İlk görüşmede bişey hissetmediğiniz biriyle....

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
İlk görüşmede bişey hissetmediğiniz ne iyi ne kötü nötr kaldığınız biriyle 2. kez görüşür müsünüz, şans verir misiniz? Bu sekilde olup zamanla daha sonra bişey hissedip evlenen veya sevgili olan var mı?

Yoksa ilk görüşmede illa bişey hissedilmeli mi?

İlk görüşmede bişey hissetmediğiniz ne iyi ne kötü nötr kaldığınız biriyle 2. kez görüşür müsünüz, şans verir misiniz? Bu sekilde olup zamanla daha sonra bişey hissedip evlenen veya sevgili olan var mı?

26 yaşıma kadar ilk görüşte aşka inandım. Böyle böyle kaç kişiyi harcadım. Sonra eşimle tanıştım. İlk görüşmede aşırı sıkıcı geldi hiç hoşuma gitmedi. Arkadaşımın ısrarıyla ikinci buluşmaya gittim. Şimdi 2 çocuğumuz var. İyi ki gitmişim o ikinci buluşmaya. Bunu kendimden hiç beklemezdim :olamaz::KK70:

26 yaşıma kadar ilk görüşte aşka inandım. Böyle böyle kaç kişiyi harcadım. Sonra eşimle tanıştım. İlk görüşmede aşırı sıkıcı geldi hiç hoşuma gitmedi. Arkadaşımın ısrarıyla ikinci buluşmaya gittim. Şimdi 2 çocuğumuz var. İyi ki gitmişim o ikinci buluşmaya. Bunu kendimden hiç beklemezdim :olamaz::KK70:

Sonra yani aşık oldunuz?

Böyle şeyleri kendi içinizde çözmeniz gerekirken neden başkalarına soruyorsunuz hiç anlam veremiyorum. Ben görüşürüm desem görüşecek, asla görüşmem desem görüşmeyecek misiniz?

Hayır fikir danışıyorum...şans vermeli mi vermemeli bosuna karsıdaki insanı ümitlendirmek mi olur mesela ilkinde bişi hissesilmezse...siz neler yasadınız mesela görüştüklerinizle bu konuda

Aracı olanların isteği ile ilk görüşmede bir şey hissetmedim diye istemiyorum dediklerim oldu ve Aracı olan kişilerden azar yedim 😂 ilk görüşmede anlaşılmaz hemen elektrik alamazsın en az üç dört kez görüş dediler 😊😊

Ee naptın görüştün mü sonuc ne oldu?

Hayır fikir danışıyorum...şans vermeli mi vermemeli bosuna karsıdaki insanı ümitlendirmek mi olur mesela ilkinde bişi hissesilmezse...siz neler yasadınız mesela görüştüklerinizle bu konuda

Ben öyle tanımadığım insanlarla görüşmedim hiç. Zaten tanıdığım, çevremde olan, arkadaşım olan insanlarla ilişki yaşadım.

Ayy bu ben degil mi ya 😂 hayatta bakmam ben sana ddim 3 uz cocugum oldu 😂

İlk görüşmede hiçbişey hissetmedim.ikincide de. Üçüncüde evlenme teklif aldım bir ay içinde nişanlandık.nikahta keramet vardır dedim,düğünden bir ay önce nikah yaptım. Halen daha bişey hissetmedim. Neyse daha olan oldu dedim. Şimdi evliyiz. Acaba ben kime ne iyilik yaptım hangi yetimi sevindirdim diyorum. Aşk mı bilmiyorum ama sabah işten eve gidinceye kadar özlüyorum göğsünde uyumak kadar güzel bişey yok. Yüzümde şapşal Bi sırıtma dilimde yaradana Kurban şarkısı ♥️

Ben birkac kere gorusme taraftariyim. Ilk gorusmede insanlar utangac ve cekingen olabiliyorlar. Tam iclerini acamiyorlar. Ama 4. 5. seferden sonra o isin olup olmayacagi anlasilir. Ben kendi acimdan ilk gorusmede birseyler hissedememissem sonradan da hissedemiyorum. Ama yine de tekrar tekrar sans verdiklerim oldu sirf emin olabilmek icin. Bence bir kere daha sans verebilirsiniz.

Ben elektrik almadığım hiç kimseyi hayatıma sokmadım . İlk görüşmede elektrik aldığımla evlendim . Sonrada boşandım .

İlk görüşmeye giderken olmaz ama yine de aracılar ayıp olmasın diye gittim ne olumlu ne olumsuzdum ikinci de mantıken olur diye devam ettim 1.5 ayda nişanlandım 6 ay da da evlenmiş olduk. Son ana kadar hep acaba vardı ama birşeyler devam etmeme neden oldu. Yeni evliyiz ama adamın yüzüne bakmak bile huzur veriyor çok şükür oda üstüme titriyor. Düşünüyorum başka biri olur muydu? Evet belki olurdu ama böylesi olmazdı iyi ki o❤️

Back
X