ilk geceyi atlatmanın yolları

yok yemin ederim kimse dokunmadı bile bana

bizler fikir verdik başka ne yapalım mesela hesap numaran vrsa para gönderelim istersen diktrmek için.

ozaman korkmana gerek yok neden korkuyorsunki,tam anlamıyla bozulmamıştır..
ayrıca bize yemin etmene falan gerek yok olayı net anlatırsan ancak yardımcı olabilirz sana..

Keşke burada bu denli kınayıp, eleştireceğimize çocuklarımıza kızlık zarının namus olmadığını, fizyolojik işlevini öğretsek. O zaman genç kızlarımız can derdine düşüp bu tarz yalanlara başvurmazlar.

Dünyanın en büyük paylaşım ve zevklerinden birini "atlatılması" gereken birşey olarak görmeyerek ve kızlık zarının asıl işlevini referans kabul ederek atlatırsın..

Son düzenleyen: Moderatör:

ayrintida vermiyosunki ama doktora gittin oda bozuldugunu solemis galiba parmakta girmedigine gore yerinde duruyor ilk gece hic sorun cikmicak emin olabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok..Bir tek yargilayacak Allah'tir..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Genitalle baksaydın bi ton alternatif çıkartıp kocamı kekledim diye göbek atıyorlar zaten.

Eyyy bayanlar, erkek çocuklarınıza "kızlık zarının namus göstergesi olmadığını, namusun beyinde , yürekte olduğunu; sevginin her şeyin üzerinde olduğunu, kızların sahip olunacak bir mal değil, hayatın paylaşılacağı güzellikler olduğunu" anlatın.

Kız çocuklarınıza da bunu anlatın, kendilerini baskı altında hissetmelerine müsaade etmeyin, koskoca namus kavramını onun kızlık zarına yüklemekten vazgeçin.

Ve siz bayanlar, kendi hemcinslerinizi bu kadar acımasız yargılamaktan vazgeçin. Kızlık zarının namus kavramı olarak görülmesinde erkeklerin suçu olduğu kadar, bu tarz olaylarda kadınların kendi hemcinslerine de gösterdikleri tepkilerde belirleyici rol oynuyor. Bakire olmadığını söyleyen bir kıza önce bayanlar saldırıyor bu ne kadar acı.

en baştan düşünecektin. madem kandıracaksın o zaman düğünü iptal et ömür boyu yalanı saklamaktan iyidir. çok lazımsa ketçap işine yarar te allahım!

kadınlarımıza inanamıyorum ya sizin gibi insanların yetiştirdiği erkek evlatları da sizin gibi olur işte
biri ısrarla soruyor ne yaptığını bize açıkla öyle yardımcı olalım diye türüne göre mi metodlar var acaba bu konunun uzmanı mısın arkadaş sen
kınayanlar ayıplayanlar dalga geçenler
yazıklar olsun size
şu an elim ayağım titriyor
benim ülkemin kadınları böyle mi olacak ya yazık yazık

bu mesaj uğruna ceza almaya bile razıyım yazmasam delirirdim herhalde

Kiz oldurulme tehlikem var diyor. Ayrica kendim yanlislikla yaptim diyor. Ustune gidiyorsunuz yok kendi kendine olmaz diye. Bize ne niye dedektiflik yapiyoruz ki. Igrenc olsa da anlaticam masturbasyon olmasina gerek yok ben reglli iken o bolgeyi temizlerken kayganliktan yanlislikla parmagim girmisti ve bekareti umursamayan ben bile paniklemistim sonra ilk gecede gordum ki bozulmamis. Konu sahibininki bozulmus mudur bilemem ama keyfi yapmiyor bu kandirmacayi. Neyse sanirim yapay kizlik zarlari uretmisti cinliler onlari dusunebilirsin ya da dendigi gibi regline denk getirebilirsin sonucta sen hala bakiresin. Kandirmaya girmiyor bu tek derdin kan olmasi. Vajinanda gayet bakire bi kizinki gibidir suphe cekmez yani iliski yasamadigin icin

aynen katılıyorum
belki bişey yaşadı yada yaşamadı
ama can haliyle yardım istiyor
çoğumuz biliyruz ki bu konu yüzünden kaç kızın hayatını mahvediyorlar ettilerde
sadece yardım fikir ne bilim bişey istiyor
ben burda çok konu okudum valla allah yardımcısı olsun ne diyeyim

nişanlısını nasıl kandıracağı konusunda yol mu gösterileydi:26:

