İlk görüşme ve çekim alamama

Nilnehir111

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
143
95
23
33
Merhaba. Güncelleme bu kişiyle yeniden görüştük 2 gün önce güzel vakit geçirdik aslında hos ve iyi biri. Maddi olarak çok zengin. Mantık olarak bana çok uygun. Alkol içtik sonra öpüştük cilvelestik güzel bir aksam gecirdik cumartesi beraber kahvaltı yapicaz tam olarak duygum yok ama olsun istiyorum kaçırmak istemiyorum....... 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.

Son düzenleme:
Olmuyorsa olmuyordur, neden kendinizi zorluyorsunuz?

Düzgün ilişki isteyen günümüzde zor malesef mantigima uyuyor en cokta
Duygu da lazım. Karşınızdaki her zaman mantığınıza uyacak şeyler yapmayacak, siz de. İnsansınız. Birbirinizin cins huylarına katlanamazsınız.

Duygu da lazım. Karşınızdaki her zaman mantığınıza uyacak şeyler yapmayacak, siz de. İnsansınız. Birbirinizin cins huylarına katlanamazsınız.
Haklisiniz ama zamanla sevebilirmiyim gerçekten çok insanla tanıştım duygusal hissediyorsun düzgün çıkmıyor. Bende bundan dolayı düşünüyorum zamanla belki hissederim.

Benim sonradan etkilendiğim birkaç kişi olmuştu.hatta şu anki sevgilimle bile 5,6 defa ayrılmaya çalıştım elektrik alamıyorum diye.bana kalsa 5,6 defa ilişkimiz bitmişti.şimdi de en ufak bir temasta hareketleniyorum seneler olmasına rağmen.bu tarz günlük hayatta tanımadığımız kişilere biraz daha zaman vermemiz gerekiyor.mesela yüzyüze tanıştığımız birine daha önceki günlerden az çok alışık olduğumuz için daha çabuk o seviyeyi atlayabiliyoruz.haa hiç ilerleme dr kaydedemeyebilirsin tutmamış da olabilir bilemem.ama ne kaybedersin ki.zaten ilişkin yok.birine yakalanma korkun falan da yok.arkadaş gibi beklentiye girmeden görüş birkaç defa daha.en fazla gezmiş, yemiş ,içmiş olursun.

Komik gelecek ama bende eşimden çok fazla elektrik alamamıştım. O kadar kibar ve ilgiliydi ki düşündüm bir şans vereyim dedim. Bir nevi mantık ilişkisi olarak başladı. Daha sonra ilgisine mi yoksa tanıdıkça kişiliğine mi bilmiyorum aşık oldum :) 12 yıldır birlikteyiz, 6 yıldır evliyiz hala çok seviyorum ama bu bir şansta olabilir. Bu yüzden şans verin, vermeyin diyemem tabi.

Duygusal ilişki ne demek. Diğerleri duygusuz mu oluyor

Bende ilk eşimle mesaj ve telefonda konuştuk ses tonu ve konuşma tarzı etkiledi beni. Sonra konuştuk etkilenmedim, arkadaş kalalım dedim. O da arkadaş kalamam ben dedi tamam devam etmeyelim dedi. Sonra ben onun peşinden koştum gibi oldu ama görüştük devam ettik evlendik iki çocuğumuz var olmayacak şeyler olabiliyor

Siz 30 yaşındaymışsınız; çocuk kaç yaşında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…