İlk görüşte aşka inanır mısınız?

Ben ilk goruste ask'a inanmiyorum. Ilk goruste cok buyuk hoslanti ve o hoslanti sevgiye donusup ve ask'tan daha uzun omurlu olan sevgiye inaniyorum :KK200:

Burda inanmam diyenler gibiydim bende olmaz öyle şey derdim. :KK70: Ama çalıştığım yerde nişanlımla ilk defa karşılaşınca dona kaldık ikimizde.Beni bi heyecan bastı nefes alıp verişim hızlandı.Elim ayağım titriyordu. :KK70: o zaman anlamamıştım tabi bunun aşk olduğunu.Oda aynı şeyleri yaşamış.Hatta iş yerimden çıktıktan sonra “Allahım ne olur evleneceksem bu kız olsun başkası olmasın”demiş.Bunları düşünürken arabayı kaldırıma çarpmış falan. :KK70:Aşk dediğimiz şey zamanla yerini sevgiye bırakıyor bence. Çok şükür şimdi düğüne gün sayıyoruz :)

Ben ilk goruste asik oldum ama sizinki sadece hoslanti ve hormonlar sanirim

Cunku insan ilk goruste asik olunca sizin gibi sakin sakin anlatamaz bunu , o bambaska bir duygu , yildirim carpmisa donuyor insan
Oyle manyak birsey ki nefes alamiyor insan bir sure

o ilk goruste , biz yaklasik 5 dakika konusmadan birbirimizin gozlerine bakmistik , en sonunda yanimdaki arkadasim durtmustu beni noluyo la size diye 😂😂
Zaten o andan sonra da 5 sene hic ayrilmadik birbirimizden
Çok güzel.. Peki o ne yaptı bakakaldı size herhalde🤩

aşk mı değil mi anlamanın yolu şu:

gözünde şunu canlandır; o başkasını sevse ve sevdiğiyle evlense, onun adına (için yana yana da olsa) mutlu mu olursun. yoksa ondan nefret edip kin mi tutarsın.

birincisiyse aşıksın.
ikincisiyse değilsin.

Maalesef günümüzde insanlar; karşı cinse duyduğu beğeniyi, arzuyu, şehveti, güzelliğe/yakışıklılığa meftun olmayı vs.. aşk sanıyor.

AŞK çok farklı bir şey. günümüzde çoğu kişi anlamını bilmiyor.

Ben inanırım
Var öyle birşey

Inanmam.

Birinin fiziğini çok beğenmekle aşk ayrı Şeyler.

Back
X