İlk görüşte vuruldum, nasıl tanışabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bu şekilde asik olmustum esime, merkezi bir yerde disardaydik, o geziyordu bi takildim peşine istemedi once, birakmadim tabi bi numarasini istedim vermedi, yine takip ettim bi kahve icelim bari didim, oyle boyle kandirdim
Yaa öyle imreniyorum ki böyle kendi mutluluğu için çaba sarfedip, sonuç alanlara maşallah ben cesarete imreniYorum sanırım ama hiç böyle biri olamadım. Ama yaşınız küçüktür o zamanlar sanki, 30 undan sonra bir erkeğe böyle gidip iyi niyetinin suistimal edilmemesi zor geliyor çünkü bana

Gidip merhaba x de sizinle karşılaşmış mıydık çok tanıdık geldiniz tarzında bir giriş yapıp sonra bu arada ben begüm falan diyerek ilerletebilirsiniz biraz fazla klişe ama işe yarar bence

Tecrübelerimden yola çıkarak diyorum ki doktorlar özellikle mezun olmadan önce en kolay kandirilmaya müsait meslek grubu kaçırmayın yapıştırın diyorum. İlişki durumunu öğrenecek bir ortak arkadaş kesin vardır ya, çok saklamaya da gerek yok ilgimi çekti diyip sorulabilir bence.

Şu hayatı yaşanılır kılan şey bu bence

Anlatir misiniz merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…