ilk geceden hamile kaldim:(

Korkuyorum anne olmayı becerememekten
hepimiz korkuyoruz ama o ilk kalp atışını duyduğun zaman bambaşka bir duygu oluşmaya başlayıp elleri ayakları hele bide hareketlenip tekmeler atınca bitiyor herşey. doğumdan çıkınca ben biliyorumuşum bu işi diyorsun annelik o kadar kutsal o kadar yüce bi meslek ki dünya da yoktur eşi.
ben çok istemiştim hemen olsun 5 yılımda aldım meleğimi kucağıma 4 düşüğüm oldu. senin gibi ilkinde hazır değilim borcum var dedim rabbim nasip etmedi.
yaşa ve gör anne olda gör dediklerinden şimdi daha bi kıymetlim annem

25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben:KK43:

Boyle düşünme bence. RABBİM sana bi hediye vermiş. Belki hayirlisi böyledir. O kadar çok isteyip çocuğu olmayan varki :(
Umarım bebek sana cok iyi gelir . hayatın daha da güzel olur...

Rabbim bebek isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin ben çok nankörlük etmisim
gerçekten şanslısın. ben tam 8 sene bekledim. şimdi çok şükür 3 kızım var. peşpeşe doğdular. iyi ki öyle oldu. inşallah sağ salim kucağına alırsın.

şanslı olduğunuz kadar bi o kadarda sansızmışsınız ....sizin yerinizde olmak isteyen bir sürü insan var tabi olmak istemeyende vardır...rabbim vermişse vardır onda bi hayır

Yil olmus 2016 hatta 2017 klisesi bu basliktaki yorumlara cok yakisir bence.

Kadin anne olmaya hazir degilim diyor, yorumlar hala 'eee napcan negzel olmus' 'hic olmasaydi daha mi iyiydi' 'aldirmicaan heraldee'...

Cikin sokaga insanlarin yuzlerine bakin, cocuklarin yuzlerine. Bu ulkede bircok kadin 'anne' olmaya hazir olmadan cocuk doguruyor ve sonucunda o mutsuz cocuklar yetisiyor ve mutsuz bireylere donusuyor.

Anne olmak hazir olmayan bir insanin yapabilecegi bir sey degil. O cocuga karsi sorumluluklari vardir annenin, mutsuz cocuk mutsuz bir yetiskin olur ve kendisiyle birlikte cevresini de mutsuz eder.

Konu sahibesi sizi de anlamiyorum. Bu siteyi bildiginize gore okuma yazmaniz var, hic mi duymadiniz korunmayi, hayir atla deve seyler de degil. Yazik gunah hem kendinize hem o cocuga.

Iyi dusunun iyi tasinin, ben diger yazarlar gibi ay ne sanslisin, bak hemen olmus diyemeyecegim, bence bu hayattaki en zor durumdasiniz su an.

Daha bir ay oldum evleneli ve bana 6 haftalık hamilesin diyolar benim mantığın almiyo
Cunku son adet tarihinin ilk gununden hesap ediyorlar aslinda ilk iki hafta hamile degilsin ama ordan hesap ediliyor iste,,,,,ama buyuklerin yaninda soyleme hesabi fusunemeyen olursa onceden bisey mi oldu filan derler Hem hayirli olsun

Normal yapabildin mi peki merak ettim ?
Yok canim yapamadim acilma olmadi 2 cm de kaldim ve kizim kaka yaptigi icin apar topar ameliyat oldum Facebook da ssvd yani sezeryan sonrasi vajinal dogum grubu sayesinde cok cesaretlendim ama kismet degilmis allaha sükür bebegim saglikli dogdu ama yapan cok kisi var

Olan olmuş cnm hem şimdi böyle dusunuyosun ama annesi tekmelerini inşallah hissettiginde dünyalar senin olacak hele bide kokusunu bi içine çek senden mutlusu olmaz. Rabbim sana bi mucize emanet göndermiş sana düşen o emanet en iyi şekilde bakmak. Şimdi ki olumsuz duyguların normal ama geçecek

Bak senelerce bebeği olmayan tedavilere milyarlarca paralar dokenleri düşün sukretya allah sana da aratsaydi

cocugun olmuyo diye konu sahıbıne neden saldırdın.hazır değilim diyo olabılır kazara kalbını kötü tutma hayırlısını ıste
Kim saldırmış okumadan yorum yazma bu kadar yazan insan var görmüyorsun sanırım.yıllardır hasret çekiyoruz gitmediğimiz yerler kalmadı,hatta sıfır ümidim var,kazayla olmuşsada doğursun yapacak bişey sanada gelince saldıran Yok

Korunmadim daha doğrusu eşim geri çekilecekti fakat o anda ikimizde zaten heyecandan panikten benim korkum da eklenimce napcagimizi bilemedik benimkihihiç istemek değil biraz zaman geçsin istiyodum sadece eşim çok sevindi bu arada

Daha bir ay oldum evleneli ve bana 6 haftalık hamilesin diyolar benim mantığın almiyo

bebek istemiyorsun ama korunmuyorsun da. geri çekilmekten filan bahsediyorsun onu da yapamıyorsunuz zaten. bebekleri leylekler getiriyor çünkü değil mi?
hamilelik nasıl hesaplanır, hiç bir fikrin yok ...
20 yaşındasın muhtemelen bir işin gücün filan da yok.

bebeği doğurur musun doğurmaz mısın bilemiyorum da
bu ülke neden bu kadar geri kalmış, neden halk bu kadar fakir, insanlar nasıl olur da bu kadar cahil kalır..gibi sorulara cevap arayan seninle tanışmalı
aferin tebrikler. şahane anne olursun. tam istenilen cahil nesli yetiştirirsin bence peşpeşe 5 tane yap. hepsini de aynen kendin gibi yetiştir. yermediği yerde devlet sosyal yardım filan yapar sana zaten.

sevgili modlar banlayacaksanız banlayın umrum değil. geri çekilerek korunacağını zanneden bir cahil yüzünden banlanırsam zaten daha da girmem şu siteye. sinirlerime yazık.

