- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Merhabalar kızlar akıl danismak istiyorum. Ben şuan istanbul da yaşıyorum evlenince de burda yasacayağız. 2 ay sonra düğünüm var. Nişanlımin ailesi başka şehirde yaşıyor ve düğün de orda olacak. Nişanlım dedi biz o gece düğünden sonra ailemin evinde kalırız onlar da başka akraba ya gider diyor. Yok dedim bende ben ilk gece yi orda yasamak istemiyorum dedim çünkü rahat edemem. Kayınpeder le kayınvalide nin yatağında mi tövbe tövbe. . . Neyse kızlar Hotel filan da aklıma yatmiyor kendimi kötü hissederim bir otel odasında da . Bilemedim işin içinden çıkamadım. Acaba birlikteliği istanbul da kendi kurduğumuz evdemi yapsak bilemedim. Bana akıl verir misiniz. Ne yapmalıyım lütfen kırıcı olmayalım çok gerginm şimdiden .
Nişanlım dedi ama bizimkiler görmek ister dedi. Doğulu kendisi hala böyle adetler kalmış orda. Bende dedim senin görmen yeterli ben asla kabul etmem başkası görsün dedim. Oda dedi bizimkiler öyle şüpheye düşebilir dedi sanki ikimiz aramızda anlaştık gibi olmasın sonra dedi. Nişanlımin ailesi bana güvenir severler ama onlarda hala öyle adet varmış bütün akrabaları öyle yapmış. Benim çok gururum kırılır asla öyle birşey olsun istemem . Birde bu sıkıntı var ne yapmalıyım
Beraber olma, biri bana böyle diyecek giyer pijamamı uyurum terbiyesizliğe bak. Regl oldum de o çarşaf muhabbetine girme.Nişanlım dedi ama bizimkiler görmek ister dedi. Doğulu kendisi hala böyle adetler kalmış orda. Bende dedim senin görmen yeterli ben asla kabul etmem başkası görsün dedim. Oda dedi bizimkiler öyle şüpheye düşebilir dedi sanki ikimiz aramızda anlaştık gibi olmasın sonra dedi. Nişanlımin ailesi bana güvenir severler ama onlarda hala öyle adet varmış bütün akrabaları öyle yapmış. Benim çok gururum kırılır asla öyle birşey olsun istemem . Birde bu sıkıntı var ne yapmalıyım
cok mu aradin bu cahil aileyiNişanlım dedi ama bizimkiler görmek ister dedi. Doğulu kendisi hala böyle adetler kalmış orda. Bende dedim senin görmen yeterli ben asla kabul etmem başkası görsün dedim. Oda dedi bizimkiler öyle şüpheye düşebilir dedi sanki ikimiz aramızda anlaştık gibi olmasın sonra dedi. Nişanlımin ailesi bana güvenir severler ama onlarda hala öyle adet varmış bütün akrabaları öyle yapmış. Benim çok gururum kırılır asla öyle birşey olsun istemem . Birde bu sıkıntı var ne yapmalıyım
Ortada yanlış yaptığınızı düşündüğümüz ne varki bunu bizde düşünüp kırıcı olma ihtimalimiz olacak ? İlla düğünden bitiminde birliktelik yaşamak zorunda değilsiniz . Yani herhangi bir aceleniz yok değil mi ?Yatacak yer deyince de ne otel istion ne akraba evi istion ne kayınvalide yatağını kabul edion gel bizde kal diyecem ama
yuhhhhh!Nişanlım dedi ama bizimkiler görmek ister dedi. Doğulu kendisi hala böyle adetler kalmış orda. Bende dedim senin görmen yeterli ben asla kabul etmem başkası görsün dedim. Oda dedi bizimkiler öyle şüpheye düşebilir dedi sanki ikimiz aramızda anlaştık gibi olmasın sonra dedi. Nişanlımin ailesi bana güvenir severler ama onlarda hala öyle adet varmış bütün akrabaları öyle yapmış. Benim çok gururum kırılır asla öyle birşey olsun istemem . Birde bu sıkıntı var ne yapmalıyım
Bencede onların evi bir tuhaf olabilirMerhabalar kızlar akıl danismak istiyorum. Ben şuan istanbul da yaşıyorum evlenince de burda yasacayağız. 2 ay sonra düğünüm var. Nişanlımin ailesi başka şehirde yaşıyor ve düğün de orda olacak. Nişanlım dedi biz o gece düğünden sonra ailemin evinde kalırız onlar da başka akraba ya gider diyor. Yok dedim bende ben ilk gece yi orda yasamak istemiyorum dedim çünkü rahat edemem. Kayınpeder le kayınvalide nin yatağında mi tövbe tövbe. . . Neyse kızlar Hotel filan da aklıma yatmiyor kendimi kötü hissederim bir otel odasında da . Bilemedim işin içinden çıkamadım. Acaba birlikteliği istanbul da kendi kurduğumuz evdemi yapsak bilemedim. Bana akıl verir misiniz. Ne yapmalıyım lütfen kırıcı olmayalım çok gerginm şimdiden .
