İlk görüşme ve çekim alamama

İlk buluşmamızda karşımdaki kişinin asla bana göre olmadığını düşünmüştüm. İlk ve Son kez görüştük demiştim. Tarzı da tipi de hiç bana hitap etmiyordu. Sonuç olarak 17 senedir beraberiz. Ben ilk görüşte aşık olan biri değilim. Onun beni sevme şekline aşık oldum öncelikle. Ama bir günde olmadı tabi.

Eşimle benim hikayem de öyle 1 sene ye yakın herkes bize birbirimizden bahsetmiş hiç etkilenmedik ikimizde aynı gün parfüm kokusundan etkilendik daha önce de o kadar yakın sohbet etmistik oysaki
Allah ağız tadıyla bir yastıkta kocatsin

Ya ben tanıştığim gün erimediysem,günü öpücükle noktalamadiysam zaten olmaz o iş.
Ama şöyle bir şey var,çevremdeki arkadaşlarımdan gördüğüm.
Biraz ilgiye, çokça şirin söze,jeste falan düşmesi kolay oluyor kadınların. Ben nice 'ay yok yaaa onunla olmaz' diyen arkadaşımın 'yaaaaaaaaaaaa çok tatliiii' ya evrildigini biliyorum. Bir de kadınlar genelde gaza gelmeye meyilli oluyor böyle konularda. Ben Arkadaş olarak ne zaman ittirsem hatun kişisini, adamın olumlu ozelliklerini övsem, 'eee naaptiniz?' diye anlattirsam, 'kizim sen aptal misin nasil kaçırırsin' diye gazlasam genelde bir süre sonra sevgili oluyorlar:)
Yani çok keskin şeyler de değil bu gönül işleri.
O yüzden eğer çok flortoz bir insan değilsen,hayatına biri girip diğeri çıkmiyorsa - yani baska bir adaya ulaşma imkanın biraz kisitliysa:) bir iki kez daha görüş. Bak bakalım, nasil olacak

Neden elektrik alamamanıza bağlı bence, yani tanıştığım kişilerde ilk başta ben de hödük gibi oluyorum geriliyorum ve çok soğuk kalıyorum. Görüştüğünüz kişi gergin miydi? Eğer değilse ve direkt genel hali bu gibi duruyorsa gerek yok birbirinizi yormaya.

Burclarınız ne

Elektrikten öte bence ortak konularınız var mı konuşacak, benzer şeylerden hoşlanıyor musunuz, sohbet edebiliyor musunuz buna bakın.

Belki ilk buluşmada o an gerilmiş olabilir karşıdaki kişi ama ikinci buluşmada rahatlarsa konuşacak şeylerimiz olur anlaşabiliriz diyorsanız devam edin derim.

Ama hani kafa yapınız uymadıysa size ters gelen şeyler, görmezden gelemeyeceğiniz şeyler varsa veya fiziksel olarak hiç beğenmediyseniz ikinciye görüşmenin anlamı yok.

Sal gitsin

ilk buluşmada eriyecek ve hemen cinsel çekim hissedilecek bir ilişki kaç kişiye nasip oluyordur acaba ? Olan da söylemesin zaten kıskanırım valla

Her insanın kafasında beğendiği, belirlediği bir model var aslında. İlk bir kaç görüşmede hatta ilk görüşte bile bunu anlamak mümkün. Örnek veriyorum çok yakışıklı bir adamla tanıştırdılar. İşi ailesi hakkında biraz bilgi edindim. Benim için olumluydu. Görüştüğümüzde pek konuşamadı çekindi vs. Beğenmemiş olsam bir daha görüşmezdim, ama şans verdim. Başka bir örnekte adamın dış görünüşünü çok beğenmedim, aile yapısının uygun olmayacağını düşündüm. İlk görüşmemiz halbuki çok iyiydi. Çok sempatik, donanımlı, maceraperest vs. Çekim olmadı. Şans vermedim. Ama benim acelem yok vaktim bol diyorsanız biraz daha tanımaya çalışın. Eşimle arkadaştık ama birbirimizi çok iyi tanımıyorduk. Kendisi hakkında kızlar arasında hep konuşurduk karakterini beğenirdik. Ama alıp kendime koca yapacak kadar da beğenmiyordum. Her şey spontane gelişti, birbirimizi yakından tanıdık çok sevdik evlendik

Konunuzdan bağımsız bir şey sorabilir miyim? Profilinizde gelinlik fotoğrafı var ve "777" yazıyor. Çekim yasası ile alakalı mı yaptınız bunu?

Olmaz Net.

Olmaz.

Güncelleme bu kişiyle yeniden görüştük 2 gün önce güzel vakit geçirdik aslında hos ve iyi biri. Maddi olarak çok zengin. Mantık olarak bana çok uygun. Alkol içtik sonra öpüştük cilvelestik güzel bir aksam gecirdik cumartesi beraber kahvaltı yapicaz tam olarak duygum yok ama olsun istiyorum kaçırmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…