ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

allah razı olsun canım evet eşim çok anlayışlı çok destek oldu bana aileme.dileklerin içn saol canım öptüm oğlumu senin yerine saol teyzesi sen teyzesi ol canım benim kız kardeşim yok oğlumun teyzeside yok halasıda 2 erkek kardeşim var 2 de kaynım var bende çook seviyorum çocukları deliririm onlar için allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inş. sen yurtdışı demişsin ama neresi genelde aynı denk gelemiyoruz saat farkı oluyo zannedersem kendine iyi bak canım allaha emanet ol

Son düzenleme:
tamam canim bundan sonra ben muratin teyzesiyim.tugbacim buraya adimi,yasadigim yeri yani özel olan seyleri yazamam.cünkü burayi herkes okuyor.onun icin sana kendimi özelden tanitacagim ok................

tamam canim bundan sonra ben muratin teyzesiyim.tugbacim buraya adimi,yasadigim yeri yani özel olan seyleri yazamam.cünkü burayi herkes okuyor.onun icin sana kendimi özelden tanitacagim ok................
tamam canım muratın teyzesisin tamam canım nasıl istersen sevgiler

allah razı olsun kanarya benimde duam hepimize meleklerimizi en kısa sürede sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

selm canım öncelikle allah sabırlar versin nasıl kötü bir acı oldunu çok ii biliorum(bnde kanamadan dolayı dörtbuçuk aylık bebeğimi kaybettim üç ay önce acısı geçtimi hayır ilk gnkü gibi halen çok ağır ama dua ediorum bidahadaki bebeğim sağlıkla gelsin kucağıma sana sormak istediğim doktorun kanamalar için ne dedi ne sebep oluomuş yani bnde hiç sorun yokken hamileliğim çok ii giderken başladı ve dördüncü kanamam çok şiddetli geçti zaten onda bebeğimin suyu geldi malesef doktorum hiç bir açıklama yapamadı sebebi beli deil sana ne dediler

allah razı olsun kanarya benimde duam hepimize meleklerimizi en kısa sürede sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

amin nisanurhakcim.rabbim duani insaallah kabul eder canim.bizler sadece sabirli olmaliyiz.kafamiza fazla takmayalim diyecegim ama olmuyor iste.yinede aklimizdan cikmiyor.sen benim halimi bir bilsen.sabaha kadar nete takiliyorum.sürekli oyun falan oynuyorum.sirf kafama fazla takmayayim diye.kafami mesgul etmek icin yapiyorum.iyice uykum gelsinde yatakta aglama krizine girmeyeyim diye.Allahim bugünleri bir atlatip eski sagligimiza kavussak vede hayirlisiyla su meleklerimizi bir kucagimiza alsak dedigin gibi.rabbim bizlerin yardimcisi olsun..............

sanada slm canim.amin.rabbim sanada sabirlar versin.seninkiside büyük bir aci.insanin ici nasil yaniyor demi.senden bir parca göz göre göre gidiyor.ama ne gelir elden rabbimin istegi bu.allahim bu acilari bizlere bir daha yasatmasin.canim benimde iyi gidiyordu.önce kahverengi bir leke geldi. cok az.ben pek bir anlam verememistim.biraz panik yapmaya basladim sonra hafif bir kanama hemen apar topar hastahaneye gittik.dr.kontrol etti.ve gerisi malum bebegimi kaybettim yani.su anda kesin birsey söyleyemiyecegim.cünkü raporlarim kendi dr.uma gidecek.o zaman belli olacak.bende bekliyorum.kesin sonuc belli olsun sana bildiririm canim..............bu arada senin nasil dördüncü kanaman geldi.

geçmiş olsun . Allah sabırlar versin . o kadar alışmışken ne kadar zordur bebeğini kaybetmek.
Allah insallah en kısa zamanda yeni bir MELEK yollar sana sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın insallah ... Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin .

benim ilk kanamam beşinci hafta oldu bir damlaydı hemen hastaneye gitim gece yarısıydı progestan kullandım bir ay sonra kanama zaten hemen kesildi daha o gece üç ayım dolduğunda bayrama denk gelmişti malum bayram ziyareti için anneme gittik benmki sanırım harekete bağlı bi kanamaydı yatmam gerekiomuş süreklü ama bana hiçbir doktor sölemedi bndeilk hamileliğim olduğu için kndimi doktora teslim ettim mecburen onlar doktor ya bilirler anlarlar sandım ama yanılmışım keşke diorum keşke içimden geleni yapsaydım ve yataktan hiç çıkmasaydım :çok üzgünüm:bayramın ikinci günü başladı kanamam hemen hastaneye gittik başka bir doktora bana yatmam gerektini söledi serum verdi ve iki gn annenmde yattım kanamam geçti aklımda şüphe kalmasın dedim kndi doktorum muayene için çağirdı gitik keçke gitmes olaydım okadar yok gitmek beni sarstı ve doktorumun hiçbirşeyin yok olacak o kadar kanama herkeste ouyo yatmak yok haretlerini kısıtlama demesi beni o kadar mutlu ettiki eşim bile bak endişe edicek bişiy yokmuş rahat ol artık dedi ama ne yazıkki o akşam evimize geldik ve gece kanamalarım başladı sabah halen devam eti doktorumu aradım sürekli geleyimi die hayır ped kullan beni ara sürekli dedi ve üç saatin sonunda bebeğimin suyu geldi dayanamadı ve kaybetiim kanın tarifini yapamam okadar yoğun bir kanamaydıki korkunçöleceğimi filan düşündüm bi an bu benm hayatımda çok bi anı olarak kalıcak o anı unutamıorum hep aklımda((ve sanırım hiç çıkmayacak insanın içinin yanması böle bişiymiş çok büyük bir acı ve şu an nihayet ii bi doktor bulduk bir kaç test yapıldı ve hiçbişiy çıkmadı herşey çok normal ne yazıki hiç bi sebep olmadan bebeğimi kaybetmekbeni dahada üzüo allahım herkese sabır versin ve böle bi acıyı yaşatmasın kmseye