E yuh !Nişanlım dedi ama bizimkiler görmek ister dedi. Doğulu kendisi hala böyle adetler kalmış orda. Bende dedim senin görmen yeterli ben asla kabul etmem başkası görsün dedim. Oda dedi bizimkiler öyle şüpheye düşebilir dedi sanki ikimiz aramızda anlaştık gibi olmasın sonra dedi. Nişanlımin ailesi bana güvenir severler ama onlarda hala öyle adet varmış bütün akrabaları öyle yapmış. Benim çok gururum kırılır asla öyle birşey olsun istemem . Birde bu sıkıntı var ne yapmalıyım
Ne garip, Benim bi tarafımda doğulu, hiç böyle şeyler Yok. Bizim milletin garip garip işleri işteNişanlım dedi ama bizimkiler görmek ister dedi. Doğulu kendisi hala böyle adetler kalmış orda. Bende dedim senin görmen yeterli ben asla kabul etmem başkası görsün dedim. Oda dedi bizimkiler öyle şüpheye düşebilir dedi sanki ikimiz aramızda anlaştık gibi olmasın sonra dedi. Nişanlımin ailesi bana güvenir severler ama onlarda hala öyle adet varmış bütün akrabaları öyle yapmış. Benim çok gururum kırılır asla öyle birşey olsun istemem . Birde bu sıkıntı var ne yapmalıyım
eşiniz olacak beyin ailesi belediyeden anons falan da yaptırıyorlar mıymış ?Yoksa çarşaf yetecek mi ? Otelde yaparsanız ailesi otel kapısında mı beklicek yoksa resepsiyondan çarşafı mı rica ediceksiniz ? Kafamda deli sorular
Düğün günü balayına çıkın atlayın uçağa birlikte seçtiğiniz bi ilde (olursa akdeniz süper olur)balayına gidin.Mis gibi oteller var vallaMerhabalar kızlar akıl danismak istiyorum. Ben şuan istanbul da yaşıyorum evlenince de burda yasacayağız. 2 ay sonra düğünüm var. Nişanlımin ailesi başka şehirde yaşıyor ve düğün de orda olacak. Nişanlım dedi biz o gece düğünden sonra ailemin evinde kalırız onlar da başka akraba ya gider diyor. Yok dedim bende ben ilk gece yi orda yasamak istemiyorum dedim çünkü rahat edemem. Kayınpeder le kayınvalide nin yatağında mi tövbe tövbe. . . Neyse kızlar Hotel filan da aklıma yatmiyor kendimi kötü hissederim bir otel odasında da . Bilemedim işin içinden çıkamadım. Acaba birlikteliği istanbul da kendi kurduğumuz evdemi yapsak bilemedim. Bana akıl verir misiniz. Ne yapmalıyım lütfen kırıcı olmayalım çok gerginm şimdiden .
Ya ciddi misin bilemedim yok öyle birşey asla yapmam ben kayınvalide den çekiniyorum yedi mahalle mi görsünMadem görmek istiyorlar ilk gün çarşafı balkona asın da herkes görsün kimsenin aklında şüphe kalmasın.
Benim eşim de güneydoğulu ve muhafazakar bir aileye mensup ama dediğin gibi bir kere bile muhabbeti geçmedi bu tarz şeylerin.bi de bu zihniyetleri doğulu, muhafazakar, tutucu gibi şeylerle bağdaştırmayın ne olur...
ben gayet muhafazakar bir ailenin geliniyim, değil ilk gece çarşaf göstermek, 12 yıldır bir kez cinsellikle ilgili bir ima geçmemiştir kayınvalidemle aramda, çünkü ona göre çok ayıptır böyle şeyler, konuşulmaz.
kalkıp da biz dün gece halvete girdik al bu da kanım desep kadın orda kalpten giderdi herhalde.
ben de utanırım zaten öyle şeylerden, lohusayken çok kanamam oluyordu, üstüme geçebiliyordu (uzun süre oturup emzirdiğim için) annem bile görmesin kimse diye altıma hasta bezi giyiyordum, ne demek ilişki sonrası gelen sıvıları alenen göstermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?