Ilk gecem

Eşiniz hemen sonuca gitmesin. Önce giriş sonra gelişme en son sonuç. Eczaneden kayganlaştırı jellerden alabilirsiniz. Bol bol sarılın , ön sevişme mutlaka olmalı. Hafif alkol alabilirsiniz. Birbirinize sürekli iltifat edin ve sevginizi hem sözcükler ile hemde dokunuşlar ile belirtin.

Yaşadıklarımı yaşamasın diye korkacak bişey yok diye belirtmisim zaten absürd bişey yazdığımı düşünmüyorum
absurd değil tabiki, size de geçmiş olsun ama aylarca uğraştım cok korktum sonra çöktüm filan yazdıktan sonra korkacak birşey yok yazınca inandırıcı olmuyor

Bende de aynisiydi cnm. Kac hafta öyleydi. Sonra burada bi arkadasin yorumu okudum o beni cesaretlendirdi.
"Bir bebegin cikabilecegi kadar esnek bir organa esimizin cinsel organi mi giremicek" bunu okudum cinsel hayatimiz düzeldi

Bizde bir hafta ilişkiye giremedik. Kayganlastiric kullandik ben o kadar kasıp iterken olmus bile farketmedim bile, sonra ben yine kastim birkaç defa kullandik. Insallah en kisa sürede atlatirsiniz bu durumu , es anlayışlida olsa insan kendi kendini yiyip bitiriyor. Ilk gece esim tamam olmuyor bugun bugün olmasi gerekmiyor dedikçe ben yapabileceğimi sandım kac saat uğratırdım. Ben hep asiri kanamalı birşey olacak sanıyordum ve ilk isim bakmadan esime cok mu fazla kan var durmuyor mu dedim bir damla bile yoktu. Korktuğum sey hic olmadi

Ne libidom varmış ya benim.. Herkes de bir çekince acı falan olmuş.
Ön sevişme farz dedikten sonra şunu demek istiyorum ki ben kendim istedim yani sevişmeyi. Canım falan da acımadı. İlk başta bi baskı oluyo da acı falan yok.
Saat 12den sonra itiraflar vuhuuu

Ben de kasiliyordum. Eşim de canımı yakmaktan cekinip bırakıyordu. Acemilik de var. Pat diye olmuyor o iş. İyice hazır olmak lazım. Bir de illa olacak diye oraya odaklaninca stres artıyor. İşi akışına bırakın rahatlayin.

Adını bilemiyorum ama bu konu ile alakalı bir site var..3 gün içinde sorun halloluyormus..bı arastir istersen

Iki gun once bir evlilik yaptim ama hala iliskiye giremedik cokfazla kasiliyorum ve sadece basi girmesine ragmen cok canim yaniyor kendimi geri cekiyorum ne olur yardim edin cok caresizim

Gercekten 19 yasinda misin ?
Yazdgin yas gercekse daha kucucuksun sen.
Bi an kizimi 19 yasinda evli hayal edemedim.
Madem evlendin bu kucuk yasinda, zaman tani kendine. Esinde anlayisli olsun

Ay 2 gün olmuş daha kadını hemen vajinismus başlıklarına yönlendirmişsiniz :)
E Eflatuunn bence hiç oraları okumaya çalışmayın... daha çok yeni... vakit kaybetmeyin :)

on sevişmeyi uzun tutun.. birbirinizi farklı yollarla rahatlatmayı deneyin. Romantik/erotik bir film izleyin. Biraz gevşemeye rahatlamaya çalışın... kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz. Eğer kendinizi daha güvende hissedecekseniz ilişki sırasında siz üstte olun. Olmuyorsa dünyanız yıkılmış gibi davranmayın, vücudunuzu, birbirinizi keşfetmeye çalışın...

Evlilik öncesi cinsel yakınlaşmanız oldu mu? 2 gün bence çok erken bir tespitte bulunmak için.
Dün evlendik ilk gece olacak diye dusundum olmayinca moralim cok bozuldu esim suan icin cok nazik ve anlayisli yaklasiyor ama ben cok kotu hissediyorm hic yapamicakmsm gibi iskenceye donusuyor yapmaya calistikca

Aksine hic oyle but dusuncem olmadi hatta ilk gece bulutlarin uzerine cikacagmi dusunuyordum

Yavrum ne acelen vardı bu kucuckü yaşında, eşin anlayışlı davransin. Bu arada korunma yöntemleri ni de arastirin da kucucuk anne olma ,
Burda biri yazmıştı bir patates cuvali gibi birakcaksin kendini sonra acı falan yok :)

Iki gun once bir evlilik yaptim ama hala iliskiye giremedik cokfazla kasiliyorum ve sadece basi girmesine ragmen cok canim yaniyor kendimi geri cekiyorum ne olur yardim edin cok caresizim
Eşin problem yapmıyorsa bence kafana takma. Birgün olmaz iki gün olmaz sonra oluverir ay bu muymuş dersin. Benim gibi.

peki birleşme oldu mu?
herkesin zar yapısı farklı olabilir. kimininki daha ince, kimininki daha kalın, kimininki daha esnek. Ve elbette zar yapısına bağlı olarak ilk birleşme zamanında acı duyulabilir de.

ilk birleşme oldu ise dinlenip iyileşmesine izin vermek gerekebilir.
eğer ki zorlayıp tahriş ederseniz doğal olarak acıyacağı için sizde gereksiz bir korku oluşabilir bu sebeple, yoksa engel bir durum olduğundan demiyorum.

Hayir daha ilk birlesmeyi yapamadik iste ben kasiyorm. Kendimi oda canim acimasin diye birakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…