• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk görüşte aşk diye bir şey var mı?

valla varsa da bana denk gelmedi :) gecen bi arkadasin odul alacagi bi yemege gidiyoduk toplu sekilde servis aldi hepmzi biri bindi servise bianda cocukla evlencegim falan gecti aklimdan cok begendim hatta 2 hafta faceden takip ettim. Evlenmis bosanmis olmasi da durdurmadi duygularimi sonra kizdim kendime noluyo bu kadar diye ama aklimdan cikmadi. En sonunda dayanamadim ortak birine agzini aramasini soyledim.once takintili biri o bosver dedi sonrada Gorustugu varmis dedi. Pehh zaten banada oylesi denk gelir hep. Ama sen bence once bi dedikleri gibi hasta olarak git ama dikkatini cekecek bisey yap. Cunku doktorlar genelde hastalara bakmaz dikkatllice. O yuzden esprimi yaparsn naparsn bilmem ama bisey yap :)

İlk grşte birisinden hoşlanırsınya bir intiba oluşur bnmde aynen öyle oldu. Adını dahil bilmiyordum, çok sonra öğrendim oturduğum sitenin misafirhanesinde kalmış bir süre, tayinle gelmiş burada bir hastahanede doktormuş. Böylece adını,soyadınıda öğrenmem kolay oldu hastahanenin sitesinden buldum. İlk aklıma gelen facebook oldu belki bir bilgiye ulaşırım diye adını yazar yazmaz çıktı karşıma en azından korktuğum gibi evli değilmiş. Benimkisi sadece bir hayal bundan sonrada elimden bişey gelmez o beni tanımıyor bile ekleyemeyeceğime görede, eklesemde ne diyeceğimki bni tanımıyor bile... En azından nasıl birisi olduğunu merak ediyorum keşke tanıma fırsatım olsaydı sizlerinde başına bu tür bişey geldimi yada gelseydi siz nasıl bir yol izlerdimiz şimdiden tşk ederim.

Ilk görüsteki begeni "ask" degilde hoslanma olabilir diye düsünüyorum.
Gönül islerinde temkini elden birakmamak en iyisi, ki doktorlar sosyal
ve egosu sisik insanlardir dolayisiyla kalp kirma potansiyelleri yüksek.

Beni tanımıyor demişsin. E tanıt o zaman nereden bilecek adam?

İlk görüşte aşk tabii ki var.Hem karşılıklı olursa,tadından yenmez :)
Platonik olursa epey sancılı olabilir.

Ancak bir doktora,hasta "kılığında" yaklaşmak pek doğru değil diye düşünüyorum.
Hastası olunca,kafadan kaybedersin.Malum,meslek etiği...

İlk görüşte aşk elbette var :)

Bizimki de öyleydi ve karşılıklıymış ,
fakat bunu tam 1 yıl sonra ögrendik :)

Şimdi 8 yıllık evliyiz :)

İlk görüşte aşk tabii ki var.Hem karşılıklı olursa,tadından yenmez :)
Platonik olursa epey sancılı olabilir.

Ancak bir doktora,hasta "kılığında" yaklaşmak pek doğru değil diye düşünüyorum.
Hastası olunca,kafadan kaybedersin.Malum,meslek etiği...

Hastasıyla evlenen doktorlar var. Ne alakası var meslek etiği falan ... :S
Ayrıca aşk bu ya. Hoşlanmış, istediği gibi yaklaşabilir. :D
Ne olacağı bilinmez. :ssz:

hasta olarak yaklaşırsan herzamann hastası gözü ile bakılırsın birşeyler olsun istiyorsan onunla karşılaşabileceğin saatleri ayarlayıp eline senin için düşmesinde önemli olmayan birşeyi alıp onu yolda gördüğünde başını eğip yani yere bakar vaziyette ona doğru yüreceksin sanki dalmışsın görmemişsin gibi dank diye çarpacaksın ve elindekini düşüreceksin özür dileme pardon falan bundan ileri gitmek yok oda düşürdüğün şeyi toplamaya yardım edebilir daha sonra 1-2 hafta sonra yine çarpışıyorsun ve bu sefer konuşmaya geçiyorsun aaa yine siz falan filan gibi bu şekilde kendiside şaşırır sürekli bu kız karşıma çıkıyor vs vs:52:

