ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

aynı olayı bende 1 hafta önce yaşadım.. allahım kimeye yaşatmasın çok çok kötü, benimde ilk göz ağrımdı,canımdı ama allahın takdiri olacağın önüne geçemezsin. o yüzden üzülme yine olacağını düşün ve mutlu ol. selamlar....

kanaryacım,angelcim, sedacım çookk teşekkür ederim yazdıklarınız için canlarım, gerçekten benim halimden en iyi sizler anlıyosunuz..evet ben de artık çok takmamaya çalışıcam, bakalım ne olacak..bi kere kaldım, bi daha kalırım inş...bu topiğin uğuru bana da bulaşmıştır die düşünüyorumolumunekankayizsmilesedacım kesen göründü mü canım?kaç haftalıkmışsın?sen de kendine çok ii bak,kafanı takma lüzümsuz şeylere, nette olumsuz şeyleri okuma, sadece bu topiğe gir,olur muopuyorumnanaktan

sedammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanmiyorum ay cok sevindim valla suanda aglamakli bir sekildeyim,beni nasil mutlu ettin anlatamam.Allahim sen cok büyüksün senin icin dua ettim,Rabbim kucagina almayi nasip etsin sedacim anali babali büyütsünün,sonunda geliyor teyzesinin bitanesi.kiz olacakkkkkkkkkk seda icime birden böyle dogdu.topige ne zamandir bakmadim.simdi gördüm canim kusuruma bakma.yaaaaaaa ben sana dedim demi sedosum kafandan at stress yok diye.sakinnn kendini yorma keske bebek olunca tasinsaydin,su 3 ay dikkat et canim nolur.neyse msnde denk gelirsek konusuruz bol bol.seni cok öpt.bugün aldigim en güzel haber.birkacgündür moralim bozuktu,neyse tatlim konusuruz.kendine cok dikkat et teyzesinin bitanesinede.
opuyorumnanaktan

iyiyim canim,biraz canim slkkin,seker yüklemesi yaptirdim degerler yüksek cikti.simdi drun verdigi listeye göre yiyiyorum sekeri evde kendim ölcüyorum suanda iyi,2 ay böyle devam edicem.beyaz mamulleri yemek yok sekerli yemek yok.saglik olsun bebegim icin deger.evet canim öyle diyorlar cok esya üst bas almayin,bazilarini hic giydiremezsiniz öylece kalir diyorlar.bende öyle yapmaya calisiyorum.daha cok babaanne aliyor,anneanne zaten trde herseyini hazirlamis.bizde cocuk odasini ismarladik.onuda babaanne aliyor.bu ayin sonunda gelecek bakalim.az kaldi canim ya,bu ayda bebek kiyafetlerini yikar ütülerim yavas yavas,artik kurbanlik koyun gibi beklemek kaliyor geriye.öpt angelcim grs

Geçmiş olsun. Allah bir daha o acıyı yaşatmasın kimseye.

Çok geçmiş olsun, allah sabır versin. ben de bi düşük yaşadım ve yeniden deniyorum, inş isteyen herkes sonunda kavuşur bebişlerine

çok geçmiş olsun canım ALLAH inşlh tekrardan nasip eder,benimde 2. bebeğim mecburen alınmak zorunda kalınmıştı hala o yılın çocuklarını gördükçe içim titrer
sagolun arkadaslar,Rabbim kimseye yasatmasin,ama üzerinden zaman gecti,acisi gectimi hayir ama Rabbimin verdigi sabirla insan kendini zamanla daha iyi hissediyor.sizlerede cok gecmis olsun.

sira sende canim benim sendende en güzel haberleri alacagiz insaallah.sedaya demistim bunu bak simdi sana diyorum aynisini,görürsün sende en kisa zamanda aramiza katilacaksin.bunu sedaya cok dedim simdi sana diyorum aynisini kesinlikle kafanda atacaksin birkere,aklina sakin bebek getirme ve birseylerle mesgul ol öpt canimm

gecmıs olsun kanaryacıgım dıkkatlı ol seker onemlı yuklemede ama hamılelık sekerı dogumdan sonra gecıo canım benım cogu tanıdıgım o durumu yasadı bende seker cıkmadı sadece aclık sekerım dusuk cıktı,bende bu ay sonunda baslıycm canım yıkayıp utulemeye 8.ayın ortasına da temızlık yapcam ıns,kıb canım optum

sagol canim.amin canim cok sükür Rabbime,bebek bekliyorum suanda saadetcim.sanada cok gecmis olsun.evet malesef öyle oluyor stressiz olmuyor ama daha cok yapmamaya calisiyorum bebegim icin.
cok gecmis olsun esracim.inan Rabbim sabrini veriyor,tabiki takdiri Ilahi.

