• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk görüşte aşk diye bir şey var mı?

Puhahha delisin :60:
Bence annemin deyimi ile sizin nikahınız gökyüzünde kıyılmış senin de ağzın dilin bağlanmış ona karşı :1:

Bu neeee, bir huyumuz da benzede bir huyunu da sevsem keza oda öyle.

Neyimi sevdim derim yanacak başım varmış der. Varya 180 derece zıt tipleriz. Tedavideyken hep dedim biz çocuk için bir araya getirilmiş insanlarız, bu çocuktan birşey:34: olacak yoksa başka ortamda karşılaşsam pabuçsuz kaçarım o derece farklıyız :)))

Ama severim keratayı

Sen şanslıymışsın.
Ve her zaman kendin olman iyi olacak diye birşey yok yazık ki.
İlk aşkım,platonikti.Bir gördüm vuruldum!
9 ay uzaktan uzaktan bakışmalar flörtleşmeler filan.İlerisi gelmedi,yok açılmadı .:50::50:Ben feci yakmıştım abayı:5::5:
Koç kızıyım ya, aşk artık içimi yakmaya başladı dayanamadım açıldım:26:
O benim gözlerimin içinde kaybolan adam ben sana birşey hissetmiyordum ki sen kendi kendine gelin güvey oldun dedi:14::14:
O kalp acısını ömrüm boyunca taşıyacağım:ssz::ssz::ssz::ssz:

Uzaktan bakıştığın adamın gözlerinde kaybolduğunu nasıl anladın ki? :26:
Benim bir arkadaşım vardı koç burcu. O da hoşlandığı çocuklara açılmadan edemezdi.
Sonu genelde hüsran oluyordu. Çünkü yanlış anlıyordu hemen her şeyi. :s

İlk görüşte olan şeyin adı aşk değil de büyük bir etkilenme bence.
Sonradan aşk, sevgi, hayranlık falan oluyor. :97:

Madem hastanede doktor, git hasta olarak. Öyle tanış. :s Gidemez misin?

bak onu hiç düşünmemiştim:) bn direk bi bahane bulup eklesemmi diye düşündüm ama bahane bulamadım:(

bak onu hiç düşünmemiştim:) bn direk bi bahane bulup eklesemmi diye düşündüm ama bahane bulamadım:(

Faceten eklemek çok basit bir hareket bence. Git yüzünü görsün. Konuş. Belki konuştuğunda etkilenmeyeceksin.

Bu neeee, bir huyumuz da benzede bir huyunu da sevsem keza oda öyle.

Neyimi sevdim derim yanacak başım varmış der. Varya 180 derece zıt tipleriz. Tedavideyken hep dedim biz çocuk için bir araya getirilmiş insanlarız, bu çocuktan birşey:34: olacak yoksa başka ortamda karşılaşsam pabuçsuz kaçarım o derece farklıyız :)))

Ama severim keratayı
Kerata?
:60:
Uzaktan bakıştığın adamın gözlerinde kaybolduğunu nasıl anladın ki? :26:
Benim bir arkadaşım vardı koç burcu. O da hoşlandığı çocuklara açılmadan edemezdi.
Sonu genelde hüsran oluyordu. Çünkü yanlış anlıyordu hemen her şeyi. :s

Ben 25 yaşındaydım o zaman çocuk değildim.:34:
O benim müdürümdü ben sekreterdim, benimle çok muhatap olurdu.Konuşurken susardı dakikalarca bakışırdık.Dalga geçmiyordum komik gelebilir ama öyleydi.:1:
Oda benden hoşlandığını söylemişti zaten sonradan, lafta kalan birşey değildi sadece.. O verdiğim sadece bir örnekti.
Çok dengesiz bir tipti en son bu kadar olan bitenden sonra bana sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun dedi :27:
Nihayetinde ayrılırken hakkımı helal etmemi filanda istemişti ama etmedim..

Son düzenleme:
Maşşallah çok güzel bir hikaye.Allah nazardan saklaısn:nazar:

bir şekilde seni farketmesini sağlamalısın ama bence asla ilk adımı atan teklif eden olma :26:

Sen şanslıymışsın.
Ve her zaman kendin olman iyi olacak diye birşey yok yazık ki.
İlk aşkım,platonikti.Bir gördüm vuruldum!
9 ay uzaktan uzaktan bakışmalar flörtleşmeler filan.İlerisi gelmedi,yok açılmadı .:50::50:Ben feci yakmıştım abayı:5::5:
Koç kızıyım ya, aşk artık içimi yakmaya başladı dayanamadım açıldım:26:
O benim gözlerimin içinde kaybolan adam ben sana birşey hissetmiyordum ki sen kendi kendine gelin güvey oldun dedi:14::14:
O kalp acısını ömrüm boyunca taşıyacağım:ssz::ssz::ssz::ssz:

Gerçi şöyle bir şey var.O 4 ay uzaktan izlemiş beni,ben hiç görmemiştim onu.

Platonik aşkıymışım.:17:

4.ay sonunda beni görmediği bir yerde ben onu gördüm.

