Merhaba kızlar bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Hafta sonu bir haftadır telefonla görüştüğüm kişiyle tanıştık. Bana göre görüşme olumlu geçti, şahsen ben etkilendim. O da görüşme boyunca benim yaşadığım yere sık sık geleceğini falan söyledi. Neyse görüşme bittikten sonra bana mesaj gönderdi, güzel bir gündü diye. Ardından eve gidince yazdı, sonra bana eve gidip gitmediğimi, en son da iyi geceler ama sürekli yazmıyor sanki aklına gelmişte öyle mesaj gönderiyor gibi. Dün gece de hadi yat uyu artık sabah işe gideceksin, uyursun bak işte diye mesaj göndermiş. Aramak istese arar diye düşünüyorum ama arada bir iki mesaj atıp geçiştiriyor gibi geliyor. Bugün mesaj göndermedi. Ben ona şöyle bir mesaj göndermek istedim, ya düşüncen ne bu konuda diye sormak ya da ben olumluydum nedense senin de öyle olduğunu sandım ama anladığım kadarıyla sen bu konuda olumlu düşünmüyorsun, senin işini kolaylaştırmak istedim, kendini zorunlu olarak bir şey yapıyormuş hissetme, tanıştığımıza memnun oldum.. Arkadaşım bir şey yazma bırak diyor ama bir taraftan onu düşüncesini de merak ediyorum, düşünmek istemiyorum daha fazla öyle mi böyle mi diye. Siz olsanız ne yapardınız?