• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk görüşte aşk diye bir şey var mı?

ilk görüşte aşk vardır elbet ansızın yakalar seni birde karşılıklı olursa yemede yanında yat :1::1::1::1:

bu ilk görüşte aşk mı bilmem ama eşimi ilk gördüğüm anda bir toplantıdaydık ve ben o anda yanımdaki arkadaşıma dönüp;

"evlenirsem bu adamla evleneceğim" demiştim..kız donup kalmıştı :))

şimdi 7 yıllık evli ve iki tane çocuğu olan bir çiftiz :)

bu nasıl 6.his kuvveti :))) pessss :)))) mutluluğunuz daim olsunn canım ;):nazar:

Son düzenleme:
Tabi ki ilk goruste ask var ! (test ettim onayliyorum) ... ben de kocama ilk goruste asik oldum ki onumuzde ne engeller vardi hepsini astik simdi evliyiz ve dunyalar guzeli bir kizimiz var. Tanistigimizda kuçuk bey baska bir kizla evlenmeyi dusunuyordu ve benim de erkek arkadasim vardi, anlasilan ikimizde beraber oldugumuz kisiye asik degilmisiz ki birbirimizi gorunce/taniyinca inanilmaz soguduk sevgililerimizden. Ben zaten hemen sevgilimden ayrilma karari aldim, artik onunla olmam imkansizdi, o çok zor karar verdi ve çunku her ne kadar o kisiye asik olmasada iyi biri oldugunu dusunuyordu, evleneklerini soylemisti ve onu uzup hayal kirikligina ugratmak istemiyordu. Kararinda ozgurdu ve ne olursa olsun saygi duyacaktim ne yaptiysada benden (yeni tanidigi ben) vazgeçemedi, gece, gunduz, uykuda bile aklinda ben varken onunla evlenemezdi ve aylarca kendini hirpaladiktan sonra ayrilma karari aldi... Bugun en dogru karari aldigini dusunuyor eski kiz arkadasi da evlenmis diye duyduk... ilk goruste asik olunca da birden sanki zaman duruyor, hiçbisey duymuyosun, kalp atislarin hizlaniyo ve sadece onu goruyorsun yaninda biri varsa farketmiyosun bile, onu seyrederken eriyosun resmen butun bunlar bi kaç saniyede oluyor galiba ve o andan itibaren aklindan çikmiyo... uykuda bile aklinda o var, uyanir uyanmaz aklinda o, ben yemeden içmeden kesilmistim inanilmaz zayiflamisyim... :1:

Bu arada ilk goruste askin oldugunu bilim de soyluyo ;)

olabilir de olmayabilir de. büyük şans gerektirir.
senin onu beğendiğin gibi onun da seni beğenmesi ve uzun sürebilmesi için de karakter uyumu olması lazım.
burdaki güzel örnekleri görüp de gaza gelme bence. burdakiler hep lise anılarını anlatmışlar ama 30 yaşına gelen bi adam ilk görüşte aşık olmaz bence.

Aşık olmak için saniyenin beşte biri kadar bir sürenin yeterli olduğunu ortaya koyan Syracuse Üniversitesinden bir grup bilim adamı, insanların aşık olduklarında kendilerini mutluluktan bulutların üstünde uçar gibi hissetmelerinin nedenine de açıklık getirdi.

Profesör Stephanie Ortigue başkanlığındaki ekip tarafından yürütülen araştırmaya göre, aşık olan bir kişinin beyninin 12 ayrı bölgesi, oksitosin, adrenalin ve dopamin gibi keyif verici kimyasal maddeleri salgılamak için koordinasyon içinde çalışıyor.

Araştırmanın sonuçlarının akla getirdiği "O halde insan kalbiyle mi sever yoksa beyniyle mi" sorusunu yanıtlayan Ortigue, bunun aldatıcı bir soru olduğunu belirterek, "Ben beyniyle olduğunu söylerdim. Ancak kalbi de işin içinde, çünkü bu karmaşık duygu, beyinden kalbe ve kalpten beyine giden bir sürecin ürünü. Kalbimizde görülen bazı belirtiler, beynimizden kaynaklanıyor olabilir" dedi.

Araştırma, aşkın bilimsel bir temeli olduğunu da doğruluyor.

İlk grşte birisinden hoşlanırsınya bir intiba oluşur bnmde aynen öyle oldu. Adını dahil bilmiyordum, çok sonra öğrendim oturduğum sitenin misafirhanesinde kalmış bir süre, tayinle gelmiş burada bir hastahanede doktormuş. Böylece adını,soyadınıda öğrenmem kolay oldu hastahanenin sitesinden buldum. İlk aklıma gelen facebook oldu belki bir bilgiye ulaşırım diye adını yazar yazmaz çıktı karşıma en azından korktuğum gibi evli değilmiş. Benimkisi sadece bir hayal bundan sonrada elimden bişey gelmez o beni tanımıyor bile ekleyemeyeceğime görede, eklesemde ne diyeceğimki bni tanımıyor bile... En azından nasıl birisi olduğunu merak ediyorum keşke tanıma fırsatım olsaydı sizlerinde başına bu tür bişey geldimi yada gelseydi siz nasıl bir yol izlerdimiz şimdiden tşk ederim.

İki kişi birbirini severse; sevgi olur Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur İKİSİDE SEVER LAKİN KAVUŞAMAZSA : EFSANE OLUR***

ah ahhhhhhh olur olur 2 kere oldum ben ama ıkısınede kavuşamadım biri doktordu biri taaaaa uzaklardaydı onlarda b ana aşık oldular karşılıklıydı ama hep zamanlamamız yanlıştı anlıyosun zaten ılk tanıştıgında o heycanı sende duyuyosun oda duyuyo işte ozaman güseloluyo ilkınde anladımda ıkıncısınbde umutsuz vakaydı benım için dügnüne 15 gün kala oda bende itiraf ettık ama nafıle kurtulamadı evlenmek zorunda kaldı gec olmadan bişiler yap bence

İlk görüşte aşk var bence .
Ben sevgilimi 10 yıl önce gördüğümde çok etkilenmiş çok beğenmiştim aşık olmuştum :)
Dış görünüş çok önemli benim için kendisi de çok yakışıklı anında kapılmıştım ona , o da benden çok etkilenmişti , birbirimizden gözlerimizi alamaz , saatlerce öylece bakışırdık :))
Hala daha öyledir mesela , o heyecanımız aynen devam ediyor .
Buluşacağımız zaman elimiz ayağımız titriyor :))
Aşk insanın karşısına bir kez çıkar derler , buna inanıyorum .
İnsan bir kez aşık olur gerçekten ve arada tutku , bağlılıkta olursa ömür boyu mutluluk devam eder :KK200:

Back
X