Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ne güzel bu duygular normal tabii görmek istemeniz bence bir daha görürseniz slm verin o devamını getirir diye umuyorumEveet dün 4 yıl önce tanıdığım biri çıktı karşıma.
İşyerinde çalışırken sohbet ederdik ama numaramı istediğinde veremem demiştim o dönem seviyeliydik.
Nedense görünce heyecanlandım birden.
Oda beni gördü ve dondu kaldı 2 dakika kadar gözleri parladı.
Bugün işyerine yine gittim oradaydı.
Benim oraya gideceğimi öğrenmiş ondan durmuş büyük ihtimalle.
Ama tabiki hala numara alma durumu yok.
Tekrar görmek istiyorum onu normal mi bu
Birdaha ne zaman karşılaşırız orası meçhul
Acaba 4 yılda evlenmiş midir ki kafamda deli sorulaaaar...
Konuşuyoruz zaten ama yeterince samimiyet yok sohbet ettik yoksaYaa ne güzel bu duygular normal tabii görmek istemeniz bence bir daha görürseniz slm verin o devamını getirir diye umuyorum![]()
Hmm bilemicem ki o zaman nasıl olacakKonuşuyoruz zaten ama yeterince samimiyet yok sohbet ettik yoksa![]()
Ayy bende bilmiyorum bundan önce bir defa vermem dedim numaramı ama 4 yıl önceydi şimdi yine ister mi kiHmm bilemicem ki o zaman nasıl olacak![]()
Denk gelirseniz eğer sohbet arası evliliğe getirsen konuyu" sen naptın hayat nasıl "gibisinden girsen konuya evliliği anlarsın var mı yokmu ama işte samimiyet boyutu önemli onun için deAyy bende bilmiyorum bundan önce bir defa vermem dedim numaramı ama 4 yıl önceydi şimdi yine ister mi kiyada bidaha ne zaman denk geliriz
O soruyu ben neden sormadım ya sen naptın hayat nasıl gidiyor diyebilirdim hiç aklıma gelmedi biliyor musun donduk kaldık yani beni hatırladın mi dedi biraz sohbet ettik o kadarDenk gelirseniz eğer sohbet arası evliliğe getirsen konuyu" sen naptın hayat nasıl "gibisinden girsen konuya evliliği anlarsın var mı yokmu ama işte samimiyet boyutu önemli onun için de
Ciddi misin yaa bir dahakinde kesin sorO soruyu ben neden sormadım ya sen naptın hayat nasıl gidiyor diyebilirdim hiç aklıma gelmedi biliyor musun donduk kaldık yani beni hatırladın mi dedi biraz sohbet ettik o kadar
Dimi aynen denk gelirsek inşallah çok aminCiddi misin yaa bir dahakinde kesin sor![]()
Gelirsiniz bence çünkü o kesin denk gelmek için uğraşır hala içinde birşeyler var benceDimi aynen denk gelirsek inşallah çok amin![]()
Marketimiz var bizim oda dün anneme yardim etmiş benimde geleceğimi öğrenmiş kalmış orda, 1 saat sonra gittim ben ordaydı hala iş bitmesine rağmenGelirsiniz bence çünkü o kesin denk gelmek için uğraşır hala içinde birşeyler var bence![]()
O zaman en kısa zamanda gelir ve soru sormayı unutmaMarketimiz var bizim oda dün anneme yardim etmiş benimde geleceğimi öğrenmiş kalmış orda, 1 saat sonra gittim ben ordaydı hala iş bitmesine rağmenbirdaha ne zaman denk geliriz bilmiyorum ama tez zamanda olur inşallah kendisi de şef ordan tanışmıştık bizde
İnşallah heyecandan yine unutmamO zaman en kısa zamanda gelir ve soru sormayı unutma![]()
Heyecanlanırsın illaki ama olsun sakin kalmaya çalışİnşallah heyecandan yine unutmam![]()
Inşallah evlenmemeistr aşk olsun siz evleninKonuşuyoruz zaten ama yeterince samimiyet yok sohbet ettik yoksa![]()
Aynen denicemHeyecanlanırsın illaki ama olsun sakin kalmaya çalış![]()
Ay evet ya inşallah evlenmemiştir bu ihtimal de varInşallah evlenmemeistr aşk olsun siz evlenin
Bol şanslarAynen denicem![]()
Belkide hayırlısı bu zamandı inşallah hayırlısı olur ve inşallah evlenmemiştirBol şanslar
Belki de vakti gelmiştir o zaman erkendi belki de o yüzden tekrar karşılaşmışsınızdır (inşallah)![]()
İnşallahBelkide hayırlısı bu zamandı inşallah hayırlısı olur ve inşallah evlenmemiştir![]()