Ilk gecem

Çok normal.aynı durumu yaşamıştım.kayganlaştırıcı jel çok işe yaramıştı.dene istersen ve korkma :)

Aynı zorluğu yaşamıştım ikimizde ağlamıştık çok. Ama vazgeçmedik belki ban yerim ama en anlatılır şekilde yazayım
Sürekli geri çekip baştan başlamayın yavaş yavaş bekleyerek ilerleyin. Her geri çekişte tekrar başladığınızda daha çok canın yanar. Kendini kasma zaten zar yeterince dar sen kastıkça daha da sıkıyosun ve canın yanıyo. O an acıyı düşünme sevdiğin adamlasın onunla olmayı istiyosun güzel şeyler düşün...

Bi arkadaşımın kardeşi de evlenince 1hafta uğraşmışlar gece gündüz. Sonunda kavga etmişler eşi d3miş beni istemediğin için mi kasıyon falan diye kız enson ağlayarak aanlattı ablasıyla bana biz de aynı başta yazdığım gibi konuştuk derken akşam eve gitti. Tabi eşi özür dilemiş derken ofün olmuş ertesi gün utanarak aradı sağolun yuvamı kurtardınız diye.
Aslında sorun kendini o korkuya acıya odaklamanla alakalı 7yıllık evliyim kendimi kassam hala acı oluyo.

Dün evlendik ilk gece olacak diye dusundum olmayinca moralim cok bozuldu esim suan icin cok nazik ve anlayisli yaklasiyor ama ben cok kotu hissediyorm hic yapamicakmsm gibi iskenceye donusuyor yapmaya calistikca

Alakası yok canım ilk gece sonuçta yapamıyor olmanda daha normal ne var? Biraz sabırla yavaş yavaş çözersin. Canın acıyor diye bıraktığınız için olmuyor. Sen bir hastaneye git enfeksiyon testi yaptır. Bir sorun yoksa o acıyı az idare et. Sanki hiç canımız acımıyor mu? Düşüp kalkmadık mı? Öyle düşün. Kayganlaştırıcı jel al ama korkudan etkiliyordur seni. Kendin de rahat ol. Yavaş yavaş ilerleyin. Geri çekilmesin beklesin bunu da öyle söyle. Zaten eşin anlayışlıymış güzel güzel aşın birlikte.

Ben tam 3 ay yapamadim korkudan .. Dediğin gibi çokta canım yanıyordu .. Ben en ufak ay desem eşim benden daha çok korkuyordu .. Yani ipler benim elimde olunca olmuyordu . Sonuçta kimse kendine kıyamaz .. Bende 3 ay sonra eşime ben ne kadar ay falan desemde sen devam et dedim ... ilişkiyle tecavüz arası birşey oldu ama sonunda oldu ve üzerimden kocaman bir yük kalkmıştı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…