- Konu Sahibi Nilnehir111
-
İlk buluşmamızda karşımdaki kişinin asla bana göre olmadığını düşünmüştüm. İlk ve Son kez görüştük demiştim. Tarzı da tipi de hiç bana hitap etmiyordu. Sonuç olarak 17 senedir beraberiz. Ben ilk görüşte aşık olan biri değilim. Onun beni sevme şekline aşık oldum öncelikle. Ama bir günde olmadı tabi.Merhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
Allah ağız tadıyla bir yastıkta kocatsinEşimle benim hikayem de öyle 1 sene ye yakın herkes bize birbirimizden bahsetmiş hiç etkilenmedik ikimizde aynı gün parfüm kokusundan etkilendik daha önce de o kadar yakın sohbet etmistik oysaki
Burclarınız neMerhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
Ben başak o koçBurclarınız ne
Sal gitsinMerhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
Bende başak biz koç gibi aslan ve akrep gibi erkek burçları ile anlasamyiz diye düşünüyorum. Tecrübeyle sabit ama sen bilirsinBen başak o koç
ilk buluşmada eriyecek ve hemen cinsel çekim hissedilecek bir ilişki kaç kişiye nasip oluyordur acaba ? Olan da söylemesin zaten kıskanırım vallaYa ben tanıştığim gün erimediysem,günü öpücükle noktalamadiysam zaten olmaz o iş.
Ama şöyle bir şey var,çevremdeki arkadaşlarımdan gördüğüm.
Biraz ilgiye, çokça şirin söze,jeste falan düşmesi kolay oluyor kadınların. Ben nice 'ay yok yaaa onunla olmaz' diyen arkadaşımın 'yaaaaaaaaaaaa çok tatliiii' ya evrildigini biliyorum. Bir de kadınlar genelde gaza gelmeye meyilli oluyor böyle konularda. Ben Arkadaş olarak ne zaman ittirsem hatun kişisini, adamın olumlu ozelliklerini övsem, 'eee naaptiniz?' diye anlattirsam, 'kizim sen aptal misin nasil kaçırırsin' diye gazlasam genelde bir süre sonra sevgili oluyorlar:)
Yani çok keskin şeyler de değil bu gönül işleri.
O yüzden eğer çok flortoz bir insan değilsen,hayatına biri girip diğeri çıkmiyorsa - yani baska bir adaya ulaşma imkanın biraz kisitliysa:) bir iki kez daha görüş. Bak bakalım, nasil olacak
Konunuzdan bağımsız bir şey sorabilir miyim? Profilinizde gelinlik fotoğrafı var ve "777" yazıyor. Çekim yasası ile alakalı mı yaptınız bunu?Merhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
EvetKonunuzdan bağımsız bir şey sorabilir miyim? Profilinizde gelinlik fotoğrafı var ve "777" yazıyor. Çekim yasası ile alakalı mı yaptınız bunu?
Olmaz Net.Merhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
Olmaz.Merhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?