ilk geceyi atlatmanın yolları

Kadın kadının kurdu derler ya, en çok bu tür konularda ortaya çıkıyor.
Bu tür durumlarda önce kadınlar kadınları aşağılar küçümser, dışlar. Çünkü eğer bakire olmayan bu kadınlar toplumda oldukları gibi kabul görseler kendileri gibi bakire yani "namusu ile evlenmiş temiz kızlar" değerden düşecek. Bu kadınlar asıl rahatsız eden bu.Çünkü bir çoğunun ellerinde evlenirken o çok kıymetli bekaretlerinden başka birşey yoktu!

Konu sahibi kardeşim, burada bir çok alternatif önerilmiş.Ama sana diyeceğim o ki sakin ha o geri kafalı nişanlına dürüst olmak bu çözüm alternatiflerinden biri olmasın.Sakın yapma bunu !Ben o "anadolu çocuğuyum kimseyle bişi yaşamadım, karşımda da öylesini isterim" diyen cins şahsa da inanmıyorum. Bilmez misiniz ki bu ülkede seks erkeğin elini kiri kadının alnının karasıdır! O bunu yapmazsa amcası dayısı götürür 15 inde geneleve yine bir şekilde bir şey yaşar. Haa çok dindar, allah korkusu olan biri olur, evlenmeden yaşamam der onları ayrı tutarım. Ama çok çok azdır bunlar da.

Keşke seni reelden tanıyan güvenilir bi arkadaş aracı olsa doktor paranı aramızda toplasak. 50-100 ne kadar imkanımız varsa yardımcı olabilsek. Hiç bir şey genç bi kızın hayatından önemli değildir. Her ne yaşamış olursan ol bundan utanma ve kendini aşağılayıp suçlama.. Öpüyorum canım seni bi ablan olarak

o kadar guzel yazmıssınkı , keske yakın olabılsek konu sahıbıne yardım edebılsek ...

süpersiniz çok takdir ettim sizi =)

o kadar guzel yazmıssınkı , keske yakın olabılsek konu sahıbıne yardım edebılsek ...

Gerçekten başka bi çözüm gelmiyor aklıma.Belli ki reelde de kimseyle paylaşamamış. Fakat öncelikle gidip bi kadın doğum uzmanına görünüp emin olmalı. Belki de sadece kuruntudan ibarettir. Canım benim ya allah bilir ne kadar korkuyor ne kadar panik..

evet bır bahaneyle doktora gıdebılse anlatsa durumu belkı yardımcı olur belkı bır fıkır verır doktor Allah yardımcısı olsun

onca olumsuz saçma sapan yazıya rağmen bu şekilde düşünen kadınların da olması o kadar mutluluk verici ki.. keşke daha bilinçli bir toplum olabilseydik. eğitim ailede başlar. biz kadınlar kendi erkek çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirebilseydik 1 adım daha önde olurduk. maalesef kendi kuyumuzu kazıyoruz cahilce ve bunun farkında bile değiliz çoğu zaman. konu sahibine gelince.. dürüst olamaz. dürüstlüğü kaldıracak bir alt yapı yok şuan bu ülkedeki erkeklerin çoğunda.. şimdi olmasa kabullense bile en ufak hatasında kavgasında yüzüne vurulmayacak mı bu gerçek? böyle bir ortamda hangi dürüstlük söz konusu olabilir?kadınlara bunu reva göreni erkekler olarak görüyoruz ama hata bizde de var.. o erkekleri de biz kadınlar büyütüyoruz, kadınları baltalayan aşağılayan dışlayan kadınları da biz yetiştiriyoruz.. umarım artık biraz daha okuyan, araştıran, hakkını savunan, bilinçli kadınlar oluruz. kadın cinayetlerine vahh vahh demekten bir adım daha öteye geçmiş oluruz. tek dileğim bu benim bu ülkeden..

şu sahte kızlık zarını dene bence az önce baktım senin için makul bir şeye benziyor içinde iki tane var biri denemelik 99 lira o kadar da para bulabilirsin sanırım denemekten ne çıkar

Sen cok terbiyesizsin.su yorumu yazacagina hic yazma.birgun senin kizina kizkardesine ne bileyim kiz yegeninede olur yada bir hata yaparlarda gorursun ketcapi .

Evet farkındayım kötü bir cümle oldu. fakat demek istediğim yalan söylemektense dürüst olmalı. ayrıntıları bilmiyorum belki ilişkiye bile girmemiştir. Fakat eğer girmişse ve kızlık zarı onun için çok önem taşıyorsa yapmayacaktı en baştan. Soran arkadaştan özür dilerim.

vah halimize bakire evlenmek tü kaka olmuş okuduğum yorumlara göre

bakire evlenenlerin elinde sadece bekaretleri varsa,bakire evlenmeyenlerin elinde neler var acaba

iyide abla erkeklere tüüü kaka olmazken bu yapılan kadınlara haksızlık degılmı?:44:

ben yorumumda erkek kız ayrımı yapmış mıyım neredeyse bakire evlenenlerin suçlandığını görüyorum

madem bekarete önem verilmiyor,yapılanın da arkasında durulsun,oyunlara kandırmalara girilmesin.ya da çevreden aileden korkuları varsa da kendilerine hakim olsunlar.

evet yapmamışsınson yorumuna bende katılıyorum yapan arkasında dursun gerek yok türlü dalaverelere:13::13:

iyide abla erkeklere tüüü kaka olmazken bu yapılan kadınlara haksızlık degılmı?:44:

Bunu kadınlar kendine yapıyor hayatımı yaşarım sonra diktiririm bu mantıkla tabi eziliriz.

Konu sahibi gerçeği söylese bile klasik yalan olduğu için biz bile inanamıyoruz.

Biz dik durdukça kendi kafamızım dengi ile et parçası değilde kadını olarak bakacak bizi olduğu gibi kabul edecek kişi ile evlenmeyi tercih etsek ve en önemlisi yaptığımızın arkasında dimdik durarak bu olguyu yok ederiz. Ama bizde hiç uğraşma diktir şunu yap ağla acındır var sonra eziliyoruz tabi eziliriz çoğumuzun işine geliyor...

Bi insan. Ne icin yasar ? namusu icin...
soyleyecek bisey bulamiyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen boyle yaparak bız kendı kendımızı ezdırıyoruz aslında

işte kızlar keyifleri yerinde hayatlarını yaşarken,ben özgürüm istediğim hayatı yaşarım diyorlar,ne zaman hayatlarını yaşadıkları kişiden ayrılıp başkası hayatlarına girdiklerinde ağlanıp sızlanmaya başlıyorlar.eee nereye gitti sizin o özgür düşünceleriniz.elbette kimse kimsen,in hayatına karışamaz ama arkasında durulduğu zaman

haa aileden çevrenizden çekinceniz varsa da özgürlük naraları atmayacaksınız,bu yorumum kendi iradeleriyle birliktelik yaşayıp,sonra korkanlar içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…