25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben:KK43:
Canim bu forumda evlat sahibi olmak icin yillarca ugrasan insanlar var.bende bunlardan biriyim...9 ay korunmustum keske korunmasaydim diyorum belii simdiye olurdu...ki sennin 5 senelik iliski..yabanci deilsiniz ki birbirinze.e hemende dogmuyor 9 ay var.bence haline sukretmelisin :anneadayı::anne:

Kadin anne olmaya hazir degilim diyor, yorumlar hala 'eee napcan negzel olmus' 'hic olmasaydi daha mi iyiydi' 'aldirmicaan heraldee'...

Cikin sokaga insanlarin yuzlerine bakin, cocuklarin yuzlerine. Bu ulkede bircok kadin 'anne' olmaya hazir olmadan cocuk doguruyor ve sonucunda o mutsuz cocuklar yetisiyor ve mutsuz bireylere donusuyor.

Anne olmak hazir olmayan bir insanin yapabilecegi bir sey degil. O cocuga karsi sorumluluklari vardir annenin, mutsuz cocuk mutsuz bir yetiskin olur ve kendisiyle birlikte cevresini de mutsuz eder.

Konu sahibesi sizi de anlamiyorum. Bu siteyi bildiginize gore okuma yazmaniz var, hic mi duymadiniz korunmayi, hayir atla deve seyler de degil. Yazik gunah hem kendinize hem o cocuga.

Iyi dusunun iyi tasinin, ben diger yazarlar gibi ay ne sanslisin, bak hemen olmus diyemeyecegim, bence bu hayattaki en zor durumdasiniz su an.
Tamam bi cocugun mutsuzlugu sizi uzuyor ve endiselendiriyor onu anladimda..gozunuz gormuyor diye oldürülmesi hic bi duygu uyandirmiyor mu sizde..bi canliyi kucukken yada buyukken icerde veya disarda oldürmek oldürmektir yani..nasil bi mantikki bu mutsuz olursun diye seni öldüreyim dedim...ben hic bi sekilde kiyamiyorum :KK43::KK43:

adamlar korunmamış allah gonderdi diyip duruyonuz ya

Her korunmayinin olmuyor iste (sekil ben :KK43:) insanlarin demek istedigi evet artik olan olmus rabbim o sekilde olmasini dilemis oyle bi durum nasip etmis.bundan sonra kendi tedbirsizliginin bedelini sirf keyfe keder sebeplerle bi canliya odetmemeli.ki benim gozumde hicbirsey sebep gosterilemez saglik durumlari haric..kimsenin yasama hakki elinden alinmamali.en basinda korunmayi bilmediysen herseyi goze almissin demektir..ortalama bin kurtaja girdim doktrun tedavisini hastaya uygulamak icin ve cogu hastanin masadan kalktiklari anda pisman olduklarina sahit oldum.ki benim bile icim ciz ediyordu meslekten sogudum sirf kurtaj yuzunden :KK43:

Bende evlendigimde senin gibi dusunuordum.korundum.ama şimdi 2 yıldır bebek olsun diye takla atıyorum ve korunduğum o günlere isyan ediyorum.bence tadını cikar.hayattaki en güzel duygu anne olmak.eminim yerinde olmak isteyen binlerce anne adayı var.ve böyle bir topik gördüğümde içim parcalaniyor.

bebek istemiyorsun ama korunmuyorsun da. geri çekilmekten filan bahsediyorsun onu da yapamıyorsunuz zaten. bebekleri leylekler getiriyor çünkü değil mi?
hamilelik nasıl hesaplanır, hiç bir fikrin yok ...
20 yaşındasın muhtemelen bir işin gücün filan da yok.

bebeği doğurur musun doğurmaz mısın bilemiyorum da
bu ülke neden bu kadar geri kalmış, neden halk bu kadar fakir, insanlar nasıl olur da bu kadar cahil kalır..gibi sorulara cevap arayan seninle tanışmalı
aferin tebrikler. şahane anne olursun. tam istenilen cahil nesli yetiştirirsin bence peşpeşe 5 tane yap. hepsini de aynen kendin gibi yetiştir. yermediği yerde devlet sosyal yardım filan yapar sana zaten.

sevgili modlar banlayacaksanız banlayın umrum değil. geri çekilerek korunacağını zanneden bir cahil yüzünden banlanırsam zaten daha da girmem şu siteye. sinirlerime yazık.
gün gelir bu arkadasin yerinde olmayı istersin.cok büyük konusuyorsun.ama cahilliğe veriyorum bu sozleri.

Back
X