Ben de onun platoniği olduğumu bilmeden sevdim onu 2 ay.:17:

Sonra kesişti yollar.:nazar:

Ben 25 yaşındaydım o zaman çocuk değildim.:34:
O benim müdürümdü ben sekreterdim, benimle çok muhatap olurdu.Konuşurken susardı dakikalarca bakışırdık.Dalga geçmiyordum komik gelebilir ama öyleydi.:1:
Oda benden hoşlandığını söylemişti zaten sonradan, lafta kalan birşey değildi sadece.. O verdiğim sadece bir örnekti.
Çok dengesiz bir tipti en son bu kadar olan bitenden sonra bana sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun dedi :27:
En son hakkımı helal etmemi filanda istemişti ama etmedim..

Hmmm tam bi pislikmiş o zaman. Zaten hoşlandığını söylüyorsa nasıl kendi kendine gelin güvey olmuşsun diyebiliyor. İlginç. :S Dengesiz.

İlk görüşte aşk var mı yok mu bılemıycem ama ben senın yerınde olsaydım ;
Faceden eklerdım kabul edersede onu gördüğümü ve hosuma gıttığinı acıkca soylerdım.
Eğer nasibse zaten bişeyler başlar değilse de kendı bılır
En azından keşke dememiş olursun.

Hmmm tam bi pislikmiş o zaman. Zaten hoşlandığını söylüyorsa nasıl kendi kendine gelin güvey olmuşsun diyebiliyor. İlginç. :S Dengesiz.

Aşığım diyince havalara giriyor erkek milleti.
Mümkünse ondan tam emin olmadan duyguları belli etmemeli bence.
Bilmiyorum, şahsi fikrim ve tecrübelerim bunu söylüyor bana.. :50::50:

msj tekrarı....................................

Son düzenleme:
İlk grşte birisinden hoşlanırsınya bir intiba oluşur bnmde aynen öyle oldu. Adını dahil bilmiyordum, çok sonra öğrendim oturduğum sitenin misafirhanesinde kalmış bir süre, tayinle gelmiş burada bir hastahanede doktormuş. Böylece adını,soyadınıda öğrenmem kolay oldu hastahanenin sitesinden buldum. İlk aklıma gelen facebook oldu belki bir bilgiye ulaşırım diye adını yazar yazmaz çıktı karşıma en azından korktuğum gibi evli değilmiş. Benimkisi sadece bir hayal bundan sonrada elimden bişey gelmez o beni tanımıyor bile ekleyemeyeceğime görede, eklesemde ne diyeceğimki bni tanımıyor bile... En azından nasıl birisi olduğunu merak ediyorum keşke tanıma fırsatım olsaydı sizlerinde başına bu tür bişey geldimi yada gelseydi siz nasıl bir yol izlerdimiz şimdiden tşk ederim.

ne doktoruymuş ki hasta olarak gitsen tanışabilirsin belki.

Keskinlikle var!
Ben eşimi ilk gördüğüm saniye aşık oldum o bikaç saniye içinde her zerreme ordu ile kuşlar girdi girdi çıktı sanki:))
ve yanımda ev arkadaşım vardı okula derse yetişiyorduk ona dedim ben bu adamla evlenirim bak gör diye,o gün akşama kadar gülmüştü bana bakıp bakıp:))
hala konusu açılınca muhabbetini yaparız arkadaşımla,valla dediğini yaptın helall arkadaşımaaaa der...
eşimde aynı şekilde anlattığında seni gördüğümde içim ürperdi nabzım yükseldi diyor...
şimdi o bi çift böcük göze sahibim♥

evet var ben onu ilk ünv.de görmüştüm ve o an vurulmuştum şişkoya. çok güzel zaman geçirdik sevgiliden öte kankaydık ama çok farklıydı her şeyimiz

2 yıl çıktık, onunla sonumuz olmadığını anlayınca bitirdim. içimde hiç pişmanlık yok iyi ki yaşadık ve iyi ki bitirdim

muayene olma bahanesiyle gidip konuşun. belki göründüğü gibi değildir

ve bekar doktorların çoğunun hayatında bi sürü kız olur. bunu unutmayın

böyle bişey yaşadım ama şimdi emin değilim aşk olduğuna, daha çok etkilenme gibiydi dünyada gördüğüm en güzel şey gibiydi, ilk aşkım hüsranla bitti, şimdiki eşimle 2003'ü 2004'e bağlayan yılbaşı günü tanıştık dersanede, gece boyu mesajlaştık ama duygu yoktu bende, kalbim kırıktı, buruktum dersane biter ayrılırız diyodum, kendisinede aynen böyle söyledim istersen şimdi bırak beni dedim daha zamanım var dedi, iyikide bırakmamış beni, zamanla aktı içime, nasıl oldu ben bile anlayamadım halada anlamıyorum, 9 sene flört döneminden sonra 3 ay önce evlendik, dilerim ömrümün son gününe kadar onunla olurum, yemyeşil gözlerine bakarım,Allah herkesi sevdiğine bağışlasın...

Back
X