selam kızlar, baktım topik gerilere düşmüş, bi canlandırayım dedim..guclubacismilenasılsınız bakkim tatli hamisler?:CüvCüv:artık günler sayılmaya başlamıştır..sedacım seni merak ettim, nasılsın yatmaya devam mı?moralin yüksek olsun hiç korokma kuzum tamam mı? arada girersen "ben iim" de yeter benim için..bende verilecek bi haber yok daha şekerler..hadi öpüldünüz..
slm canimmm evet ya,geride kaldi aman olsun siz gelin yeter,sizden haber alayim tek,geri kalmis yada kalmamis önemli degil. evt zaman azaldi canim,korkularda basladi yavas yavas.senin ne kadar olmustu diyarcim.aradan ne kadar zaman gecmisti.selam kızlar, baktım topik gerilere düşmüş, bi canlandırayım dedim..guclubacismilenasılsınız bakkim tatli hamisler?:CüvCüv:artık günler sayılmaya başlamıştır..sedacım seni merak ettim, nasılsın yatmaya devam mı?moralin yüksek olsun hiç korokma kuzum tamam mı? arada girersen "ben iim" de yeter benim için..bende verilecek bi haber yok daha şekerler..hadi öpüldünüz..
canimmm ya,hadi bakalim hayirlisi olsun.kuzuuum benim daha doguma kadar alir annesi,500 gr daha alsa yeter,ama almazsada üzülme saglikli olsun yeterki,sonradan iyice beslersin.bu arada ben iyiyim canim,cok yogunum yanliz tasiniyorum.bebek gelmeden biran önce islerim i bitirmem lazim.slm canlarım nasılsınz pazartesı gunu doktorum dogumum ıcın gun vercek sezeryan olcak mecbur ama bebegımde cok zayıf gecen pazartesı 2 kılo 561 gr dı ne yapacagım bılmıyorummafoldumben
canimmm iyimisin inan benimde aklim sende kaldi.insaallah hersey yolundadir.bizde seni cok seviyoruz.sende kendine cok iyi bak.sen ve bebegin Allahima emanet olun.canım benim ,,y,m çok şükür...sen naposun ttlımm grşşmioruz artık inş şu zor gnleri hayırlısıyla atlatalım bebişimle bolbol konuşuruz hepinizi çok seviorum angel kanaryam szleride çok özledim kndinize ii bakın canlarımopuyorumnanaktan
canim benim ya.dur bakalim korkma hemen,1 hafta sonra belki hersey yoluna girer.güzel Rabbimin vardir bir bildigi.Rabbim bebeginizi size bagislasin.sagliki bir sekidede kucagina almayi nasip etsin.arkadaşlar meraba ben 8 haftalık hamileyim tüp bebekle kaldınm 6. haftada keseyi gördük herşey çok güzeldi ama dün kalp atışlarını duymaya gittim bebeğim gelişmemiş dr 1 hafta daha bekleyelim dedi çok korkuyorum ona çok alıştım % 50 ihtimal verdi ama ben çok korkuyorum gelişmemiş durumu benim gibi olupta düzelen var mı??
aminn cok sagol canim.insaallah Rabbim tez günde sizide nasip etsin.canım hakkında hayırlısı sonuna yaklaştın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin okadar zorluktan sıkıntıdan sonra darısı bizlerinde başına inşallah.
cok gecmis olsun canim.haklisin insan cok alisiyor.neler yasadigini cok iyi anlayabiliyorum ama inan zamanla daha iyi olacaksin,sabret ve Rabbime sigin.2 gün önce 17 haftalık oğluşumla ayrıldım bende... insan o kadar bağlanıyor, o kadar kısa sürede alışıyor ki bebeğine; sonrası büyük bir yıkım oluyor gerçekten... söyleyecek daha başka bişey bulamıyorum. o kadar üzgünüm ki...
