ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

sedacıgım ne guzel ıste yat 3 ay .bebegın durumu da ıyıymıs ıste uzme kendını aklına kotu bısey getırme ıns bu gunlerde gececek

slm canım allah yardımcın olsun.biz anne olmayı çok istiyoruz elbetteki ama rabbimiz nasip ettikten sonra buna sahip olabiliriz.herzaman hayırlısı deriz ya inşallah bundan sonra yaşamzsın benimde kahverengi lekelerim 2 hafta sürdü çok korktum ve rahatsızlığımdan dolayıda hep yattım şuan iiyim ama sonrasını bende bilmiyorum.çok geçmiş olsun tekrar

başınsağolsun canım.allah sabır versin.
sagol canim.Rabbim birdaha yasatmasin cümlesinede
cok sagol canim.öyle Rabbimden herseyin hayirlisi,amin insaallah.kimse yasamasin.Rabbimden dilegim bu.Rabbim isteyen herkese versin.insaallah sende tez günde anne olursun.

slm canlar nasılsınız kanaryacıgım sedacıgım dıyarcıgım nasıllarmıs,bugun dr kontrolum vardı bebıs bıraz daha buyumus 2 kılo 118 gr olmus bana bıraz az geldı ama ıns doguma kadar 3 olur artık bundan sonra herhafta gel dedı dr um.opuyorum canlarım ıyı bakın kendınıze

selam kızzlaarropuyorumnanaktanne güzel sizden böle haberler almak, göbüşler şişiyo, bebişler büyüyo..aman da aman..zaman nası gçeiyo dimi canlarım ya.. hiç geçmez sanıyoz ama su gibi akıp geçiyo..ben de durumlar aynı, bugün adet günüm, k.rengiler başladı 1-2 gün önce. heralde bugün kırmızı kartı yicemsenağlamaanne olmaya bi ay daha uzaklaştım..ama olsun napalım, beklemekten başka elimizden bişey gelmiyo..öptün nanaklarınızdanboshayallersmile

ben iyiyim canim cok sükür.sende iyisindir insaallah.seda sanirim dinleniyor.maasallah bindigima.daha alir annesi.3 kiloyu gecer.hep sol tarafina yat,daha iyi beslenir,birde muz cok iyi beslermis. angelcim.....pt bende gidicem canim.benim kontrollerde 2 haftaya düstü.sende kendine iyi bak.grs.öpt
canim insaallah sendende böyle güzel haber alicaz.evt diyarcim ya,sorma cok cabuk gectide son 2 ay gecmiyor.herkeste onu diyor zaten.öyle olurmus.hic kafana takma.ne kadar zaman gecti simdi.bende öpt grs

ne kadar güzel ya Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi ve bizler içinde dua edinde bizlerde sizin gibi olalım zamanımız geçsin ama geçmiyo işte.ne kadarlık hamilesiniz ne kadarınız kaldı doğuma noRmalmi sezeryanmi olcaksınız geçmişi okuyamdım onun için soruyorum böyle çok çok kusura bakmayın sizleri böyle okuyunca inanın çok seviniyorum inşallah banada tekrar nasip olur.kız mı erkek mi bebişler?

Son düzenleme:
allah sabır versin bir daha bu acıyı yaşatmasın canım
rabbim en kısa zamanta sağlıklı bir evlat nasip etsin

kanaryacıgım benım eş yaşlanmaya baslamıs oyuzden dr um herhafta geleceksın dedı,genelde soluma yatmaya calısıyrum canım cok olmasada muzuda yıyorum ıns dedıgın gıbı olur canım dogum korkusu sardımı senıde

saol canım benım dogumuma 1 aydan az zaman kaldı oglum olcak ıns daha nasıl dogum yapacagımı doktorum kesın soylemedı sezeryan demıstı bı ara cunku tansıyon sorunum var hayırlısı olsun bakalım,sanada Rabbım en kısa zamanda bı evlat nasıp etsın ıns kendını uzme Rabbıne sıgın

sağol canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Rabbim sanada sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin.bebeğinle bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin.onu kucağına aldığında benim içinde öpüp kokla ben hiç duyamadım kızımın kokusunu anlıcan biraz hasretim o kokuya ama inanıyorum Rabbim bizede tattırcak inşallah o kokuları.kendine çok iyi baka canım tabi oğluşunada.opuyorumnanaktan

amin canim.insaallah sizler ve isteyen cümleside istegine kavusur ve tez günde meleklerinize kavusursunuz insaallah.benimkisi kiz.az bir zamanimiz kaldi.hayirlisi insaallah.kusur ne demek olurmu hic öyle canim.ne zaman istersen topige gelip yazabilirsin,sormak istedigin varsa sorabilirsin.sanada cok büyük gecmis olsun.Rabbim bir daha yasatmasin.

gecmis olsun canim benim.dr kontrolündesin,canini slkma tamammi angelcim.az zamanimiz kaldi.evt ya bende korkmaya basladim.gece gündüz aklimda artik,nasil olacak,cok aci cekecekmiyim,normalmi sezeryanmi inan düsünmekten deli olacagim artik.hayirlisiyla yavrularimizi bir alsak kucagimiza.

Arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum. Ama düşük tehlikesi yaşadığım o zor günlerde yorumlarınızı okudum. Güç buldum. Şuan tam olarak tehlikeyi atlatmış olmasam da iyiyim. 10 gün istirahat ettim. Progestan denilen ilacı kullandım. Hala kullanıyorum. Akıntım normale döndü. Umarım benle aynı sorunu yaşayan herkes bu durumu atlatır. İçinizi ferah tutun ve dua edin.

kanarya
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah kızınızla beraner bir ömür boyu mutlu olmanızı dilerim...

canim.Rabbim yardimcin olsun.icini ferah tut ve Rabbime sigin.progestan kullanman iyi olmus.ne kadarlik suanda
kanarya
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah kızınızla beraner bir ömür boyu mutlu olmanızı dilerim...
amin canim insaallah.Rabbim isteyen cümlesinede nasip etsin.cok tsk edr.

arkadaşlar meraba ben 8 haftalık hamileyim tüp bebekle kaldınm 6. haftada keseyi gördük herşey çok güzeldi ama dün kalp atışlarını duymaya gittim bebeğim gelişmemiş dr 1 hafta daha bekleyelim dedi çok korkuyorum ona çok alıştım % 50 ihtimal verdi ama ben çok korkuyorum gelişmemiş durumu benim gibi olupta düzelen var mı??

selam kızlar, baktım topik gerilere düşmüş, bi canlandırayım dedim..guclubacismilenasılsınız bakkim tatli hamisler?:CüvCüv:artık günler sayılmaya başlamıştır..sedacım seni merak ettim, nasılsın yatmaya devam mı?moralin yüksek olsun hiç korokma kuzum tamam mı? arada girersen "ben iim" de yeter benim için..bende verilecek bi haber yok daha şekerler..hadi öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…