- 4 Şubat 2022
- 143
- 95
- 23
- 33
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Olmuyorsa olmuyordur, neden kendinizi zorluyorsunuz?Merhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
Düzgün ilişki isteyen günümüzde zor malesef mantigima uyuyor en coktaOlmuyorsa olmuyordur, neden kendinizi zorluyorsunuz?
Duygu da lazım. Karşınızdaki her zaman mantığınıza uyacak şeyler yapmayacak, siz de. İnsansınız. Birbirinizin cins huylarına katlanamazsınız.Düzgün ilişki isteyen günümüzde zor malesef mantigima uyuyor en cokta
Haklisiniz ama zamanla sevebilirmiyim gerçekten çok insanla tanıştım duygusal hissediyorsun düzgün çıkmıyor. Bende bundan dolayı düşünüyorum zamanla belki hissederim.Duygu da lazım. Karşınızdaki her zaman mantığınıza uyacak şeyler yapmayacak, siz de. İnsansınız. Birbirinizin cins huylarına katlanamazsınız.
Zamanla biraz zor, ama istiyorsanız deneyin.Haklisiniz ama zamanla sevebilirmiyim gerçekten çok insanla tanıştım duygusal hissediyorsun düzgün çıkmıyor. Bende bundan dolayı düşünüyorum zamanla belki hissederim.
Benim sonradan etkilendiğim birkaç kişi olmuştu.hatta şu anki sevgilimle bile 5,6 defa ayrılmaya çalıştım elektrik alamıyorum diye.bana kalsa 5,6 defa ilişkimiz bitmişti.şimdi de en ufak bir temasta hareketleniyorum seneler olmasına rağmen.bu tarz günlük hayatta tanımadığımız kişilere biraz daha zaman vermemiz gerekiyor.mesela yüzyüze tanıştığımız birine daha önceki günlerden az çok alışık olduğumuz için daha çabuk o seviyeyi atlayabiliyoruz.haa hiç ilerleme dr kaydedemeyebilirsin tutmamış da olabilir bilemem.ama ne kaybedersin ki.zaten ilişkin yok.birine yakalanma korkun falan da yok.arkadaş gibi beklentiye girmeden görüş birkaç defa daha.en fazla gezmiş, yemiş ,içmiş olursun.Merhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
Şimdi evleneceksen gel'e katılmaktan bir farkı var mı bunun,ben de onu merak ettim.Zamanla biraz zor, ama istiyorsanız deneyin.
Duygusal ilişki ne demek. Diğerleri duygusuz mu oluyorMerhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
Cinsel ilişki isteyen bağlılık sorumluluk istemeyen çok fazlaDuygusal ilişki ne demek. Diğerleri duygusuz mu oluyor
Eee duygusuz olup, sadece cinsellik ya da vakit geçsin diye olanlar da var.Duygusal ilişki ne demek. Diğerleri duygusuz mu oluyor
Merhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?