canim benim sanada cok gecmis olsun.o yavrumun acisini unutamam ama Rabbim sabrini veriyor.sakin aglama, inan Rabbim neyin ne olacagini cok iyi biliyor.Rabbim insaallah tez günde sizede bir evlat nasip edr.slm kanarya cok gecmis olsun allah sabir versin seni cok iyi anliyorum gercekten bende 9 ay önce bebegimi kaybetim ve hala acisi icimde seni okurken bile agladim yeniden yasadim sanki insallha kuban oldugum allah bize saglikli bebekler nasip eder isteyen herkese kendini oyalaynilcek birseyler bul acini belki biraz hafifletir kendine iyi bak : (
su anda ne durumda oldugumu anlatamam.icim aciyor.yüregim yaniyor.3 gün önce,3 aylik bebegimi kaybettim.sürekli agliyorum.hersey aniden oldu rüya gibi.ilk kahverengi bir lekeyle basladi.ve arkasindan hafif bir kanama.kendimi hastahanede buldum ve sonra ufak bir operasyon.allahim kimseye yasatmasin bu aciyi.rabbim isteyen herkese tekrar saglikli bebekler nasip etsin.............[/QUOTE
Geçmiş olsun canım üzülme desem de nafile biliyorum.. ben 1 yıl önce ölü doğum yaptım 8 aylık hamileydim içimde hissettim onu dinledim hayallerini kurdum ama yüzünü bile göremedim... Şimdi yine hamileyim korkular içinde ve senden tek istediğim Hayırlısı buymuş de ve sonraki bebişlerin için şimdiden dua et benim içinde :))
Bebişlerini kaybeden anne adaylarına çok geçmiş olsun.Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize.
Bu foruma yeni üye oldum.Durumum ile ilgili arama yaparken denk geldim.yarın kontrole gidicem ama sizden de fikir almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
30 yaşındayım 4 yıldır evliyim.Geçen hafta idrar testim pozitif çıktı, ilk deneyimimdi.Bu gün için randevu almıştım ama 2 gün önce kasıklarımda yoğun bir ağrı ile çok kanamam oldu.doktora gittim, kese görünmüyor dedi kan testi sonucum 800 çıktı.yarın tekrar kontrole gidicem.Çok kanamam olduğundan düşük olduğunu düşünüyorum ama eşim hala umutlu ,sizce bu durumda hala sağlıklı bir bebek olması veya kalması mümkünmüdür.
canimmm,benimde senin kadar sürmüstü 8 .ayimda hamile kaldim.yani bence cok normal,sürenin bu kadar uzamasi,yani sira sende sedosa diye diye dilimde tüy bitti ve benim dedigimi ve diger tanidiklarinin dedigini yapti ve mutlu son,simdi sira sende.bak sen bana inan tamammi hissediyorum ya,en kisa zamanda haberini alicam.ama seninde yapman gerekenler var,öncelikle bebek konusunu kafadan atiyorsun.ok,sedaya dedigim hep buydu,inan benim yaptigimda buydu,önümüz yaz,esinle gez dolas moral topla,ben öyle yaptim sahsen trye gittim,dönüsüm de moralim yerindeydi.demem o ki moral cok önemli kafanin icide rahat olacak ok.birseylerlede ugrasabilirsin el isi,kitap okuma,taki yapma vs.yeterki kafani baska yere ver.duam seninle canim benim opuyorumnanaktanherkese merhbalar,
öncelikle topiğe yazan tüm melek anneleri, geçmiş olsun,Allah tez zamanda dualarımızı duysun diyorum..sedacım,angelcim,kanaryacım, hamişciklerim...ne güzel sizlerden haber almak..özlemişim sizi valla..kanaryacım benim 7 ay bitecek..4 ay korunduk,biliyosun yasak süresi, 1 ay da benim fizik tedavi felan..3 aydır deniyoruz ama sonuç yok..yarın adet günüm, ama sanırım yine kırımızı kartı yicem,ilk hamile kaldığımda korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım,oyüzden yine öle olacağını düşünmüştüm,ama büyük konuşmuşum sanırım.heray bu psiolojiyi yaşamak çok zormuş..şuan işteyim ama kafam bambaşka yerlerde..bişliyorum, kafamdan atmaya çalışıyorum ama beceremiyomuşum demekki..benim için dua edin lütfen,beni en ii sizler anlarsınız canlarım.kocaman öptüm nanaktan,g öbisten..
herkese merhbalar,
öncelikle topiğe yazan tüm melek anneleri, geçmiş olsun,Allah tez zamanda dualarımızı duysun diyorum..sedacım,angelcim,kanaryacım, hamişciklerim...ne güzel sizlerden haber almak..özlemişim sizi valla..kanaryacım benim 7 ay bitecek..4 ay korunduk,biliyosun yasak süresi, 1 ay da benim fizik tedavi felan..3 aydır deniyoruz ama sonuç yok..yarın adet günüm, ama sanırım yine kırımızı kartı yicem,ilk hamile kaldığımda korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım,oyüzden yine öle olacağını düşünmüştüm,ama büyük konuşmuşum sanırım.heray bu psiolojiyi yaşamak çok zormuş..şuan işteyim ama kafam bambaşka yerlerde..bişliyorum, kafamdan atmaya çalışıyorum ama beceremiyomuşum demekki..benim için dua edin lütfen,beni en ii sizler anlarsınız canlarım.kocaman öptüm nanaktan,g öbisten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?