işte zevk alamıyorum ben hala hiç bişe anlamıyom 1 aylık evliyim ama zevk almıyorum arkadaşlar tuhaflık mı var bende yaaaaaaaaaaaaaa üzülüyorum kendimi yiyiyorum açıkçası offffffffffff
işte zevk alamıyorum ben hala hiç bişe anlamıyom 1 aylık evliyim ama zevk almıyorum arkadaşlar tuhaflık mı var bende yaaaaaaaaaaaaaa üzülüyorum kendimi yiyiyorum açıkçası offffffffffff
gamzecim 2 yıllık evli bir arkadaşın olarak şunları söyleyebilirim sana:
ilk başlarda zevk almaman çok normal, benim canımın acıması birkaç hafta sonra geçmişti, o zamana kadar az olda acı hissediyordum,
merak etme bu da bir tecrübe işi canım, yani deneyim kazandıkça hoşlanıyorsun, sen istemeye başlıyorsun hatta, bu arada arkadaşlar şu an korkuyorsunuz ama ilerde kalınlığı ve uzunluğundan mutluluk duyacaksınız coksekeriremsu
Bu isin boyutla bi ilgisi olmadigini tibben soylemek mumkun arkadaslar, cunku vaginanin derinliklerinde zevk almanizi saglayacak bisey yok :) Ayrica turk kadini zaten vaginal orgazm dan cok klitoral orgazm yasadigi icin cok cok az kadin boyut farkini farkedebilir. Yani bosverin sevip evleniyorsaniz daha ne istiyorsunuz alirsiniz zevk (yani herhalde, tip boyle diyor kendimden ornek veremiycem)
merhaba kızlarr bende nişanlıyım ve seneye yaza kısmetse dugunum olacak bende ilk geceden korkanlardanımm , canımın yanmamasını umuyorum heppp.. bu arad buyuklerım bana ilk gecede eşimle ilk birleşmeden sonra kendı sırtıma biraz bele dogru hızlıya vurmamı soylediler boylelıkle kızlık kanı içeriye deil dısa akarmıs .. sacma gelsede bana acaba dogruluk payı varmıdır sizce kızlar??? bosu bosuna kendımı sopalamıyım
Ne olur yanlış anlamayın ama çok saçma :sm_confused: Kızlık zarı yırtıldıktan sonra kan içeri aksa nolcak dışarı aksa nolcak. Ne kötü ki, kızlar Türkiye' de erkeklere bekaretinin bozulmamış olduğunu ispatlamak zorunda bırakılıyorlar. Ayrıca böle bişi de yok, emin ol. Zar yırtıldıktan sonra sen istersen amuda kalk, o yine dışarı akar ve hatta yırtıldıktan sonra kanama 1 hafta kadar bile sürebilir. Ayrıca ilişki sırasında kendini sıkmazsan ve eşin yavaş yavaş, alıştıra alıştıra hareket ederse hiç bişi olmaz. Zaten o sırada senden zevk sıvısı gelecek ve bu kayganlaştırma görevi yapacak. Tabii bunlar kendini sıkmazsan olur. ayrıca sıkacak bişi de yok, hoşuna gidecek a.s
işte bu yanlıış! yasakkelime kanama 1 hafta sürmez 2 saat bile sürerse işte o zaman terslik var demektir acilen doktora gidilmesi lazım
kimisi diyor fışkırır gibi kan geldi, yok bir hafta kanama oldu. Böyle şeyler varsa kesin eşiniz size doğru olmayan bir hareket yapmıştır ve zedelenme olmuştur. Arkadaşlar doğum kontrolü için doktora gideceksinizdir. Lütfen ona sorun ve ne doğru bilgiyi ondan alın.
kızlık zarının renginin kan renginde bile olmaması lazım. pembemsi ya da hafif kahverengimsi bişeyler olması gerekiyor
kişiden kişi ye değişir canım gelen kan miktarı bende 1 haftaya yakın sürmüştü ve hiç bir problemde yoktu.
S&S şükür ya sonunda birisi normal konuştu...
kardeşim 1- acımıyor
2- kanamadan ölmüyorsun, reglin ilk başlaması gibi düşün
3- günlerce sürmüyor en fazla ertesi gün lekelenme gibi birşey belki olabilir
4- tekrar tekrar sevişebilirsin
5- ilk sefer zevk alamazsın diye bişey yok tamamen safsata :))
6- tekrar tekrar yapsan da birşey olmaz, ama hijyen ve güzel görünüm için bir duş bence daha iyi olur devam etmeden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?