Bence hastası siz olmayın, yakın bir arkadaşınızı ayarlayın onun için gidin ama siz de görünün ne bileyim espri yapın ya da bir şekilde dikkatini çekin. Aklınıza takılan birşeyler sorun mesela sizinle konuşmasını sağlayın, olmadı öyle bir soru bulun ki o anda cevap verip geçemeyeceği birşey olsun mesela onun sizi aramasını ya da sizin onu arayıp sormanızı sağlayan. Onun araştıracağı birkonu gibi..Aklıma şiimdi birşey gelmedi ama eminim düşünülse bulunabilir..Bunlar benim görüşüm tabii.

ben olsam facebooktan eklerdim, tabi sizi tanımak istiyorum vs. demezdim ama bir yolunu bulurdum eminim :) denemek lazım

var zaten ben soyle dusunuyorum cogu insan asık olmuyor hoslanıyor sonrada sevgiye donusuyor aşk hoşlanmaktan daha ote daha heyecanlı bir olay insanlar ilk hoslanır zamanla sever ama aşık olmak bence hayatta bir kere olur ve oda ilk goruste olur zaten farklılıgı burda

Son düzenleme:
İlk görüşte yaşadığım ve devam eden birşey var adı aşk mı bilmiyorum sanırım öyle.İlk gördükten sonra keşke yine karşılaşsak,yine görsem dediğim çok oldu,kalbim hızlı atmaya başladı,heyecanlanmaya başladım.Bir süre sonra ismini öğrendim,facebooktan aradım buldum (hoşlandığım biri olsa veya beğendiğim bu kadar çabaya hayatta girmezdim) ve hiçbir zaman yapmam dediğim şeyi yapıp sevdiğimi söyledim.Söylediğim şahsında parmağında ne yüzük vardı,facebookunda ilişki durumuda yok yazıyordu.Sonra ne mi oldu?Adam bana nişanlı olduğunu söyledi sonrasında facebookta ilişki durumunu düzeltti ve beyimiz yüzük takmaya başladı,facebooka da nişanlısıyla fotoğrafını ekledi.Tabi bu durumda hemen onu facebooktan sildim,özürümü diledim,bilseydim sizi asla eklemezdim vs.O dönem nasıl kötü olmuştum,gururum nasıl kırılmıştı hala öyle çünkü hala onu görüyorum ve muattap olmak zorunda kalıyorum.Duygularımı bitirmeye çalışıyorum,inşAllah'ta başarılı olurum.Bir daha aşık olabileceğimide düşünmüyorum.İnsan ömründe bir kere aşık olur sözüne inananlardanım.İleride sevgilim olursada aşık olduğum için değil karakterinin iyiliği,dürüstlüğü bana sevgisi için sevgili olurum heralde.
Neyse bence sizde bir şekilde kendinizi ona göstermeye çalışın.Nerelerde karşılaşıyorsanız oralara sık gidin,baktınız olmuyor hastası olarak gidin test amaçlı gitmiş gibi yapın.Şansınızı deneyin en azından sonradan pişman olmamak için.

Son düzenleme:
Ben kimseye ilgi duyamıyorum nedendir bilmem:26: İlla biri gelip bana benden hoşlandığını vs söylemeli, anca öyle o kişiyi düşünürüm...

Pek duygusal biri olmadığımdan kaynaklı sanırım, hayatımda daha birine (dizi oyuncuları, hocalar vs de dahil) aaa çok yakışıklı falan da demedim ama böyle etkilenmeler çevremde de oluyor, duyuyorum, istediğine kavuşanlar da yok değil (: Ama ilginç işte :8:

Nasibinizse olur zaten.Bazen insan kukuman kuşu gibi oturmak yerine fırsatları kendisi yaratmalı :34: ..Sizi görmesi açısından madem doktormuş muayenehanesine gidin..

Back
X