Iki gun once bir evlilik yaptim ama hala iliskiye giremedik cokfazla kasiliyorum ve sadece basi girmesine ragmen cok canim yaniyor kendimi geri cekiyorum ne olur yardim edin cok caresizim
İlk gece biraz korku olduğu için yeterince islanma olmuyor. Kayganlastirici isinizi görür. Zaten hemen öyle tamamen olacağını düşünmeyin. Zamanla vucut alışacak ve o zaman tamamen olacak, acı bitecek ve zevk almaya başlayacaksin. Ucu giriyorsa vajinusmus degilsindir. Oyle olsaydı dokundurtmazdin.Iki gun once bir evlilik yaptim ama hala iliskiye giremedik cokfazla kasiliyorum ve sadece basi girmesine ragmen cok canim yaniyor kendimi geri cekiyorum ne olur yardim edin cok caresizim
Canim simdi sana ne desek bos. Bana da soyleyen cok oldu ama bunu tam hazir oldugunda kendin yapacaksin.ben tam 12. Gun yaptim.aylarca yapamayan insanlar var. Ve gercekten kolay degil sadece senin basina gelmedi korkma. Cok aci varsa mikrop kapmis olabilirsin mantar vb.Lütfen korkma bak ben aylarca onunla ugrastim yenene kadar çok mucadele verdim ama psikolojik olarak da çok coktum. Gerçekten korkacak bişey yok .
böyle yazarsanız nasıl korkmasınLütfen korkma bak ben aylarca onunla ugrastim yenene kadar çok mucadele verdim ama psikolojik olarak da çok coktum. Gerçekten korkacak bişey yok .
Yaşadıklarımı yaşamasın diye korkacak bişey yok diye belirtmisim zaten absürd bişey yazdığımı düşünmüyorumböyle yazarsanız nasıl korkmasın
korkma kardesim bende boyle olmustum ama kendimi geri cekmedim cook canim yandi anlatilmaz bir aci bu ne derdim iliskiye girmek buysa bunca millet psikopatmi acidan mi zevk aliyorlar die dusunurdum.Iki gun once bir evlilik yaptim ama hala iliskiye giremedik cokfazla kasiliyorum ve sadece basi girmesine ragmen cok canim yaniyor kendimi geri cekiyorum ne olur yardim edin cok caresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?