Ersanmerve
Eger doktora gitmediysen nerden biliyosun boyle bisey oldugunu eger bunu sana doktor demediyse uzulmene gerek yok sandigin gibi degildir

en baştan düşünecektin. madem kandıracaksın o zaman düğünü iptal et ömür boyu yalanı saklamaktan iyidir. çok lazımsa ketçap işine yarar te allahım!

Sen cok terbiyesizsin.su yorumu yazacagina hic yazma.birgun senin kizina kizkardesine ne bileyim kiz yegeninede olur yada bir hata yaparlarda gorursun ketcapi .

uff biz kadınların çektiği sıkıntıya bakın

gelmese ne olacak yani
benim de gelmedi kan man.
doğuda olsam garanti sonum ölümdü o zaman

ben evlenen kadar elime eşimden başkasının eli değmedi
suçum ne o halde !

konu sahibi arkadaşım mutlaka bi kadın doğumcuya gidin durumu anlatın yol gösterir elbette

Sakin ol canım lütfen.
Evleneceğin kişi biliyor mu bu durumu?

sizinki de reha muhtarın soruları gibi olmuş:) kız öğrenirlerse öldürürler nasıl atlatacam ilk geceyi...diktiremem falan demiş, siz eşin bilior mu durumu demişsiniz??? kime diktirior kız bu zarı:) eşi bilse zaten sorun olmaz... aileler kanlı çarşaf falan isteyecek kadar manyak olsalar, eşi bildikten sonra sorun yok. keserler bi yerlerini sürerler çarşafa iki damla... demek ki eşi bilmior

bazen buradaki bayanların yorumları beni şok ediyor.... dürüstlük elbette önemli.. kız daha önce biriyle yatsa da şimdiki evleneceği adamı kandırma yolu arasa, hepiniz haklısınız... bekaret kişinin kendi meselesidir.. kimseye hesabını vermek zorunda değilsin... ama bakire kız isteyen bi adama da kendini yalanla yamaman bir ömür onun günahına girmen , kul hakkı yemen demek olur.. dürüst olacaksın. kabul etti ,etti, etmezse kendi bilir diyeceksin...

ama kız bişey yapmadım diyo.. belli ki gençlik zamanında, kendini tanıma aşamasında, bi kazadır geçirmiş kendi kendine... eğer gerçekten mesele buysa, gerçekten bekaret için adam öldürecek insanlar var.. hala çıkıp da kıza, dürüst ol canım,demeyin,,,, neyin dürüstlüğü yaa,,, doktordan rapor al, diye bilmiş bilmiş konuşanlara da güldüm çok.... yıllar önce neyle yapmışsa yapmış.. doktor bi bakmaya onu anlamıo kızlar,,,3-5 gün içinde gitmesi lazımdı olay olduğunda....

mesele şu: konu sahibi eğer, biriyle zamanında bişeyler yaşamışsa ama bunu şimdi alavere dalavereyle saklamaya çalışıyorsa, kusura bakmasın... kimse kimseyi böyle bi konuda kandırma hakkına sahip değil...

ama kendi başına yaşadığı bi kaza sonucu olan bişeyse, neden adamın şüphesine maruz kalsın ki? arasın bulsun bi yolunu... vicdanı temiz sonuçta...

şimdi misal siz sevgilinizi aldatmadınız hiç..ama bi adamdan gecenin bi vakti,sizin adınıza mesaj geldi.... (misal)ayşe, seninle geçirdiğim geçen gece muhteşemdi diye... naparsınız, alıp mesajı nasılsa suçum yok diye sevgilinize mi gösterirsiniz? yoksa bu manyak kim be,diyip mesajı sevgiliniz görmeden siler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…