- 23 Mayıs 2017
- 507
- 1.433
- 63
- 27
absurd değil tabiki, size de geçmiş olsun ama aylarca uğraştım cok korktum sonra çöktüm filan yazdıktan sonra korkacak birşey yok yazınca inandırıcı olmuyorYaşadıklarımı yaşamasın diye korkacak bişey yok diye belirtmisim zaten absürd bişey yazdığımı düşünmüyorum
Iki gun once bir evlilik yaptim ama hala iliskiye giremedik cokfazla kasiliyorum ve sadece basi girmesine ragmen cok canim yaniyor kendimi geri cekiyorum ne olur yardim edin cok caresizim
Evet yaşım doğruGercekten 19 yasinda misin ?
Yazdgin yas gercekse daha kucucuksun sen.
Bi an kizimi 19 yasinda evli hayal edemedim.
Madem evlendin bu kucuk yasinda, zaman tani kendine. Esinde anlayisli olsun
Dün evlendik ilk gece olacak diye dusundum olmayinca moralim cok bozuldu esim suan icin cok nazik ve anlayisli yaklasiyor ama ben cok kotu hissediyorm hic yapamicakmsm gibi iskenceye donusuyor yapmaya calistikcaEvlilik öncesi cinsel yakınlaşmanız oldu mu? 2 gün bence çok erken bir tespitte bulunmak için.
Aksine hic oyle but dusuncem olmadi hatta ilk gece bulutlarin uzerine cikacagmi dusunuyordumCinselliği korkunç, acıtıcı ve kanla bağdaştırdınız için içinizde bi korku oluşmuş belli ki. tamamen psikolojik bi sorun. Şahsen ben bu konudaki düşünce tarzımı değiştirmeye çalışırım.
Kayganlastirici bulamadi vazelin surduk ama yine yapamadmKayganlaştırıcı denen mükemmel bir icat var
Eşin problem yapmıyorsa bence kafana takma. Birgün olmaz iki gün olmaz sonra oluverir ay bu muymuş dersin. Benim gibi.Iki gun once bir evlilik yaptim ama hala iliskiye giremedik cokfazla kasiliyorum ve sadece basi girmesine ragmen cok canim yaniyor kendimi geri cekiyorum ne olur yardim edin cok caresizim
Hayir daha ilk birlesmeyi yapamadik iste ben kasiyorm. Kendimi oda canim acimasin diye birakiyorpeki birleşme oldu mu?
herkesin zar yapısı farklı olabilir. kimininki daha ince, kimininki daha kalın, kimininki daha esnek. Ve elbette zar yapısına bağlı olarak ilk birleşme zamanında acı duyulabilir de.
ilk birleşme oldu ise dinlenip iyileşmesine izin vermek gerekebilir.
eğer ki zorlayıp tahriş ederseniz doğal olarak acıyacağı için sizde gereksiz bir korku oluşabilir bu sebeple, yoksa engel bir durum olduğundan demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?