- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.598
- 478
- Konu Sahibi EloraViolet
Staj yapıyorsa hastalık numarası yapıp muayeneye git 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekar olduğunu nereden biliyorsunuz peki ? Evli olmasa da bir ilişkisi olabilir.
Staj yapıyorsa hastalık numarası yapıp muayeneye git![]()
Ben de bu şekilde asik olmustum esine, merkezi bir yerde disardaydik, o geziyordu bi takildim peşine istemedi once, birakmadim tabi bi numarasini istedim vermedi, yine takip ettim bi kahve icelim bari didim, oyle boyle kandirdim![]()
Ay ne güzel heyecanlar
Ortak arkadaşlardan ad soyad öğrenin ufak bi stalk yapın sevgilisi varmı yok mu.
Yakın mı davrandı nasıldı size karşı![]()
Staj yapıyorsa hastalık numarası yapıp muayeneye git![]()
İlgisi varsa ilerler tabiiBen hiç bir erkeğe karşı adım atmadım.nasıl atılır bilmiyorum. Denk gelince konuşsam, öyle onunda ilgisi varsa ilerler mi muhabbet?
İlgisi varsa ilerler tabiiay bence bu heyecanın peşinden gitmelisin
![]()
Aynen ben de öyle hissetmistim, anliyorum seni. Ilk adimi atmaktan utanma.Muayene gitsem mi?korkuturum diye endişe ediyorum.
Böyle çok garip bir his içimdeki, sanki hayatımın aşkı oymuş gibi hissediyorum. Sanki ilk defa tanıştığım biri değil de hep tanıdığım biri gibi.
eveet şimdi burda millete verdiğin akılları kullanma zamanıHanımlar çok mutluyum maşallah diyelim.Ben bugün ilk görüşte birinden inanılmaz farklı şekilde hoşlandım. Böyle uzaktan gördüğüm ilk an bile elim ayağım dolandı. Aynı ortama girince daha da fena oldum
Böyle filmlerdeki ilk görüşte aşk sahneleri gibiydi. Ve çocuğun yüzünde maske vardı, yüzünü tam göremedim. Ama çok hoşlandım, çok beğendim. İçim gitti. Sabah onu gördüğüm andan beri bebek gibi neşeliyim. Hatta yanından ayrılınca çok üzüldüm, onu orada nasıl bıraktım diye. Ben hayatımda ilk defa bir erkekten böyle hoşlandım, etkilendim. Lütfen dua edin, bir daha karşılaşalım. İnşallah karşılaşırız. Çok şükür ortak ortamlarımız var, ama denk gelemezsem diye endişe ediyorum.
Bir daha gördüğümde tanışmak için nasıl adım atabilirim? Nasıl konu açsam? Ben direkt nikah masasına oturmak istiyorum onunla. Ama önce hayatında biri var mı yok mu onu öğrenmem gerek, evli olmadığına eminim.
Arkadaşlar ekleme yapıyorum, çocuğu hastanede gördüm. Tıp fakültesi son sınıf öğrencisi, kardeşimle aynı bölümdeler, ama kardeşimden 4 üst sınıfta oluyor. Birebir tanımıyorum bu kişiyi şimdilik.
eveet şimdi burda millete verdiğin akılları kullanma zamanıbakalım senaryoların ne kadar etkili olacak, güncelleme bekliyoruzzz
Bahanelerle falan gitme, direkt tanismak icin git ve onu beğendigini söyle. Aksi bana itici geliyor, nedense kadınların adim atmasi ilginc geliyor ama oyle değil, çoğu erkek bunu seksi buluyor, onu da gec ozguveninin sağlamlığı da bu sekilde ölçülür bence. Neden begendigim adama gitmeyim ki? Evlenme teklifini bile ben yaptım esime, neden kacirayim yahu, asik olmusumhep der, bana kalsa bu guzel ailemiz olmazdi diye.
Ayyy tövbe yarabbimBen 26 yaşındayım, hayatımda ilk defa böyle bir hoşlantı, beğeni yaşıyorum. Taa uzaktan görünce bile gariplik hissettim. Öğlen tansiyonumu ölçtürdüm, tansiyonum yükselmiş bugünben de sırıtıyorum öyle
Ayyy tövbe yarabbimÇok hoşsunuz
hadi hayırlısı
Yine de kendinizi çok fazla kaptırmayın bence sonra üzülmeyinHayırlısı gerçektenhayatımda ilk defa böyle hissediyorum. Daha önce sevgilim de oldu, ama ilk görüşte ilk defa böyle hissettim. Aşk mı enerji mi tanımlaması ne bilmiyorum.
biri bana anlatsa bu halini çılgın der gülerdim
![]()
Helal olsun. Detaylarını dinlemeyi çok isterdimBen de bu şekilde asik olmustum esime, merkezi bir yerde disardaydik, o geziyordu bi takildim peşine istemedi once, birakmadim tabi bi numarasini istedim vermedi, yine takip ettim bi kahve icelim bari didim, oyle boyle kandirdim![]()
O kölnde yasiyordu, bende oraya günübirlik gitmiştim, Kathedralin oradaki meydanda bi baktim dolaniyor oyle soyle bi anlik gozum takıldı ondan sonra takildim peşine zatenHelal olsun. Detaylarını dinlemeyi çok isterdim