi toparladı hep, onun için hiç pesetmedik ve allah yardım etti çok şükür.

Genç anne olmak çok güZel bir şey. Çocuğunla eğlenmek, uykusuz geceler için enerjin var. Ayrıca şu zamanında büyütüyorsun, 40 gibi henüz daha genç olduğunu yaşlarda, bebek, çocuk meselelerini kapatmış, hayatın sefasını sürüyorsun ;)

Bu dediklerimde, hiç seni iyi hissettirmek için yaptığım bir abartı yok. Aynen böyle düşünüyorum ben de. Hamileliğinin tadını çıkar, ayaklarını uzat, bol bol dinlen.

Korunmadim daha doğrusu eşim geri çekilecekti fakat o anda ikimizde zaten heyecandan panikten benim korkum da eklenimce napcagimizi bilemedik benimkihihiç istemek değil biraz zaman geçsin istiyodum sadece eşim çok sevindi bu arada
Geriçekme bir korunma metodu degıldır gormus oldugun uzre olması gereken korunma yontemlerını deneseydınız keske ama olan olmus karar sizin

Erken yaşta hamileliğin birçok avantajı var yaş geçince doktor doktor geziyorsun artık hiçbirşey eskisi gibi değil insanlar kısırlaşıyor
Allahın sana verdiği çok güzel bir emanet bu bebek
Ona iyi bak cnm sakın üzülme bak ben doktor doktor geziyorum olmuyor yaş geçti çünki

Arkadasim da oyle pisman olmstu ki... Kiziyordu hep.. Esi de ustelik yurt disina gdyordu calismaya... Sonra? Bebegini kaybetti.. Hala da birdaha tutunamadi bebegi. Suan da kendine kiziyor Rabbimin nasibine kizdim diye.. Tabi ki kismet . sizi anliyorm cnku 10 yil snra evlendm esimle. O halde istemedk 1 yil. Ay hesapladik. Plan yaptik. Snrasi yine ayni.. 2 yil tamamen tedavi.. Unuttuk planlar ustunde plan oldgnu. Siz de olumlu tarafindan bakin. Soncta tum alinabilecek tedbirleri almamissiniz da. Alsaniz bile olabiliyor du kismetse. Nasibi simdiymis. Smski sarilin bebegnze. Dua edin sizinle kalmasi icin. O bir mucize...

3. saayfaya kadar okudum ne kadar çok korunsaydınız diyen insan olmuş. Biraz olumlu yaklaşmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Seksüel kültürle büyümemiş seksi ilk defa yaşayan insanlar için heycanlanmak oldukça doğal bir şey aslında. Evdeki hesap çarşıya uymamış ama şunu bilin ki bazen korunma yöntemleride işe yaramıyor. Tam gebelik riskinin yüksek olduğu zaman ve genç yaşında vermiş olduğu sorunsuz yumurtalar kolaylıkla döllenmiş. Bundan sonrasını şöyle düşünmek lazım aslında. Ekonomik olarak borç içindeyiz bebeğe bakacak durumumuz yok diyorsanız siz bilirsiniz ama bu keyfi bir kararsa yeni evlendik bu sebeple gezelim tozalım diyorsanız (ki gezme tozma yurtdışına Türkiye turuna çıkmayacaksanız) bence bebeklede yapabilirsiniz. Evet evliliğin ilk yılları ne kadar süre arkadaşlık ettiğinize bakmaz bazen zor geçer ama bunu tölere edep bebeğinizi büyütebilirsiniz. Hem çok genç bir anne olacaksınız. Günümüzde sayısı oldukça az. Bence üzülmeyin ve evliliğinizinde hamileliğinizinde tadını çıkarın. Ayyy inanmıyorum ilk geceden hamile mi kaldın diyenlerede istediğimizi düşündük ve yaptık dersiniz.

Back
X