• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk görüşmeden sonra onun niyetini hala anlayamadım.

magnolian

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
51
21
3
39
Merhaba kızlar bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Hafta sonu bir haftadır telefonla görüştüğüm kişiyle tanıştık. Bana göre görüşme olumlu geçti, şahsen ben etkilendim. O da görüşme boyunca benim yaşadığım yere sık sık geleceğini falan söyledi. Neyse görüşme bittikten sonra bana mesaj gönderdi, güzel bir gündü diye. Ardından eve gidince yazdı, sonra bana eve gidip gitmediğimi, en son da iyi geceler ama sürekli yazmıyor sanki aklına gelmişte öyle mesaj gönderiyor gibi. Dün gece de hadi yat uyu artık sabah işe gideceksin, uyursun bak işte diye mesaj göndermiş. Aramak istese arar diye düşünüyorum ama arada bir iki mesaj atıp geçiştiriyor gibi geliyor. Bugün mesaj göndermedi. Ben ona şöyle bir mesaj göndermek istedim, ya düşüncen ne bu konuda diye sormak ya da ben olumluydum nedense senin de öyle olduğunu sandım ama anladığım kadarıyla sen bu konuda olumlu düşünmüyorsun, senin işini kolaylaştırmak istedim, kendini zorunlu olarak bir şey yapıyormuş hissetme, tanıştığımıza memnun oldum.. Arkadaşım bir şey yazma bırak diyor ama bir taraftan onu düşüncesini de merak ediyorum, düşünmek istemiyorum daha fazla öyle mi böyle mi diye. Siz olsanız ne yapardınız? :(

Bence mesajları hep ondan bekleme sen bir mesaj at ya da ara. Sonra baktın ki yine aynı hiç bir şey yapma bence. Belki senden emin olamamıştır çekiniyordur. Bilemeyiz..

Ben olsam 1 haftadır telefonla konuştuğum adama karşı bu derece beklentiye girmem.

1 haftada ne bekliyorsunuz? Bırakın akışına, arayıpta adamın bi tarafını kaldırmayın.
Bir haftada bir şey beklemiyorum tabiki ama insan karşı tarafa ilgili olunca ister istemez merak ediyor.

Bence mesajları hep ondan bekleme sen bir mesaj at ya da ara. Sonra baktın ki yine aynı hiç bir şey yapma bence. Belki senden emin olamamıştır çekiniyordur. Bilemeyiz..
Mesaj gönderiyorum cevap veriyor, ama ben de ona net bir şey ifade etmedim. Mesela senin olduğun yere sık sık gelirim artık falan dedi, ben gel demedim, o an atlamak istemedim. Şimdi benim tavırlarıma, istekli olup olmama mı bakıyor yoksa gerçekten kendisi mi istemiyor onu merak ediyorum sadece.

diğer yorum yazan arkadaşlara katılıyorum. siz çok beklenti içine girmişsiniz. buluşup görüşmüşsünüz o orda kalsın daha fazla üstelemeyin bence. olacağı varsa olur kısmetinizse sizi bırakmaz zaten. ama böyle bir mesaj atmak karşı tarafı olumsuz etkileyebilir. belki o sizle yavaş yavaş görüşüp tanımak istiyordur kim bilir

Mesaj gönderiyorum cevap veriyor, ama ben de ona net bir şey ifade etmedim. Mesela senin olduğun yere sık sık gelirim artık falan dedi, ben gel demedim, o an atlamak istemedim. Şimdi benim tavırlarıma, istekli olup olmama mı bakıyor yoksa gerçekten kendisi mi istemiyor onu merak ediyorum sadece.

Iste 1 kere sen ara. Aramadan bilemezsin. Baktın değişen bir şey yok yoluna devam edersin sen de. Karşınızdaki de bir insan ve onun da çekinceleri olabilir. Biraz empati.

Beklentiye girdiğimden değil, insan sadece net bir şeyler elde etmek istiyor, onun düşüncelerini bilmek istiyor.

işte aynı şeyi o da bilmek istiyor siz net cevaplar vermemişsiniz ki adamdan netlik bekliyorsunuz..
adam bulunduğunuz yere sık sık gelirim demiş sevinirim diye cevap yazmak çok mu zor birşey hem niyetinizde belli olmuş olurdu..

Bırakın birşeyler olacaksa spontane gelişsin.bir erkek olsam ilk görüşmede görüştüğüm kişi mesafeyi korumasa 2. Defa muhatap olmam. Hoş bu 2 cins içinde geçerli.

Mesafeyi korumamak derken, gereksiz adımlar, hızlandırılmış samimiyet gibi.

Beklentiye girdiğimden değil, insan sadece net bir şeyler elde etmek istiyor, onun düşüncelerini bilmek istiyor.

İyi de adam sizi sadece 1 kere görmüş, kafasında bir kere görerek net bir şey oluşması zor. Sizin kafada net bir şey var mı ki? Sadece 1 kez görerek?

Acele etmeyin, birbirinizi tanıyın. Siz adamı tanımak istemiyor musunuz, direkt nişanlanmak mı istiyorsunuz nedir anlayamadım.

Back
X