İlk Geceyi nerde geçirmeliyım

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Merhabalar kızlar akıl danismak istiyorum. Ben şuan istanbul da yaşıyorum evlenince de burda yasacayağız. 2 ay sonra düğünüm var. Nişanlımin ailesi başka şehirde yaşıyor ve düğün de orda olacak. Nişanlım dedi biz o gece düğünden sonra ailemin evinde kalırız onlar da başka akraba ya gider diyor. Yok dedim bende ben ilk gece yi orda yasamak istemiyorum dedim çünkü rahat edemem. Kayınpeder le kayınvalide nin yatağında mi tövbe tövbe. . . Neyse kızlar Hotel filan da aklıma yatmiyor kendimi kötü hissederim bir otel odasında da . Bilemedim işin içinden çıkamadım. Acaba birlikteliği istanbul da kendi kurduğumuz evdemi yapsak bilemedim. Bana akıl verir misiniz. Ne yapmalıyım lütfen kırıcı olmayalım çok gerginm şimdiden .

Kendi evin varsa niye başka seçenek düşünüyorsun ki?Yeni gördüm düğün başka yerde olacak,
Erteleyebilirsiniz eşiniz anlayışlı ise.
NOT:Bir de şu mesaja direkt kırıcı olmayalım yazmanız yok mu?
Her yoruma açık değilseniz açmayın konu.
Ayrıca bu konuda niye kırsınlar ki sizi?
Ne kadar alıngan oluyor bazıları da,ne yazsın üyeler onları da belirtin bari.

valla öyle oteller varki kendini prenses gibi hissedersin yanlız bu kafa kaynana yatagında kalmaktansa msi gibi güzel bi oetlde kalırım sabahta basar balayına giderim

Luks bir otele giderseniz kendinizi neden kotu hissedeceksiniz sonucta tatil icinde otellere gidiyoruz.

Otel isi olmazsa ucakla hemen evinize donun.

Valla canım çok sorun olmazsa evinize gidin derim en mantiklisini o sanır yada ertesi günü balayına gidin gitmeyeceksiniz eviniz sizin çok mantık li

Kendi evinizde yapin baska yerde rahat edemezsiniz ilk defa olacagi icin
Biz de dugunu memlekette yaptik gece ailemde kaldik sabah da toparlanip gittik
Aceleniz yoksa bekleyin biraz daha :))

Nişanlım dedi ama bizimkiler görmek ister dedi. Doğulu kendisi hala böyle adetler kalmış orda. Bende dedim senin görmen yeterli ben asla kabul etmem başkası görsün dedim. Oda dedi bizimkiler öyle şüpheye düşebilir dedi sanki ikimiz aramızda anlaştık gibi olmasın sonra dedi. Nişanlımin ailesi bana güvenir severler ama onlarda hala öyle adet varmış bütün akrabaları öyle yapmış. Benim çok gururum kırılır asla öyle birşey olsun istemem . Birde bu sıkıntı var ne yapmalıyım

Kendi evinizin olduğu şehirde değilseniz otelden daha başka seçenek aramayın.

Kötü hissedecek ne var, şaka mısınız.Çok da güzel olur.

Ben olsam lüks bir ötele giderdim
Zaten artık otelde düğün yapanlar da ilk geceyi o otelde geçirip balayına gidiyor

olmadı şimdi bu.
Hadi aile ilk çağlardan kalmış ama nişanlınız size bunu söylemeyi dahi düşünmemeliydi.
Ailesine gereken ağız payını vermeliydi.

İlk gece seks olacak diye bir kural yok.
Ailenin evine gitmek bence çok saçma.
Güzel bir otel gayet iyi fikir.

Ya lütfen kabul etmeyin bu aşağılık düşünceyi. Oldu ki yapamadın o gece, veya yaptın kan gelmedi o zaman ne olacak?

Sen nasıl bir zihniyete gelin gittiğinin farkında mısın? Lütfen kendinize bunu reva görmeyin ya.

Benim eşim de doğulu bunun arkasına sığınmasınlar. İğrenç zihniyetlerine kılıf uydurmasınlar.

ya bu kadar anlam yüklemeyin ilk geceye, bence ilk gece başarısızlıklarının en büyük nedeni o yorgunluk ve stresle bi de sevişmek zorunda hissetmek...
ilk gecenizi güzel bir otelde sarılıp uyuyarak, olaylar gelişirse de sevişerek geçirirsiniz, ama kayınvalidede kalmayın, ilk günden özelinize bu kadar dahil olmasınlar.

Ya düğün gecesi dönün, yada otelde kalın. Bence çok önemli ilk gece hiç unutulmuyor. Sabah kalkıp kahvaltı hazırla yok ortalığı topla yok banyo temizle vs vs. Zaten yorgun olacaksın. En mantıklısı otel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…