sagol canimmm.dikkatli olmaya calisiyorum angelcim.canim cok seyler istiyor ama tutuyorum kendimi, inadina canim sekerli seyler istiyor ama yok yani yemem.senin aclik sekerin kac angel.temizlik yaparken yorma kendini,dikkatli olmak lazim bu aylardada.bende öpt grs canim

aclık sekerım 65 tı canım drum sorun olmayacagını soyledı zaten ben kızkende cok cekmıstım bu aclık sekerınden dustumu hemen bayılıyordum sımdıde cok uzun sure ac kaldıgım zaman elım ayagım tıtrıyo,aksılık olur canım tam yasak olan seylerı ıster canın ama sabret az kaldı dogumdan sonra bol bol yersın,sende dıkkat et canım

aynen canim ya,ben hamile kalmadan önce,calisirken falan yogun tempoda calistigim zamanlar bir bas dönmesi,ellerimin titremesi maf ederdi beni,hemen sekerli su icip anca kendime gelirdim.angelcim bende seker cikti dedim ama benim aclik 65-75 arasi toklukta en fazla 90 ile 105 arasi.belkide dikkat ettigim icin bu kadar düstü.beyaz ekmek cok cikartiyor.yükleme yaptirirken 100lük yüklemede demislerdi 7 beyaz ekmege esit bir yükleme diye.ben su anda siyah ekmek yedigim icin tahilli,makarna pirinc bunlarda esmer.belki onun icin düsüyor.aslinda düsmesi daha tehlikeli.bu hafta druma sorucam bakalim.hayir bu seferde cok düsüyor.gözlerim kararmaya basladi.bakalim ne diyecek.

ewet canım sor dr una fazlada yuksek deılmıs zaten sabredecegız artık canım az kaldı Allahın ıznıyle

ewet canım dr um sezaryen alırsam mayısın sonu demıstı mayısın 3 unde kontrole gıdecem ozaman daha net bellı olur sanırım senınkı ne zamn dr un bı tarıh verdımı canım

canlarım ben geldim biraz canım sıkkın üç ay doktorum yatış verdı az bi kanamam oldu yine(şimdi iiyiym çok şükür bebişin kalp atışını gördük allahıma şükürler olsun içim rahat doktorum korkmama gerek olmadınısöledi üçüncü ayda kısmetse rahime dikiş atılıcakmış kızlarr korkuorumm dualarınızı eksik etmeyn nolur hayırlısıyla bi geçse netten baktık dikiş nasıl atılıomuş die keşke bakmasaydım(neysecanlarım sizleri seviorumm çok öptüm sizide yeğenlerimide:)))

selam canlarım, sedacım senden haber allıma çok sevindim canım..canını sıkma canım, nette de fazla dolaşma..lmaz:herşeyi Allah'ın takdirine bırak olur mu?şuan sadece 3 ay yatmaya ve kendini yormamaya yoğunlaş ve bol bol dua et..3. ayın sonunda ne olacaksa, ozaman düşünürüz..hem belki gerek de kalmaz, inşallah..bende durumlar aynı, dersimizi çalıştık, sınav sonuçlarını bekliyoruzkaydirigubbakcemile3 karnı burnunda hamişlerim, ha gayret ay çok az kaldıııııkaydirigubbakcemile5

ewet canım dr um sezaryen alırsam mayısın sonu demıstı mayısın 3 unde kontrole gıdecem ozaman daha net bellı olur sanırım senınkı ne zamn dr un bı tarıh verdımı canım
hayirlisi olsun canim.saglikli sihhatli olsunlarda.benimkiside haziran 13 ilk baslarda bu tarih verilmisti,sonra 17.18 denildi.senin anlayacagin haziran ortasi yani.Allahim yardimcimiz olsun.
canim ya,bende seni merak edip duruyordum.sakin canini slkma,senin simdi morale ihtiyacin var.tatlim onda birsey yoktur sonucta uyustururlar.drun progesteron ilaci vermedimi düsügü engellemek icin,sen yat canim sakin hicbirseye bakma,yatislarinda bile dönerken dikkat et.egilme,uzanma bunlari sonucta biliyorsun.öyle ise güce,ev toplayayim falan sakin canim benim.duam seninle.moralde cok önemli unutma.sakin korkmada bebek icin herseye deger biliyorsun,ki hic birseyde duymazsin sanirim.Rabbim yar vede yardimcin olsun öpt sedacim grs

nerlerdesin sen diyarcim ya,öyle merakta birakma beni.nasilsin iyimisin.valla az kaldi Allahin izniyle,simdiden dogum korkusu sardi.yarin doguracagim hastahaneyi gezmeye gidiyorum bakayim bakalim nasil bir yer.hadi öpt canim grssssss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…