İlk Görüşte Hoşlantı 😏

Eveet dün 4 yıl önce tanıdığım biri çıktı karşıma.
İşyerinde çalışırken sohbet ederdik ama numaramı istediğinde veremem demiştim o dönem seviyeliydik.
Nedense görünce heyecanlandım birden.
Oda beni gördü ve dondu kaldı 2 dakika kadar gözleri parladı.
Bugün işyerine yine gittim oradaydı.
Benim oraya gideceğimi öğrenmiş ondan durmuş büyük ihtimalle.
Ama tabiki hala numara alma durumu yok.
Tekrar görmek istiyorum onu normal mi bu 🤗
Birdaha ne zaman karşılaşırız orası meçhul 😔
Acaba 4 yılda evlenmiş midir ki kafamda deli sorulaaaar...
Yaa ne güzel bu duygular normal tabii görmek istemeniz bence bir daha görürseniz slm verin o devamını getirir diye umuyorum:KK36:

Ayy bende bilmiyorum bundan önce bir defa vermem dedim numaramı ama 4 yıl önceydi şimdi yine ister mi ki 🤦‍♀️ yada bidaha ne zaman denk geliriz
Denk gelirseniz eğer sohbet arası evliliğe getirsen konuyu" sen naptın hayat nasıl "gibisinden girsen konuya evliliği anlarsın var mı yokmu ama işte samimiyet boyutu önemli onun için de

Denk gelirseniz eğer sohbet arası evliliğe getirsen konuyu" sen naptın hayat nasıl "gibisinden girsen konuya evliliği anlarsın var mı yokmu ama işte samimiyet boyutu önemli onun için de
O soruyu ben neden sormadım ya sen naptın hayat nasıl gidiyor diyebilirdim hiç aklıma gelmedi biliyor musun donduk kaldık yani beni hatırladın mi dedi biraz sohbet ettik o kadar

O soruyu ben neden sormadım ya sen naptın hayat nasıl gidiyor diyebilirdim hiç aklıma gelmedi biliyor musun donduk kaldık yani beni hatırladın mi dedi biraz sohbet ettik o kadar
Ciddi misin yaa bir dahakinde kesin sor :rapci:

Gelirsiniz bence çünkü o kesin denk gelmek için uğraşır hala içinde birşeyler var bence 🙏
Marketimiz var bizim oda dün anneme yardim etmiş benimde geleceğimi öğrenmiş kalmış orda, 1 saat sonra gittim ben ordaydı hala iş bitmesine rağmen 😊 birdaha ne zaman denk geliriz bilmiyorum ama tez zamanda olur inşallah kendisi de şef ordan tanışmıştık bizde

Marketimiz var bizim oda dün anneme yardim etmiş benimde geleceğimi öğrenmiş kalmış orda, 1 saat sonra gittim ben ordaydı hala iş bitmesine rağmen 😊 birdaha ne zaman denk geliriz bilmiyorum ama tez zamanda olur inşallah kendisi de şef ordan tanışmıştık bizde
O zaman en kısa zamanda gelir ve soru sormayı unutma 😁

Back
X