bende ilk geceden oldum olası korkardım ki o ilk gece anı gelene kadr.
düğünümüz bitti eve geldik imam nikahımız kıyıldı ve herkes gitti kaldıkmı biz baş başaaakaydirigubbakcemile3.zaten saat genin 2si falan olmuşdu.eşim saçları çözmeye çalışmaya başladı ve işde herşey o anda başlamışdııııkaydirigubbakcemile3.
çözüyo,çözüyo bitmiyo,çözüyo çözüyo bitmiyo postijde vardı saçımda saat oldu 4 o saçlarımı çözerken ben uyuya kalmışım e sabah oldu ve balayı için yola çıkdık o günümüzde yolda geçdi ve o gecede o uyuya kaldı yorgunlukdankaydirigubbakcemile3.ve kızlar ben balayına gittimiz o gün adet olduuuummmmmmmmsırnaşık şey.balayımız bitti evimize döndük o gedece deli gibi yorgunduk ama artık eşim pes etmişdi düşünün benim korkmaya bile vaktim olmadan olan olduuuuuu hiç farkında bile olmadım ne acı ne sancı hiç bişeyyyyy:sm_cool::1hug:
ben korkmuyorum da utanıyorum ya
evliliğinizi sırf bu nedenle ertelemeniz çok saçma:uhm:kıslar bende çok korkuyorum ya 6 senelik güzel bir beraberliğim war ewlenecez ama ben bu korku yüzünden dewamlı erteliyorum senağlama
canım evliliği ertelecetecek kadar bişi yok sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabinan bana bak evlen çook büyük pişman olucaksın neden bu kadar sene bekledim diye:CüvCüv:hihoyyytkaydirigubbakcemile2kıslar bende çok korkuyorum ya 6 senelik güzel bir beraberliğim war ewlenecez ama ben bu korku yüzünden dewamlı erteliyorum senağlama
Arkadaşlar merabalar
Yeni üye oldum.Bende 2 ay sonra evleneceğim kısmetse.Herkesin korkusu aynı.Yazdıklarınızı okuyunca rahatladım biraz.
Ağrıya bişekilde dayanırım ama Allah utandırmasın.. ya kan gelmesse diye korkuyorum.
O yüzden düğünden önce kadın doğuma gidip baktırmayı düşünüyorum.Esnek mi,sertmi?Benim gibi düşünen yada yapan varmı?Bide en sağlam korunma yöntemi hangisi?Hapların yan etkisi var sanırım.Erkekğin korunması daha mı iyi olur?Bide çok heyecanlandım:a015:
Püf dertli başım bir sürü dert..
:1shok:aynı şeyi düşünmüşüz benim de aklım da bu var korkudan...:1shok:
dün de benim ilk gecemdi.tam olarak olup olmadımı bilmiyorum.eşime sordum ne kadarı girdi die:) tamamına yakını girmiş.azcık leke tarzında da kan geldi sizce olmuşmudur.kendimi kastım sanırım canımda acıdı
bende ilk geceden oldum olası korkardım ki o ilk gece anı gelene kadr.
düğünümüz bitti eve geldik imam nikahımız kıyıldı ve herkes gitti kaldıkmı biz baş başaaakaydirigubbakcemile3.zaten saat genin 2si falan olmuşdu.eşim saçları çözmeye çalışmaya başladı ve işde herşey o anda başlamışdııııkaydirigubbakcemile3.
çözüyo,çözüyo bitmiyo,çözüyo çözüyo bitmiyo postijde vardı saçımda saat oldu 4 o saçlarımı çözerken ben uyuya kalmışım e sabah oldu ve balayı için yola çıkdık o günümüzde yolda geçdi ve o gecede o uyuya kaldı yorgunlukdankaydirigubbakcemile3.ve kızlar ben balayına gittimiz o gün adet olduuuummmmmmmmsırnaşık şey.balayımız bitti evimize döndük o gedece deli gibi yorgunduk ama artık eşim pes etmişdi düşünün benim korkmaya bile vaktim olmadan olan olduuuuuu hiç farkında bile olmadım ne acı ne sancı hiç bişeyyyyy:sm_cool::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?