İlk Görüşte Hoşlantı 😏

Bol şanslar 🙏
Belki de vakti gelmiştir o zaman erkendi belki de o yüzden tekrar karşılaşmışsınızdır (inşallah) 🙏
Kız bide son 1 haftadır falımda R harfi çıkıyordu onun isminde de var yani fala inanmamak lazım ama yinede etkilendim yani

Kız bide son 1 haftadır falımda R harfi çıkıyordu onun isminde de var yani fala inanmamak lazım ama yinede etkilendim yani
Olabilir ben inanırım fallara gerçeklik payı olmasa bakılması günah olmazdı değil mi:KK51:

Olabilir ben inanırım fallara gerçeklik payı olmasa bakılması günah olmazdı değil mi:KK51:
Güzel bir bakış açısı 🤔😊
İsminde R harfi olan birisi birden hayatına girecek herşey çok güzel olacak aşık olacaksın falan yazıyordu hep

Güzel bir bakış açısı 🤔😊
İsminde R harfi olan birisi birden hayatına girecek herşey çok güzel olacak aşık olacaksın falan yazıyordu hep
Değil mi ama 😁
Aa bak ne güzel hadi inşallah bakalım buraya yaz ama kesin merak ederim 😍

Olmaya çalışıyorum valla ergenliğimi tekrar yaşıyor gibiyim sende 2 gündür yardımcı oluyorsun bana çok teşekkür ederim :KK68:
Rica ederim canım bende merak ediyorum sonuç ne olacak:KK24:
Sende sabırlı ol seçim falan vardı ya belki yoğundur o da ondan gelememiştir anlıyorum görmek istiyorsun ama sabır :dua:

Rica ederim canım bende merak ediyorum sonuç ne olacak:KK24:
Sende sabırlı ol seçim falan vardı ya belki yoğundur o da ondan gelememiştir anlıyorum görmek istiyorsun ama sabır :dua:
Aklımdan o bakışmayı çıkartamıyorum bu hafta sonu inşallah devamı gelir :dua:

Back
X