hayirlisi olsun canim.saglikli sihhatli olsunlarda.benimkiside haziran 13 ilk baslarda bu tarih verilmisti,sonra 17.18 denildi.senin anlayacagin haziran ortasi yani.Allahim yardimcimiz olsun.
canım genelde ultrasondakı tarıhle dogum arasında 10 15 gun farkedıyomus saglıkla gelsınlerde ne zaman gelırlerse gelsınler
gercektenmi,o zaman mayis sonu gibimi.aman saglikli gelsinlerde dedigin gibi saglikla sihhatle gelsinler.hayirlisi olsun canim.saglikli sihhatli olsunlarda.benimkiside haziran 13 ilk baslarda bu tarih verilmisti,sonra 17.18 denildi.senin anlayacagin haziran ortasi yani.Allahim yardimcimiz olsun.
canım genelde ultrasondakı tarıhle dogum arasında 10 15 gun farkedıyomus saglıkla gelsınlerde ne zaman gelırlerse gelsınler
sagol canim.Rabbim birdaha yasatmasin cümlesinedebaşınsağolsun canım.allah sabır versin.
cok sagol canim.öyle Rabbimden herseyin hayirlisi,amin insaallah.kimse yasamasin.Rabbimden dilegim bu.Rabbim isteyen herkese versin.insaallah sende tez günde anne olursun.slm canım allah yardımcın olsun.biz anne olmayı çok istiyoruz elbetteki ama rabbimiz nasip ettikten sonra buna sahip olabiliriz.herzaman hayırlısı deriz ya inşallah bundan sonra yaşamzsın benimde kahverengi lekelerim 2 hafta sürdü çok korktum ve rahatsızlığımdan dolayıda hep yattım şuan iiyim ama sonrasını bende bilmiyorum.çok geçmiş olsun tekrar
ben iyiyim canim cok sükür.sende iyisindir insaallah.seda sanirim dinleniyor.maasallah bindigima.daha alir annesi.3 kiloyu gecer.hep sol tarafina yat,daha iyi beslenir,birde muz cok iyi beslermis. angelcim.....pt bende gidicem canim.benim kontrollerde 2 haftaya düstü.sende kendine iyi bak.grs.öptslm canlar nasılsınız kanaryacıgım sedacıgım dıyarcıgım nasıllarmıs,bugun dr kontrolum vardı bebıs bıraz daha buyumus 2 kılo 118 gr olmus bana bıraz az geldı ama ıns doguma kadar 3 olur artık bundan sonra herhafta gel dedı dr um.opuyorum canlarım ıyı bakın kendınıze
canim insaallah sendende böyle güzel haber alicaz.evt diyarcim ya,sorma cok cabuk gectide son 2 ay gecmiyor.herkeste onu diyor zaten.öyle olurmus.hic kafana takma.ne kadar zaman gecti simdi.bende öpt grsselam kızzlaarropuyorumnanaktanne güzel sizden böle haberler almak, göbüşler şişiyo, bebişler büyüyo..aman da aman..zaman nası gçeiyo dimi canlarım ya.. hiç geçmez sanıyoz ama su gibi akıp geçiyo..ben de durumlar aynı, bugün adet günüm, k.rengiler başladı 1-2 gün önce. heralde bugün kırmızı kartı yicemsenağlamaanne olmaya bi ay daha uzaklaştım..ama olsun napalım, beklemekten başka elimizden bişey gelmiyo..öptün nanaklarınızdanboshayallersmile
ne kadar güzel ya Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi ve bizler içinde dua edinde bizlerde sizin gibi olalım zamanımız geçsin ama geçmiyo işte.ne kadarlık hamilesiniz ne kadarınız kaldı doğuma noRmalmi sezeryanmi olcaksınız geçmişi okuyamdım onun için soruyorum böyle çok çok kusura bakmayın sizleri böyle okuyunca inanın çok seviniyorum inşallah banada tekrar nasip olur.kız mı erkek mi bebişler?
saol canım benım dogumuma 1 aydan az zaman kaldı oglum olcak ıns daha nasıl dogum yapacagımı doktorum kesın soylemedı sezeryan demıstı bı ara cunku tansıyon sorunum var hayırlısı olsun bakalım,sanada Rabbım en kısa zamanda bı evlat nasıp etsın ıns kendını uzme Rabbıne sıgın
amin canim.insaallah sizler ve isteyen cümleside istegine kavusur ve tez günde meleklerinize kavusursunuz insaallah.benimkisi kiz.az bir zamanimiz kaldi.hayirlisi insaallah.kusur ne demek olurmu hic öyle canim.ne zaman istersen topige gelip yazabilirsin,sormak istedigin varsa sorabilirsin.sanada cok büyük gecmis olsun.Rabbim bir daha yasatmasin.ne kadar güzel ya Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi ve bizler içinde dua edinde bizlerde sizin gibi olalım zamanımız geçsin ama geçmiyo işte.ne kadarlık hamilesiniz ne kadarınız kaldı doğuma noRmalmi sezeryanmi olcaksınız geçmişi okuyamdım onun için soruyorum böyle çok çok kusura bakmayın sizleri böyle okuyunca inanın çok seviniyorum inşallah banada tekrar nasip olur.kız mı erkek mi bebişler?
kanaryacıgım benım eş yaşlanmaya baslamıs oyuzden dr um herhafta geleceksın dedı,genelde soluma yatmaya calısıyrum canım cok olmasada muzuda yıyorum ıns dedıgın gıbı olur canım dogum korkusu sardımı senıde
amin canim.Rabbim kimseye yasatmasin.zor günlerdi.Rabbim sabrini verdi.sabrin sonu selamet oldu.bu arada hemsoyuz.eskisehiri cok özledim.mafoldumbenallah sabır versin bir daha bu acıyı yaşatmasın canım
rabbim en kısa zamanta sağlıklı bir evlat nasip etsin
canim.Rabbim yardimcin olsun.icini ferah tut ve Rabbime sigin.progestan kullanman iyi olmus.ne kadarlik suandaArkadaşlar ben ilk kez yazıyorum. Ama düşük tehlikesi yaşadığım o zor günlerde yorumlarınızı okudum. Güç buldum. Şuan tam olarak tehlikeyi atlatmış olmasam da iyiyim. 10 gün istirahat ettim. Progestan denilen ilacı kullandım. Hala kullanıyorum. Akıntım normale döndü. Umarım benle aynı sorunu yaşayan herkes bu durumu atlatır. İçinizi ferah tutun ve dua edin.
amin canim insaallah.Rabbim isteyen cümlesinede nasip etsin.cok tsk edr.kanarya
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah kızınızla beraner bir ömür boyu mutlu olmanızı dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?