Mrb kızlar bir buçuk ay sonra evleniyorum ama yemek yapmayı bilmiyorum yani elimden herşey geliyor aslında ama deneyesim bile gelmiyor. Aperatif şeyleri çok güzel yapiyorum ama yemek hiç denemedim denemekte istemiyorum :) her neyse sizce evlendigim ilk gün ne yemek yapmalıyım? Çok zor olmayan çokta basit olmayan birşey olması lazım. Daha şimdiden ne yemek yapacağımı düşünüyorum. Maksat fikirlerinizi almak
Bende evlendikten hemen sonra öğrenmiştim çok kolay hiç korkmaMrb kızlar bir buçuk ay sonra evleniyorum ama yemek yapmayı bilmiyorum yani elimden herşey geliyor aslında ama deneyesim bile gelmiyor. Aperatif şeyleri çok güzel yapiyorum ama yemek hiç denemedim denemekte istemiyorum :) her neyse sizce evlendigim ilk gün ne yemek yapmalıyım? Çok zor olmayan çokta basit olmayan birşey olması lazım. Daha şimdiden ne yemek yapacağımı düşünüyorum. Maksat fikirlerinizi almak
kızzz ne güzel heyecanlısın sen öyleee
vallah özledim ilk yıllarımı günlerimi
ne yaparsan yap herşey çok lezetli gelir zaten
evlendikten 1,5 ay sonra annem gelmişti vee türlü yapmıştı
eşim anneme
anne ALLAH razı olsun içimiz kuruduydu demiş
düşün artık o 1.5 ayda ne yaptıysam adama
ya ben o izgara tavada hep yakiyorumIzgara tavan varsa ızgara köfte/biftek yanına salata :)
Ay sen bi anda boyle yaznca kesin bende böyle olurum haya ben o izgara tavada hep yakiyorumoyle kiytirik biseyde degil tavada sorun yok bende sorun
Disi kapkara ici cig kaliyor, dereceyle oynasamda ayni sonuc. Dolabin arkasina attim sozde saglikli yemek yapmak icin almistim
ya ben o izgara tavada hep yakiyorumoyle kiytirik biseyde degil tavada sorun yok bende sorun
Disi kapkara ici cig kaliyor, dereceyle oynasamda ayni sonuc. Dolabin arkasina attim sozde saglikli yemek yapmak icin almistim
bir püf noktasi falan var mi? ben mi beceriksizim :)Kız ben hep ızgara yaparım pratik ve sağlıklı . Çok tembelim her şeyi 3 dk da pişiriyor :)
bir püf noktasi falan var mi? ben mi beceriksizim :)
Anladığım kadarıyla eşinde evde olacak dimi evlendiğinizin ertesi günü? Beraberde yapabilirsiniz keyifli olur Neyi seviyor mesela en çok et balık tavuk sebze? Çok pratik ana yemekler var bunlarla yapılabilen
evlendikten sonra daha dikkatli olursun malum işler sana kalıyorEl lezzetim iyi aslında sadece çok sakarım mutfaga girdim mi duvarlar yerler flan gidiyor yanien basit bi çay demlerken bile beceriksiz degilim ama bunlar var malesef :) firinda patatesli tavukk iyiymiş bence de olablr :)))
Keşke öyle olsa evde de ne kadar dikkat etsem ben temizlicek olsamda olmuyor bi kere annem butun yemekleri yapana kdar ben bi pasta yaptim annemin yaptgi yer tertemiz benim yaptgm yerlede duvarlr puding yere krema dökülmş halıya flanevlendikten sonra daha dikkatli olursun malum işler sana kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?