Ilk Geceniz

kızlar iş kesinlikle kendinizde bitiyor...rahat olun, gevşek bırakın kendinizi...tabiri biraz kaba olucak ama 2 parmağın arasından başka bir parmak geçirmek ne kadar acıtırsa okadar acıtabilir....
ben bir türlü rahat olamadım...çok kastım kendimi...çok ta pişmanım yani
bu arada benden 2 kez kan geldi ama ölee aman aman değil yaniii

hadi korkuyu bi nebze anlıyorum da kan gelmiycek korkusunu anlamıyorum..biçok kadında kızlık zarının çok esnek olması veya geride olması sebebiyle yırtılma olmuyormuş..hatta bi yerde bazen doğuma kadar zarın kendini koruduğuna dair bişeyler okumuştum..
yani nihayetinde kan gelmeyebilir ama bu neden sorun olsun ki karşınızdaki insan netice itibariyle sizin ilk deneyiminiz olduğunu anlamayacak kadar saf değildir heraldeCADIARZU

Arkadaşlar merabalar
Yeni üye oldum.Bende 2 ay sonra evleneceğim kısmetse.Herkesin korkusu aynı.Yazdıklarınızı okuyunca rahatladım biraz.
Ağrıya bişekilde dayanırım ama Allah utandırmasın.. ya kan gelmesse diye korkuyorum.
O yüzden düğünden önce kadın doğuma gidip baktırmayı düşünüyorum.Esnek mi,sertmi?Benim gibi düşünen yada yapan varmı?Bide en sağlam korunma yöntemi hangisi?Hapların yan etkisi var sanırım.Erkekğin korunması daha mı iyi olur?Bide çok heyecanlandım:a015:
Püf dertli başım bir sürü dert..

bu kan gelmemesi endişesi cok normal arkadaşlar cunku bizim topraklarımızda kız cocukları büyüyüp evlenene kadar sürekli namus ile KORKUTULUYORLAR.kızım söle yapma adın cıkar bak öle durma bi yerine bişe olur falan..ben gecen gün sevgilime bi sorim dedim eger ilk gece kan gelmezse ne yaparsın die ne yapcam sarılıp sana uyucam gelmezse gelmez ben biliyorum sonuçta esnek de olabileceni dedi.ben yine de biraz daha deşmek istedim doktora gider miyiz diye sormama fırsat kalmadan bana bagırmaya başladı ben 3 senedir seni tanımıyo muyum öle bi durum olmıcanı bilmiyo muyum eger şimdiye kadar senden şüphelenseydim zaten beraber olmazdık bi daha bana böle saçma sapan sorular sorma die azarladı.
umarım herkesin karşısına böle anlayışlı ve durumun farkında olan eşler çıkar..
bu arada ben ilk geceden korkmuyorummmmmmmmmmm bunu da diyip rahatlim bari :) :)

beta çok şanlısın umarım allah bizi de öyleleriyle karşılaştırır umarım herkesin gönlüne göre werir rabbim sanada hayırlısıyla ewlenmeyi nasip eder ve bütün bekarlara

bende ilk geceden oldum olası korkardım ki o ilk gece anı gelene kadr.
düğünümüz bitti eve geldik imam nikahımız kıyıldı ve herkes gitti kaldıkmı biz baş başaaakaydirigubbakcemile3.zaten saat genin 2si falan olmuşdu.eşim saçları çözmeye çalışmaya başladı ve işde herşey o anda başlamışdııııkaydirigubbakcemile3.
çözüyo,çözüyo bitmiyo,çözüyo çözüyo bitmiyo postijde vardı saçımda saat oldu 4 o saçlarımı çözerken ben uyuya kalmışım e sabah oldu ve balayı için yola çıkdık o günümüzde yolda geçdi ve o gecede o uyuya kaldı yorgunlukdankaydirigubbakcemile3.ve kızlar ben balayına gittimiz o gün adet olduuuummmmmmmmsırnaşık şey.balayımız bitti evimize döndük o gedece deli gibi yorgunduk ama artık eşim pes etmişdi düşünün benim korkmaya bile vaktim olmadan olan olduuuuuu hiç farkında bile olmadım ne acı ne sancı hiç bişeyyyyy:sm_cool::1hug:

valla ben cok zorlandim esim benden cok korkuyordu sırnaşık şey anca 4. gunde kan geldi cok canim acidi kadar korkmustumki bir ay kendime yaklastirmadim :roflol:

POHUHUAHUH :roflol::roflol:

senın kı de cok sabırlı cıkmıss :roflol:düşünmek bile istemiomm

ayyyy bende korkuom galiba yaaa:çok üzgünüm:

kıslar bende çok korkuyorum ya 6 senelik güzel bir beraberliğim war ewlenecez ama ben bu korku yüzünden dewamlı erteliyorum senağlama

kıslar bende çok korkuyorum ya 6 senelik güzel bir beraberliğim war ewlenecez ama ben bu korku yüzünden dewamlı erteliyorum senağlama
canım evliliği ertelecetecek kadar bişi yok sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabinan bana bak evlen çook büyük pişman olucaksın neden bu kadar sene bekledim diye:CüvCüv:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

korkulacak bişiy yok sinek ısırığı gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:

:1shok:aynı şeyi düşünmüşüz benim de aklım da bu var korkudan...:1shok:

:1shok:aynı şeyi düşünmüşüz benim de aklım da bu var korkudan...:1shok:

bunlara takılmayın arkadaşlar dahada kendinizi gerersiniz
siz kendini bildikten sonra ve aynı şekilde eşinizde size güven duyuyorsa kan gelmemesi sorun olmaz aranızda önemli olan güven. siz kasmayın kendinizi bu kadar.

doğum kontrol içinse hapda olabilir ama size kilo aldırabilir yada yan etkileri olabilir onu doktorunuzla konuşursunuz ama hap kullanırsanız 4 ayda bir vucudunuzu dinlendirin o sırada eşiniz korunur.

dün de benim ilk gecemdi.tam olarak olup olmadımı bilmiyorum.eşime sordum ne kadarı girdi die:) tamamına yakını girmiş.azcık leke tarzında da kan geldi sizce olmuşmudur.kendimi kastım sanırım canımda acıdı

kıs dün ilk gecendi madem , bugün buralarda işin ne:CüvCüv:
git kocana sarıl birascokacimcoookkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

kerem ıle aslı gıbı olmussunz sız yahu cozuyo cozuyo bıtmıyo neysekı muradınıza ermıssınız de adama sıze de bısı olmamıs sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…