İlk Geceyi nerde geçirmeliyım

Maalesef hala var böyle çirkin şeyler ama bu doğu batı meselesi değil tamamen bazı ailelerin kendi iç dinamiklerinden kaynaklı bir şey. Şimdiden net olarak bu konuda tavrınızı koyun, oteli de ayarlayın, bu konuda siz yönlendirici ve kararlı olun. Başka bir ihtimale olanak tanımayın bu konu tartışmaya açık bir konu olarak kalmasın. Şimdiden mutluluklar dilerim

Çok teşekkür ederim motivasyon oldu bu yazı cnm öyle yapacağım tmm inşallah

Asıl siz ciddi misiniz şaka yapıyorsunuz herhalde ?
Ben yazınin basında dedim lütfen kırıcı olmayın gerginm diye benim şaka yaptığım filan yok yaşadığımı ve içinde bulunduğum ruh halimi anlatıyorum terslemenize gerek yok ki yararlı birsey söyleyecek seniz yazın ama farklı şeyler lütfen yazmayın polemiğe girmek istemiyorum sinirlerim gergin anlayışınız için şimdiden tşk ler

Bu kadar programlı olmaya ne gerek var öyle hayal ettiğin kadar ekşın bişey değil yapıver gitsin

Hala ilk gece mi kaldı ya eşiniz olacak şahıs da ayrı değişik ailemi kovarım diyor başka zaman rahatça istediğimiz şekilde yaşarız demiyor da. Ne sabırsız aman!

ben zaten çok şaşırıyorum bu konulara,
eşimin ailesi çok ataerkil mesela, kocası izin vermişken kadına laf söylemek kimseye düşmez, kocası evet dediyse bitmiştir :) bu da bana ters geliyor o ayrı, ama burdaki kayınvalide konularını okuyunca inanamıyorum ailedeki bir kadının kendi oğlunu bu şekilde yok saymasına.
kayınvalidemle eşimin arasında da ne yaptınız, yattınız mı, kanadı mı gibi bir muhabbet geçtiğini düşünemiyorum bile, çok çirkin zaten ya, iki yetişkin insanın cinsel yaşamlarını başkalarına açması offf mide bulandırıcı...

Tabi ki kendi evinde geçir.Kimsenin aceleye getirmesine müsade etme.

Aynen şimdiden kasıyorm kendimi bunları düşündükçe

yol yakınken dön nerede derdinde kalmasın..
sen paketi ilk açılacak eşyamısın bu zihniyetteki bir adamla çok sorun yaşarsın evlenince .. sevdiği kadının zarının varlığını bile ailesine ispatlaması gerektiğini düşünen büyümemiş çocukla evlenme..

Aynen şimdiden kasıyorm kendimi bunları düşündükçe

o zaman ya nişanlınıza seks hayatınızın ikiniz arasında kalması gerektiğini anlat,
ya da seks hayatınızı başkalarına anlatmayacak biriyle evlen...
annem merak ediyor sizin özelinizi açmaya kimsenin hakkı yok, utanmayacak mı anasına kan, sperm, vajinal sıvı karışımı salgılarınızın olduğu çarşafı göstermeye, nasıl bir ahlak anlayışıdır bu?
oldu olacak annesi de dursun başınızda izlesin...

Hala böyle zihniyettekileri görmek. Bir de hanım kızlarımız kendilerini aşağılatıyorlar. O kanlı çarşafı balkona astıranlar mı dersiniz efendim yok gün gelir de biri kızlığına laf edecek olur diye saklayanlar mı dersiniz
Zardan beyinler...

Eksın değil demi çocukluktan beridir korkarım o yüzden çok stresli yım canım acıyaçak diye
Hah tam bende bu cvbı istiyodum heşeki korkuyosan asla erteleme bende sen gibi korktum 1.5 sene sürdü yap bişey olmaz yeni çarşaf serersiniz yastık yorgan tamam. Haa bide korkacak hiç bişey yokmuş canım. Sadece tam birleşme esnasında derin nefes al ve sen verirken eşinde ittirsin
Daha nişanlı kızsın biraz açık oldu ama yapcak bişey yok

otel.

ben ebeyım normalde fizyolojisinı de biliyorum ama çocukluktan beridir korkarım hep düğün gecesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…