tesekür ederim.amin.bu durumda olan herkese Allah sabir versin.sorma hemde cok zor birsey.insaallah canim melegimi saglikli bir sekilde kucagima alirim.Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapsin.

canim cok üzüldüm.göz göre göre yani.dr.un hatasi.aslinda düsügünü engelleyebilirdi.ama olacak ya ne yapsan engelliyemezsin.Rabbim böyle istemis.hemen hemen kaderimiz ayni.bende hasthaneye hafif bir kanamayla gidince dr baktiginda bebegi göremedi.sanirim o zaman coktan düsmüstü.sabah tekrar hastahaneye gittik.ama hala hafif bir kanama vardi.sonra hastahanede bir basladi.cok yogun bir kanamam vardi yani.sonra ameliyata aldilar.dr.söyledi ameliyattada cok kanama olmus.eski sagligima kavustum ya bunada sükür.neyse bundan sonra önümüze bakicaz yani.tabiki bebeklerimizin aklimizdan cikmasina imkan yok ama yapacagimiz saglikli bebekler icin moralimizi düzeltmemiz lazim.lazim ki cabuk hamile kalalim ve meleklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alabilelim.bende Allahin izniyle ikinciye hamile kalirsam,yatacagim sürekli.dr.um banada dedi normal ev islerini falan yapabilirsin diye.ama onu yaparken bile isleri daha az ve kendimi yormadan yapicam.hastahanede yabanci bir kadin yatiyordu.o söyledi kiminin yapisir kimininde tutunmasi zor olur.sagdan soluna dönerken bile düsebilir diye.o yüzden ikincilerde daha dikkatli oluruz.bebeklerin düsmesi bizim sucumuzmuydu hayir.ama daha dikkatli davranirsak belki bu sefer saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz.düsmesi icin sende bir sorun yok dedigine göre ama bazen vücut gelisme bozuklugu olan bebekleri yada buna benzer seyleri kabul etmiyor ve kendi kendine atiyor.yani bebegi düsürüyor.o yüzden sagliklisi diyelim canim............

Rabbim Sabır versin. Birdaha böyle bir acı yaşatmasın İnşaallah.

allah sabır versin arkadaşım.benim hamileliğimde kanamalar adet gecikmesinin 10. günü başladı ve ilk dr kontrolümde önemli değil,kese dışında dedi progestan ve iğne verdi her adet dönemime denk gelen günlerde azar azar geldi her kontrolde keseden değil dedi böyle iğnelerle haplarla 4 ay oldu hep dediği dr.un yatacaksın dinleneceksin 4aydan sonra haplar iğneler bitince tamam dedim tehlike geçti ama 25.hafta doğum sancısı tuttu ve erken doğum ve büyük bir hüsran
dr.un açıklaması ve benim araştırdığım kadarıyla ilk 8 haftada olan düşükler erken düşük ve bebeğin anomali olması ihtimali deniliyor ve ilk düşükler normal kabul ediliyor,araştırılmıyormuş.8 hafta sonrası düşükler geç düşük ve araştırılıyormuş yinede kesin bir sonuç yok şu nedenden dolayı denilmiyor.
benim bebeğin genetik sonuçlarında hiçbir bulgu yok zaten 4boyutlu ultrason sonuçlarında da hiçbirşey yoktu gayet sağlıklıydı eşimle bizim kan uyuşmazlığımız var ama iğnemide vurdurdum buda bir neden değil istatistik verilerine göre ilk düşükler normal kabul ediliyor tekrarlama olasılığı pek azmış. hayırlısı biraz dinlen moralin düzelsin bizler hamile kalabiliyoruz.düşüklerinde tedavisi var biraz zaman ve moral lazım sadece

arkadaşlar benim de 20 haftalık oldu 1 damla bile kanamam olmadı.sancıyla hastaneye gittim ve rahim tamamen açılmıştı.ilk bebeğim ilk göz ağrımdı.acaba sorun ne olabilir bendeki fikirlerinize ihtiyacım var

arkadaşlar benim de 20 haftalık oldu 1 damla bile kanamam olmadı.sancıyla hastaneye gittim ve rahim tamamen açılmıştı.ilk bebeğim ilk göz ağrımdı.acaba sorun ne olabilir bendeki fikirlerinize ihtiyacım var

canim gecmis olsun.dr.un birsey söylemedimi.rahiminin acilmasindaki sebep neymis........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…